שאלה למביני הפאנק

Dead Olmert

New member
תקשיב חבר

הסקס פיסטולס (האלה ששרו על המלכה ya know..)היו מאוד נאמנים לעקרונות שלהם וכנל הלהקות פאנק בארץ ברובן לדעתי (חוץ מביט 69 כמובן) ואין שום סטירה בין מוזיקה לאידיאולוגיה אלא להפך, התורה של ה"נחמנים" היא לגרום לכולם להיות יהודים שמחים וכך הם עושים מכאן נובע הם כן מסתמכים על השירים שלהם כדי להפיץ את תורתם. מ.ש.ל. וגם אם הם לא היו, למי אכפת? תיראה, מה שאני רוצה לאמר זה ש א)אתה טועה שאתה אומר שמעט נאמנים לעקרונות כי זה פשוט לא נכון. נקודה. ב)מוזיקה יכולה להיות מקום ביטוי לאידיאולוגיה והיא גם יכולה להיות מקום לסתם שירי כיף. חוץ מזה הברסלבים לא באמת עשו משהו משמעותי אי פעם בניגוד לשמאלנים רדיקאלים כמו "אנרכיסטים נגד הגדר" ו"תאיעוש" וכל האלה (שגם הם אולי לא שינו את העולם אבל בכל זאת) יאללה גמרתי

itaikuskus

New member
אני לא מבין

איזה עקרונות בדיוק יש לביט69 שהם לא עומדים בהם?

ionuke5

New member
הם פשוט לא שרים על כלום

הם סתם רוצים לעשות מוזיקה עם מילים מגניבות ולהתפרסם, ולקרוא לזה פאנק רוק.

ואם אלו העקרונות שלהם

הם עומדים בהם אז חן חן להם, ולנו .ושלום על ישראל. תשתקו כולם, אני רוצה להתרכז בהמשך הדיון בין אימו קיד לגיא בבקשה *מחווה עם היד*

גיא841

New member
מעריך מאוד את התגובה שלך

ומקווה שאתה צודק ואכן רוב להקות הפאנק בארץ נאמנות למסרים העמוקים יותר של הפאנק. בגדול אני מסכים עם הרבדים היותר עמוקים של התנועה הזאת רק שיש לי קצת (הרבה) בעיה עם הדרך, אבל לא נפתח דיון עליי עכשיו. לוגבי הברסלבים, נכון שרבי נחמן אמר שמוכרחים להיות שמח אבל מכאן ועד להגיד שהתורה שלהם מסתכמת בזה קשה מאוד, והם עשו הרבה בעזרה בחינוך, בתור מי שגדל בחולון אני לא אגיד לך שכל הערסים שחזרו בתשובה הם עכשיו צדיקי הדור, אבל זה קצת הרחיק את חלקם (אולי אפילו הקטן) מעוד יותר להתדרדר לפשע. לעומת קבוצות השמאל הרדיקליות שהזכרת שעם כל הכבוד - הגדר קמה וממשיכה לקום... אני אשמח להיווכח על טעותי ולראות שבפאנק בארץ יש יותר מדיבורים ושירים, וגם אם לא אשמח אם יהיו שירים טובים יותר - ולגבי זה אני חושב שאנחנו בכיוון מבורך (למרות כל הסחל'ה שאוספים בדרך)

וואו

זה באמת אחד הדברים המצחיקים מה גם שאת רוב ההודעות הארוכות והמושקעות באמת המחשב שלי דופק, ואז אני קוראת ככה "פריקים זה אחלה, אנחנו אוהבים פריקים קנעךכגמנךל'רח פריקים אוי אוי ךלחמעדקאךין פריקים זה לא מפלצת, איך אתה מעיז לרדת עם מפגש ישרא אם בחיים לא היוןםיוןמארניורחלנמיך'לרו וכו'..." מה שלגמרי מעצים את החוויה!

למעלה