שאלה למומחי הפורום

atar00

New member
שאלה למומחי הפורום

מישהו שמע פעם על ממיר של חברת echomax ? מי שיכול לתת לי לינק לאתר שלהם זה יעזור מאוד תודה והמשך ציטוט מעניין

זה נשמע כמו שמישהו מנסה למכור מקלט

ולבלבל את הלקוחות אגב חיבור בין אקוסטאר ויומקס... אין כזה יצור..

רמי א

New member
עלי שביט אתה צודק ../images/Emo127.gif

אין מקלט כזה זה שקר מדרגה ראשונה.

Rejee

New member
היי היי לא לתקוף את הבחור...

אני לא חושב שיש לו כוונות רעות הוא שלח לי אי-מייל עם שאלה פשוטה מה זה המקלט הזה. אם הוא היה רוצה למכור אותו הוא היה פונה בדרך אחרת... אני חושב... כמו להגיד כמה הוא טוב או יעיל... אני אישית מעולם לא נתקלתי בשם הזה, בטח עוד איזה מקלט סיני לכו תדעו..

רמי א

New member
אתה לא מבין

אקומקס זה אקוסטאר ויומאקס אסור לחברה להשתמש בשם של חברה אחרת מבלי לבקש ממנה רשות ולא מזמן התקשרתי לחברת יומאקס והם אמרו לי שאין חברה כזו .כנל עם חברת אקוסטאר. אז אין מקלט כזה. אם יש הוא לא חוקי ואם השם יתגלה לחברות אקוסטאר ויומאקס החברה הזרה תיפול.

Rejee

New member
דווקא אני מבין קצת בדינים

ואין שום פסול להשתמש בשילוב של 2 שמות. זה בדיוק כמו שתגיד שאסור להקים חברה בשום מיקרוביאם (שילוב של מיקרוסופט ו-IBM) הרי זה שטויות
לאף אחד לא יזיז השם הזה... או השם מאקרוסופט... אני לא שמעתי על המקלט הזה וכנראה גם לא ישמע עליו... לא מצאתי אף חומר בנושא באינטרנט.

רמי א

New member
הרשה לי לשאול אותך שאלה

מותר לי לעשות עיבוד מוסיקלי על שיר ללא רשות המבצע? נכון זה לא אותו השיר הוא שונה אבל מספיק שיש בו דברים של השיר המקורי אפילו שהם לא בשלמותם זה לא מעשה חוקי. ואל תשכח שאקוסטאר זה סימן רשום.TM כנל יומקס

רמי א

New member
נכון אבל אם הם היו מבקשים רשות מהם

אקוסטאר ויומאקס היו מכירים את החברה והם לא מכירים.

Rejee

New member
אתה מערבב נושאים...

אני דברתי על שמות ואתה מדבר איתי על מוזיקה. מוזיקה בהחלט יהיה הפרה של זכויות יוצרים, עיוות שמות לא.

רמי א

New member
אז אתה רוצה לומר שאם אני מוצא

שיר ב4 בתים וב2 בתים מהשיר אני מעוות את המילים ללא רשות המבצע .וטוען שזה משהו אחר אז נראה לך שזה שיר אחר ? בהחלט לא לא רק שהעתקת מהלחן המקורי גם עשית לו עיות מהמקורי ללא רשותו. וזה לא חוקי.

BlackAdder1976

New member
רמי אחי היקר.

שלום אחי, אני כבר אמרתי לך מקודם ואני אחזור ואומר לך את אותה עיצה- אל תכתוב על דברים שאתה לא בקיא בהם... אם טעית ומישהו מתקן אותך תקבל את התיקון ואל תמשיך להתווכח ולהעלות טענות מגוחכות... רמי בבקשה ממך,אני רק רוצה בטובתך. החתימה שלך אומרת שהדבר החשוב ביותר זה החוכמה,ולידיעתך הדבר החשוב ביותר בחוכמה היא לדעת מתי לשתוק. להתראות

BlackAdder1976

New member
זאת המומחיות שלו.....

שלום זאת המומחיות של רמי לערבב נושאים.... כל מה שכתבת נכון,חוץ מהקטע של המאקרוסופט,לפי דעתי זה לא היה עובר בשקט,ובנוסף אני משוכנע שרשם החברות לא היה מאשר שם כזה לחברה(בהנחה שהתכוונת לחברה בשם מאקרוסופט). להתראות

רמי א

New member
1976 אני חולק על דעתך.

הוא מדבר על שמות ואני בטוח שאם אני אקח שיר ב4 בתים וב2 הבתים אני אשנה שמות המופיעים במילים המקוריים ללא רשות המבצע לשמות אחרים ואגיד לשופט זה שיר אחר כי חלק מהמילים שונים מהמקור אז הוא לא יקבל את גירסתי.

BlackAdder1976

New member
רמי שוב....

אני לא רוצה שוב להיכנס לוויכוח על דינים...אבל תאמין לי כשאני אומר לך ששמות ושירים\סרטים\ספרים הםא לא אותו דבר. אתה סתם מערבב בין נושאים...הדוגמא שלך על השירים אין לה שום קשר לנושא הוויכוח שלנו !

רמי א

New member
לדוגמא האחרונה יש קשר כי אני מדבר

על שיר ללא לחן.פה מדובר על שמות ובשיר מדובר על שמות.

Rejee

New member
שיר...

הינו אוסף של מילים היוצרים חרוז ומשמעות מסויימת. אם אני יקח סתם מילים ללא משמעות וללא הקשר זה אינו שיר.

למעלה