שאלה למביני דבר

sakab

New member
שאלה למביני דבר

אז ככה, שאלת השאלות: מהו לדעתכם ממוצע מספיק טוב כדי להתקבל להתמחויות טובות (ואני לא מדברת על ביה"מ העליון)?
סבבה, הבנתי שיש עוד קריטריונים כמו מה עשיתי בחיים, האישיות שלי וכו', אבל אם אנחנו מדברים על ציונים נטו- לבוגרת אוניברסיטה, כדי להתקבל להתמחות טובה- מספיק 85 או שעליי לשאוף ליותר? (אני לא מדברת רק על לשאוף, אני מדברת על לעשות מועד ב' בשביל זה- האם שווה לי?)
ועוד שאלה- איזה ממוצע לוקחים להתמחות- של שנים א' ו-ב' או גם של ג'? ואחרי ההתמחות- עדיין מסתכלים על הממוצע שלי בקבלה למקומות עבודה?
אני רוצה להבין במה להשקיע...
נואשת לתשובות,
בבקשה תענו )=
 

sacrament

New member
אז ככה

1. מספיק 85
2. לוקחים ממוצע של כל השנים ואלא אם כן יש פער גדול בין שנה לשנה 1לאף אחד לא איכפת מה היה בשנה מסויימת
3. כן, מסתכלים. אבל פחות מבהתמחות...
 

sakab

New member
וואו מרגש לקבל תשובה מהמנהלת...(=

את יכולה אולי להרחיב על הציון? נגיד לגופים ממשלתיים, זה נחשב ציון טוב? (פרקליטות, משרד המשפטים וכו'...) יש מקומות שלא יקבלו אותי עם ציון כזה? (חוץ מביה"מ העליון) אם היית מקבלת ציון פחות מזה (נגיד...83 ככה) היית עושה שוב? (דרך אגב- אני לומדת בעברית, אם זה משנה בעניין הזה)

אני באמת רוצה להבין מה הסטנדרט האמיתי, כי אצלנו כולם כ"כ לחוצים על ציונים (אולי לא כולם, אבל מי שאני מסתובבת איתו) ואני ממש מפחדת שאני בסוף אתקע איפשהו כי לא בא לי לעשות מועדי ב'..
 

sacrament

New member
נורא מרגש :)

לגופים ממשלתיים זה סבבה. למשרדים פרטיים זה סבבה. גם לעליון, אם יש כמה עניינים בקורות החיים שמפצים על זה שלא היית מצטיין דיקאן, זה יכול להספיק...
העניין הוא שאין באמת ציון מסויים. פשוט צריך לשאוף כמה שיותר גבוה, זה הכל. ולמצוא דברים מרשימים לקורות החיים. מרגע שמגיעים לריאיון בוחנים מה יש להם מול העיניים ופחות על הנייר.

וכן, יש מקומות שלא יקבלו אותך גם עם ציון כזה. גם אותי לא קיבלו לכל ריאיון שהלכתי אליו, אבל זה בעיקר כי יש לי אופי דפוק :)
 
למעלה