כשאת אומרת "כן" למה את מתכוונת ?
כתבת "יש לי קליטה מהירה" ? לי למשל יש קליטה איטית ! אני צריך לחזור על ריקוד חדש 4, 5 פעמים!, נו אז מה? אחר כך זה יושב כמו בטון. והרמה שלי בנוני ומעלה ?("רק דן"יהללך זר ולא פיך). שביט המיוחד האם הגזמתי ? את שנת המתחילים שלי התחלתי פעמיים. מי שעובר טסט פעם ראשונה זה לא מבטיח כלל, שיהיה גם נהג טוב. ולעניננו, אישית אני אפילו נהנה ללמד בת זוג מאפס,עם אחת מבנות זוגי לריקודים הקבועות , התחלתי ללמד לפני כשנתיים, וכיום היא פשוט 10 ! אבל יש לי גם תנאים מוקדמים, משלי מותר לי תמורת המאמץ, לא? 1. בטווח נסיעה קרוב. מחירי הדלק. 2. זמינה, רצינית, מטלפנים אחד לשני הביתה,גם מדברות עם אישתי. 3. מתמידה. הכי חשוב. 4. נאה. לטעמי, רוצה כייף כמשקיען שבא להנות. 6. מטופחת,ולבושה בטעם. שומר על רמה. 5. נותנת את עצמה. ולא למה שרב "הכחולים" מתכוונים. אם את מטבעך שומרת מרחק, לי חבל"ז, התחלתי ללמד כאלו ואמרתי שלום תודה. 6. קלה להובלה. כל מי שלא מוצא חן בעיניה בעיה שלה, מה לעשות החיים לא תמיד נחמדים. גם לי לא כולן אומרות כן כשמזמין אותן לרקוד, יש כאלו שמעדיפות לשבת כל הערב בצד, "על טעם וריח אין להתווכח". מתפלא על כל הרוקדים הביישנים לשאול את העיקר, היכן את גרה?