שאלה למורים.

poofykeves

New member
שאלה למורים.

שלום לכולם בתור תלמידה רציתי לשאול אתכם האם אתם חושבים שצריך להוסיף/ להוריד נקושדות לתלמידים על השתתפות או אי השתתפות בשיעורים? כי אני באופן אישי יודעת את החומר אך לא רוצה לחלוק אותו עם כל הכיתה (לא מרוע לב מביישנות..) ואני לא חושבת שזה הוגן שיורידו לי על כך ציון במגן. תודה לכל העונים.

Elishabb

New member
שלום poofykeves-

על זה נאמר - גם את וגם המורה צודקים. המורה מעונין בהשתתפותך הפעילה כי הוא חושב שיש לך מה לתרום, ואת רוצה לתרום - אבל מתביישת. לנקוט בעונש הורדת הציון לבטח לא ההיתי ממליץ, כי זה פשוט לא הוגן. אז מה דעתך שתיזמי שיחה עם המורה, תסבירי לו מה קורה ותציעי לו שלחילופין את תאמצי תלמיד אחד או שנים ותעזרי להם באופן חופשי? אם גם זה לא בה בחשבון אז מה דעתך שתציעי לו לנהל פורום מתוקשב בו תוכלי לעזור למתקשים מכיתתך בלי הצורך להיחשף אישית? אם התשובה תהייה חיובית, אשמח לעזור לך בצד הטכני של פתרון זה. אלישע

poofykeves

New member
תודה על ההצעה הנדיבה

אבל האמת שזה כבר לא ממש משנה כי כבר סיימתי את לימודי הרגילים ואני רק לומדת לבגרויות ומקבלת את הציונים השנתיים (מה שגרם בעצם להעלאת השאלה לאור הציון) ורק רציתי לדעת מה שאר המורים חושבים על דרך זו ובכלל רציתי להביע את מחאתי בפומבי. אבל בכל מקרה תודה רבה.

Elishabb

New member
ואולי דווקא עכשיו

ש"השתחררת" מעולה של המערכת, תרצי לתרום לאחרים שעדין שם, מנסיונך ומידיעותיך?

poofykeves

New member
תשובה

אני לא ממש בטוחה שיש לי ניסיון שיכול להועיל לאלו שעדיין סובלים מעולה של המערכת (ותרשו לי להוסיף בתור תלמידה- המסכנים) בגלל שאף פעם לא ממש עשיתי משהו בנידון חוץ מפעם אחת לומר משהו למורה שלי שאמר שאין לו דרך אחרת וזה מה יש. האמת היא שאני לא חושבת שממש ירדו לי אי פעם נקודות בגלל אי השתתפות בכיתה אבל לאור העובדה שהרבה פעמים בכל זאת \ה ההבדל בין 92 ל95 (הבדל גדול!!!) אז זה פשוט לא בסדר שהמערכת לא מודעת לביישנים שבה. מה שכן הרעיון שלך הוא בהחלט טוב וחבל שלא שאלתי זאת כשעוד היה בכך צורך ותועלת.

Elishabb

New member
למתנדבים אין בהכרח את הזמן

למתנדבים אין בהכרח את הזמן, יש להם את הלב

למעלה