שאלה למומחים

לאלמונית החביבה והמקסימה. אני

מסכים לכל מילה שכתבת. העצות שלך הן הכי טובות ונכונות ליישום, אבל ,בכל זאת גם דבקה רמות צודקת, כי זה גם תלוי באופיה של הבחורה ותקיפותה לגבי בחור שמזמין אותה לרקוד. יש כאלה שלא קל להן לנפנף רוקד שמזמין אותן ורוצה לרקוד איתן, במיוחד שהן מכירות אותו באופן אישי וידידותי. אז באי בינתיים.

mamamiale

New member
הי אלמונית

לגבי האפשרות להזמין מישהו לרקוד, זה ניראה לי קצת בעייתי מפני שאני לא מכירה חלק גדול מהריקודים. כשמזמינים אותי אני "מזהירה" מראש שאני די חדשה ואז נותנת למזמין את האפשרות לסגת. לגבי האפשרות לרקוד בצד המעגל, חשבתי על זה מספר פעמים אבל זה די מביך אותי. אני יודעת שזו אחת הדרכים ללמוד ללא בן זוג. תודה על התשובה

rak dan

New member
ממא מיה, אויש איזה שדים הערת משנתם

ממאלושה ! רק שמת אצבע קטנטונת במים הקרים של הריקודים, וכבר הצלחת להוציא את כל הכעסים החבויים של רוקדות מתוסכלות בפורום. תהיה בטוחה שאנחנו הגברים הרוקדים בכל ההרקדות כולנו חארות, נבלות, רודפי קטינות חולניים. מה שיש לנו בראש זה רק הבלונד. הריקודים בכלל לא מענינים אותנו. למה לך להסתבך איתנו, חפשי לך תחביב יותר סימפטי בלי מלחמות עולם. ולשאלותיך משאלותיך. את קלת קליטה אני כבד תפיסה, אז אנחנו שנינו ביחד ממוצע (סתאאאם בצחוק), אבל זה בערך תמצית הענין, ממוצעים !. אי אפשר למצוא בהתחלה את בן הזוג והמדריך האידאלי והאופטימלי, תצטרכי כמו בכל דבר חדש בחיים לעבור טירונות שתמיד לא קלה, אבל במשך הזמן כבר יגלו מי את באמת וגם הרקדנים הטובים והרצינים יזמינו אותך, אנחנו המנוסים באמת לא סתם פראירים כמו שנרמז כאן. לא מאמין בקיצורי דרך, ואינסנט ריקודי זוגות, בונים את זה כמו כל דבר מהיסוד, להגיע להתאמה אמיתית עם בן זוג זה תהליך הדדי. מרשה לעצמי להגיד את זה מתוך נסיון. ממאלה תתחילי להשקיע ,ישתלם לך בסוף!

../images/Emo45.gif מסכימה עם רק-דן

ובעיקר עם הסיפא שבהודעתו. אם לא תתחילי לרקוד, עם מי שמזמין אותך או עם מי שאת מזמינה - לא תלמדי וגם לא תמצאי בני זוג. כמו בלימודי שחיה - לא לומדים לשחות על היבשה. עליך לקפוץ למים
ואם תפישתך אכן מהירה, כפי שאת מעידה על עצמך - יימצאו לך גם בני הזוג הסבלניים שידריכו אותך באותם ריקודים שאינך מכירה. הרי את החדשים כבר תלמדו יחד.

mamamiale

New member
אתה צודק!!

רק עכשיו הבנתי כמה הנושא הזה רגיש וטעון. אני מתחילה להצטער ששאלתי!!

אל תצטערי - שאלת כי רצית לדעת

וקיבלת תשובות (מעל ומעבר אפילו
). בשביל זה קיים הפורום, בין היתר, כדי לברר נושאים ולקבל מידע.

שביט.ראשית שנה טובה לך ולכל עם

ישראל. קראתי כל מילה שכתבת וממש נהיניתי לקרוא ולהסכים איתך בכל מילה שכתבת. כמובן שזוהי גם דעתי. אתה גם נתת לי חיזוק נוסף בדיעות שלי עם הרוקדות.

המון מילים ותשובה לא קיבלת

כנראה שאין דבר כזה, שיעורים פרטיים בריקודי זוגות, אחרת לא היה מתפתח כאן שרשור מוזר כזה שעסק בכל הנושאים של זוגיות בעולם, רק לא בשאלה שלך. אין, וחבל שאין. כי זה רק אומר שרוב הרוקדים בעצמם מתייחסים אל הריקוד כאל אמצעי ולא כאל המטרה. אילו לא היה ספק שהמטרה היא הריקוד עצמו, הריקוד ורק הריקוד, היו התשובות אחרות.

דווקא יש

אלי בזמנו פנה מישהו שאלמד אותו באופן פרטי ריקודי זוגות, ואז התחלתי לשמוע על מדריכים צעירים נוספים שנותנים שיעורים פרטיים.

למעלה