שאלה למומחים

mamamiale

New member
שלום לרק דן

עם חלק מהסעיפים שכתבת, אני מסכימה. לא בטוחה שירדתי לסוף דעתך לגבי סעיף 5 - נותנת את עצמה. בהנחה שאכן לא התכוונת למה ש רב "הכחולים" מתכוונים, גם קשרי ידידות זה משהו שלוקח זמן לבנות, ולפחות אצלי זה לא משהו שיכול לקרות אחרי פעמיים שרוקדים ביחד. ולשאלתך, אני רוקדת באזור השרון.

mamamiale

יש מספר לא קטן של רקדנים ותיקים ומיומנים. ןלהם צורות ריקוד ואף חשיבה שונות. אשר על כן אני כותב את הגיגי המחייבים אותי בלבד. הזמנתי את הרקדנית המתלמדת לרקוד איתי באופן קבוע.היא לא צעירה ולא חתיכה,אך חוש הקצב שלה,חבל"ז. זה היה נפלא במשך חודשיים ימים,אך זה הסתיים מסיבות שונות ומשונות. קורה. רקדן ותיק אכן ירקוד עם מתלמדת (לטעמי)באופן חד פעמי,כלומר בת זוגו הקבועה לא הגיעה ,חוסר רצון להשקיע מחדש ולהתאמץ ולהכשיר מחדש בת זוג שהפירות(ההנאה מהריקוד)יבואו רק בעתיד. שונה הדבר אצל רוקד ותיק שזה עתה נפרד מבת הזוג הקבועה(ילדה את בנה השני,נסעה לשליחות לחו"ל,בעלה החליט שדי עם ריקודי עם,ועוד סיבות) הוא אם וכאשר הוא מבחין ברוקדת שאינה מכירה טכנית את הריקודים,אך הקצב שלה נכון,היא לא רוקדת "לפני" או "אחרי"הקצב,והכי הכי חשוב היא באה לרקוד מתוך אהבה גדולה לשילוב של מוסיקה וריקודים,אחת כזאת "נחטפת"לדעתי ,כי היא תופסת את הצעדים מהר ,והרווח הוא כמעט מיידי,הן לרקדן הותיק,והן לרקנית המתלמדת. במקרה כזה באים לרחבת הריקודים ורוקדים בהנאה ללא תנאים מוקדים. עד כאן דעת יחיד.

שביט, זה שטויות. בלי

לפגוע !! יכולה להיות. התוססת השמחה,בעלת חוש קצב, קולטת... ואף אחד מהותיקים לא יבחין בה, ללא נתונים פיזיים מרשימים. לעומת זאת... החתיכה תתקבל בערגה על ידי כל חטיאר ותיק, תוך מאמץ אמיתי וכן ללמד אותה.

ענוגה למגע,,ומבלי לפגוע!!!

את קובעת עובדות בצורה נחרצת.ואת טועה ומטעה לאורך כל הודעתך. יש בנות יפות ומהמממות שלרקוד איתן זה בבחינת עונש. הן אינן בעלות קצב ,ולא נעים לרקוד איתן. יש יפות מסוג אחר,הקולטות מהר . כאשר בחרתי בת זוג לריקודים ,זה היה על פי התרשמות מוקדמת חיובית. ולא התאכזבתי בלשון המעטה.למרות שהיא לא צעירה וחתיכה,אך קורנת מאושר בזמן הריקוד ואף קליטתה קלה. רקדן ותיק הוא רקדן מבערך 5 שנים ויותר,כך שהוא יכול להיות בכל גיל. הקביעה שחטיאר ותיק יקלוט כל חתיכה מופרכת מיסודה המציאות מוכיחה שרקדנית צעירה וחתיכה ,גם לה יש כבוד עצמי,והיא לא אמורה לרוץ לכיוונו של המבוגר ,גם אם כוונותיו כנות.

שביט,בלי לפגוע...

שנינו יודעים הרי את האמת. אתה צודק, שיופי חיצוני, לא בהכרח מרמז על יכולת ריקוד. ולפעמים זה עונש.עם זאת...תסתכל מסביב, כמה בלונדות, יושבות בצד?------זירו. אז אתה אולי יחיד בדורו...כמה כמוך שמצהירים כמוך וגם מיישמים? לצערי, אני לא טועה ומטעה כמו שאתה מנסה להציג אותי, אלא מדייקת בתאור המתרחש על הרחבה. ועצתי למבקשת-------תלמדי תתאמני,עד שתהיי הכי טובה. אולי אז הרקדנים ישתפו איתך פעולה.אלא אם בדרך יהיו לך קיצורי דרך, של חתיכה מהממת/יופי נדיר/גיל צעיר/ ואיך הגדיר פעם אחד החטיארים: בעיקר אם תהיי ילדה טובה...........

ענוגה למגע=מחוספסת בכתיבה.

ענוגה,בנוגע לאמת,לך האמת שלך,לי האמת שלי. אני מביט מסביב,לא רואה בלונדות יושבות בצד. אני לא יחיד בדורי,יש לפעמים שאני רוקד עם רקדנית יפה וטובה. את ממשיכה לטעות ולהטעות,ואינך יכולה לתת הצעות לפותחת השירשור ,אלא להביע דעה. דעתי היא שמאממילה תשתף פעולה עם הרקדנים ותהיה טובה,ולא להיפך תתאמן ואולי אז ישימו אליה לב. ולסיום ענוגה יקרה, סגנונך מזכיר לי דמות אחרת ,אינני בטוח כלל שאת ענוגה,או גברת . זה עתה הצטרפת לפורום,סגנונך בהיר ורהוט ,מה שמזכיר לי מאוד מאוד דמות אחרת לחלוטין. השתדלתי להגיב לגופו של עניין ,אך הסגנון ,הסגנון ...ראיתי ושמעתי כבר את הלך דברייך ענוגתי בשם אחר ובמילים קצת אחרות,אך באותו סגנון....

שביט---------גם אני לא רואה בלונדות

יושבות בצד.זו בדיוק הנקודה. אל תישכח את הנושא: מאמאמילה, שרוצה ללמוד, ומחפשת בן זוג, שיעזור לה להתמודד מול המשימה הקשה, ואפילו מוכנה לשלם. אז אל תהייה יפה נפש, ותבטיח לה, שימצא האדם הראוי. זו עבודה קשה, ומזל גדול אם היא תימצא בן זוג ראוי, שאכן, יהיה בעל יכולת ריקוד טובה, ושאר רוח וסבלנות, כדי להדריך. מעטים הם כאלה. סייגתי בדברים הקודמים, וטענתי לקיצורי דרך.. כי מה לעשות.. אלו פני הדברים בשטח.אל תיתמם. ואל תתן לה לקוות שפני הדברים אינם כאלו. ולסיום: איך אתה מעז, ולו ברמז, להעלות את האפשרות שאינני גברת. מה לסגנון כתיבה, בהיר ונהיר ככל שיהיה ולמינו של הכותב? מי שמך קורא נבוכים בעל עין הרואה מעבר למסך המחשב, אני לא יודעת את מי אני מזכירה לך..אבל ניכר שאותה דמות לא חביבה עליך כלל וכלל.אני יכולה להבטיח לך דבר אחד. זו הפעם הראשונה שאני מחליפה איתך דברים, ואכן נימצאת לראשונה בפורום.

ענוגה למגע. גם דעתי כדעתו של

שביט.לדעתי את כן טועה ומטעה. אני מסכים איתך שהתרגול ישפר, אבל בשביל להשתפר בדרך שלך ,צריך לתפוס רוקד פרייר כמוני ,להוציא לו את הנשמה בריקודים ולהיות כמו עלוקה ולא לתת לו לעזוב במשך תקופה ארוכה בכל מיני תכסיסים והעמדות פנים לא אמיתיות.

איזה שטויות , עזרא.

מי תירצה להתעלק עליך ולא לתת לך לעזוב? הנושא ,כזכור לך, מתחילה שרוצה ללמוד ריקודי זוגות. והשאלה אם רקדנים ותיקים, יעזרו לה, או יתעלמו ממנה. על איזו העמדת פנים אתה מדבר? על אילו תכסיסים? אם היא רוצה ללמוד, ואתה מכיר את הריקוד ורוקד איתה, איזה תכסיסים יש כאן? נו באמת עזרא.

ענוגה. את לא יודעת.יש בחורות

מתחילות שלא יודעות לרקוד,עושות את כל הדברים,גם דברים לא טובים ולא הוגנים,עם כל התכסיסים הדיבורים והטריקים,כי לא כל אחד מוכן לרקוד איתן ולסבול בגלל שאין לכולן גמישות,זרימה, קצב או מיומנות להשתלב בצורה טובה ומהירה ,ולא מאפשרות לרוקד הותיק לעזור להן להשתלב. הן יכולות להבטיח הרבה הבטחות שהן יתקדמו מהר ושהן מתקדמות יפה כל ערב והן צריכות רק לתרגל והכל יהיה בסדר,הן מוכנות לבוא לקראת הבחור בכל מיני דרכים,אם זה בלהסיע אותו מהבית,גם אם הבית רחוק, כאשר במקרה אין לו אוטו ביום מסויים וקובעות עובדות בשטח כאילו שהבחור חייב גם להן ,כל הזמן טלפונים,מה שלומך ,חג שמח,קשירת יחסי ידידות.בקיצור קשה מאד לנפנף אותן ולהתנתק מהן בהרקדות. לפעמים מתברר שהבחורה חולה במחלה סופנית קשה,אז קשה יותר לעזוב אותה לנפשה,ביחוד שאני מכיר אותה ויכול להיות שהריקודים עוזרים לה לשרוד ולהבריא,אז אני צריך לסבול איתה בריקודים.

שאלה לי אלייך

האם את היית רוקדת עם גבר חתיך וסקסי, ועוד באופן קבוע,רק משום שהוא כזה. בעוד שבריקוד הוא מקרטע כמו מכונית בטיפות הדלק האחרונות שלה? די כבר עם זה. חפשו את הסיבה בגורם אחר. גם נשים יפות וחתיכות יודעות לרקוד מצויין! אולי יש להן סיכוי טוב יותר מאחרות, באותה רמת ריקוד - גם זה בספק, כי כאן נכנסים לתמונה אופי וכימיה בין זוג הרוקדים.

norco22

New member
כן יש דבר כזה ויש מורה מדהים !!!

קוראים לו עז ואני יותר ממליץ לך לדבר איתו !! הינה המספר שלו : 03-5711041 בקשי לדבר עם עוז או עמוס, מקווה שעזרתי !

לשביט היחיד והמיוחד אני לא רוצה

לתת מט לתאוריה שלך, אבל מנסיוני כרוקדת שנים רבות בריקודי עם, ראיתי כבר מקרים שבהם רקדנים מנוסים וותיקים לקחו תחת חסותם רקדנית מתחילה שלא יודעת אף ריקוד, ואכן בכל המקרים אותה בחורה היתה צעירה וחתיכה , נכון שלא כולם ככה , אבל זה קורה הרבה

שושנה החביבה,הצדק איתך.

מה שכתבת מאוד נכון. אני מכיר רקדן ותיק מאוד שמקפיד מאוד לרקוד עם צעירות ,מאוד יפות ,וכאלה שלא רק שלא יודעות לרקוד ,אלא אין להן חוש לקצב. אני רואה מזוית מבטי כיצד היא מתברברת לאורך הערב. אך זו הבחירה שלו ,והוא איננו היחיד כפי שציינת וצדקת. אינני רואה בכך מגרעת מהטעם הפשוט שיש כאן מפגש רצונות.יופי נשי וחתיכי פותח המון דלתות בכל תחומי החיים ובריקודי עם בפרט. מחוץ לרחבת הריקודים,אותה צעירונת לא הייתה מזכה את הרקדן ההוא במבט. לעניות דעתי מי שרוקד מתוך הנשמה וההנאה בריקוד חשובה לו יותר מהיופי המרגש של בת הזוג ,יעדיף את הרקדנית בעלת הידע או לפחות הקצב.

בקיצור MAMAMIALE

מי, שלא מנסה, לעולם לא יודע. תזמיני בן זוג. אל תחכי, שיזמינו אותך. ישנה אפשרות נוספת - תתחילי לרקוד בלי בן זוג (בצד המעגל). מישהו כבר יגש (וזו יכולה להיות הפתעה לטובה). אין קשר לרמת הריקוד, שכן - גם לבת זוג מקצוענית לא תמיד יש בן-זוג. כך גם לגבי רקדנית חתיכה וצעירה. זה לא מדע מדוייק, ואין הכלל מעיד על הפרט.

זה עלול להיות לא נעים...

יקירתי, את כותבת: "ישנה אפשרות נוספת - תתחילי לרקוד בלי בן זוג (בצד המעגל). מישהו כבר יגש (וזו יכולה להיות הפתעה לטובה)." ואם "ידבק" אליה מישהו שממש ממש לא לטעמה? מה היא תאמר לו אז? אם את יושבת בצד, ומישהו שלא לטעמך מזמין, הרי שתמיד אפשר לומר שאת לא מעוניינת, או לא רוצה לרקוד. ואילו, כשאת כבר רוקדת (לבדך), הרי שאופציה זו כבר לא רלוונטית. לעומת זאת, אני מאוד מאוד בעד שבחורה תבחר בן זוג על פי טעמה, ותזמין אותו לרקוד.

הסיכוי והסיכון

גם אם תבחר מישהו לטעמה, זו יכולה להיות הצלחה או לחילופין - נפילה. גם את ה"נדבק" הפחות מוצלח אפשר לנפנף (בנימוס, כמובן).

לא. כשאת בוחרת מישהו, את יכולה...

לפחות "לסנן" עפ"י גיל, גובה, אסתטיקה, מראה חיצוני וכו'...הלא כן? ואפילו, על סמך היכרותך עם הבקיאות שלו בריקודים (מתוך הסתכלות קודמת). נראה אותך "מסננת" מישהו שממש לא עונה על הקריטריונים שלך, וש"נדבק" תוך כדי שאת כבר מנסה לרקוד... זה כבר מצב הרבה יותר דביק

למעלה