שאלה למבינים

b c 1 0 0

New member
שאלה למבינים

אני רוצה לעשות פסיכומטרי במועד שיהיו בו כמה שיותר סטודנטים רגילים (אחרי צבא) ולא עתודאים מישהו יודע איזה מועדים הם כאלה. תודה רבה לעונים!!!

meetAmeet

New member
המדריך שלי אמר לי שזה סתם שטויות.

ואין כזה דבר מועד חכם יותר ולכן אין שום השפעה אמיתית על הציון שלך. מה גם שאחוז העתודאים הוא מאוד קטן לעומת שאר הנבחנים, ואתה תמצא אותם כמעט בכל מועד. אבל אם זה ממש חשוב לך, רוב העתודאים נבחנו היום (משמע מועד אוקטובר).

b c 1 0 0

New member
זה נכון בדוק

עשיתי פעמיים אחד באקטובר ואחד באפריל(יש קצת יותר עתודאים) ואני מכיר עוד הרבה כמוני וקיבלנו פחות בפעם השניה למרות שחרשנו

nz1230

New member
לדעתי

מועד פברואר הכי טוב ! נבחנים רק בשפה העברית ( מוריד מהפרק רוסים גאונים , ערבים מחוננים ושאר ירקות...) גם יש רק בחינה אחת במועד אחד, בניגוד למועד שהיה עכשיו או מועד אפריל שיש מבחנים במועדי בוקר / צהריים וב-2 ימים כלומר כמות נבחנים הכי קטנה !

הפוך, גוטה, הפוך

כשיש מועד עם הרבה שפות, הממוצע נמוך יותר (אמנם בשעור זניח, אבל בכ"ז נמוך יותר), כך שאם אתם כבר הולכים לפי זה אז עדיף לגשת במועד שיש בו בחינות בכל השפות

nz1230

New member
חחח אני עדיין חולקת עלייך

אני טוענת שאנשים שניגשים בשפות חוץ מעברית - רוסית - בד"כ צד ריאלי חזק אולי גם אנגלית = גנבי נקודות !! :) ערבית- מי שכבר ניגש לפסיכו משמע רוצה ללמוד לימודים אקמאים משמע בטח יש לו גם ראש טוב מלכתחילה = גנבי נקודות !! אנגלית - סתם עוד אנשים הכי טוב לגשת במועד מצומצם -רק עברית + לא המועד של העתודאים שזה מועד אוקטובר שכידוע החומר הלימודי רענן אצלהם אבל זו רק דעתי, יש לציין מנסיוני האישי :) שהוכיחה את עצמה נאמנה ! :)

nz1230

New member
תראה לי !

המרכז הארצי חוזר וטוען שאין חשיבות למועד בו אתה ניגש גם ככה כי הרמה אותה רמה , ציון יחסי לנבחנים + השוואה לאיזה כמה מועדים שהיו כבר ככה שזה בכלל לא ברור איך הם יכולים להרשות לעצמם לצאת בהצהרות על מועד רצוי יותר מאחר "המועד הרצוי" הוא סתם השערות של נבחנים בעבר ולעתיד שרוצים לקוות לנס שיביא להם את ה- 700 פלוס במקום חרשנות , או בנוסף ...חח יש לציין שבמקרים מסוימים זה אכן עובד :)

tomer65538

New member
רק שתדעו, הממוצע של הערבים הוא

קטן במאה נקודות. ובאשר לעתודאים - הממוצע גם נמוך יותר ולראיה אני מביא את העובדה שרפואנים בעתודה מתקבלים עם פסיכו נמוך יותר לרפואה מאשר בחוץ. פשוט לעתודאים אין מלא מועדים לעשות ולשפר יש כולה אחד ובמקרה פחות טוב 2 כאשר זה על זמן בצפר ורובם אינם משקיעים

KINGAR

New member
אם כבר

הנתונים הסטטסטים שהמרכז הארצי מנפק מצביעים על מגמה הפוכה. קבוצת הגיל של גיל 18 בעלת הממוצע הפסיכומטרי הנמוך ביותר. אתה יכול לבדוק באתר של המרכז הארצי בלשונית נתונים סטטסטים. מאיפה הוצאת את זה שבאפריל יש יותר עתודאים?

KINGAR

New member
בקיצור

אין מועדים עדיפים מבחינת הציון (אף על פי שב2005 פברואר היה בעל הממוצע הגבוה ביותר אך אין נתונים לגבי שנים נוספות כך שלא ניתן להסיק שפברואר הינו עדיף) בכל מועד ומועד הציון הגולמי שלך משוקלל עם אלו שנגשו איתך ומועדים קודמים ןאם ניגשת עם קבוצה חזקה (כמו פב' 2005 )אזי ממוצע הקבוצה יגדל קצת כך שלא תפגע. עוד פעם אין שום משמעות למועד שבו תגש העיקר שתהיה מוכן לבחינה.

tomer65538

New member
הציון מתחשב כמה מועדים אחורה -

אז זה לא משנה, מכיוון שהמועד של ה"עתודאים" עדיין יכלל בחישוב הציון שלך - אמנם לא של השנה הבאה אלא של הקודמת

למעלה