יש הרבה את תוכנת ה-WINDOWS שכולם מכירים... כמה לא מזמן חברה בשם LINDOWS חברה שבונה בימים אלה תוכנה מבוססת LINUX שתוכל להריץ גם אפליקציות LINUX. מיקרוסופט קמו בצעקה רמה והגישו תביעה נגדת LINDOWS... מה יצא מזה בסוף ? כלום... LINDOWS עדיין קיימים וממשיכים בפיתוח של המערכת שלהם (שלדעתי תיהיה מהפכנית) יש ממש הרבה דוגמאות... אבל זו הראשונה שעלתה לי בראש, ורמי, אין לי שום דבר אישי נגדך, אבל באמת אתה טועה, אתה שוב מנסה... אני לא מדבר על שירה... זה משהו אחר לגמרי... בשירה אתה צודק ב-100000% אבל בשמות חברות לא...
אין חברה בשם windows ....כך שאם אני מקים חברה בשם lindows השם לא דומא לשם של שום חברה במיוחד אם למוצר שלי קוראים linux ולא lindows לדוגמא.... אבל...אם הייתי מקים חברה בשם מאקרוסופט ומציע מוצר בשם lindows היה מדובר במצב אחר לגמרי....
הגישה תביעה זה כבר מרמז על דבר לא תקין. נכון שבית משפט הנמוך מבית משפט גבוה לצדק.זיכה את הנתבע אבל בית משפט גבוה לצדק יכול להפוך החלטה שפסק בית משפט נמוך ממנו. אז אם תשים פה קישור של הכתבה שבה נאמר שגם בית משפט עליון זיכה את הנתבע אז אני אאמין לך.
אתה מבקש להצתייד במכשיר דיגיטל, או שאתה רוצה ללמוד את המקצוע? לדעתי, או שתלך על המלצה של אחד היודעים בפורום, או שתלמד לבדך את הנושא - תפסיק להריץ שאלות-תם, כי אף אחד לא יטרח לענות לך...