שאלה למבינים

tal_alon

New member
שאלה למבינים

השאלה היא, איזו תוכנה טובה או קלה יותר לעבוד איתה. logic או cubase vts. אם תוכלו לפרט למה אני אשמח מאוד. נ.ב הגיוני שכלי זמר מוכרים אותה ב-2400 ש"ח ???

stifa

New member
תוכנות

שתי התוכנות טובות אם כי ה-Cubase קצת יותר קלה להפעלה ולהבנה , וה-Logic קצת יותר מתוחכמת ומשוכללת . המחיר הגיוני - תלוי לאיזה גרסה . את ה-Cubase ניתן להשיג ב"חלילית" .

The Exorcist

New member
וואלקאם סטיפה

התשתף אותנו בהגיגיך עם תוכנות והקלטות ביתיות?

tal_alon

New member
שאלה לסטיפה

אני צריך איזשהו כרטיס קול מיוחד או שהסאונד בלאסטר שלי יספיק ? אם כן- מה המחיר שלו ?

mr. man

New member
תשובה

זה תלוי באיזה רמה אתה מתכנן לעבוד. בעקרון, הכרטיס קול שלך צריך להספיק (התוכנות האלה לא צריכות DSP על הכרטיס). כרטיס קול יותר טוב תמיד יותר טוב, הוא יתן לך צליל באיכות גבוהה יותר (24/96), יותר כניסות ויציאות וכו´.

טוב, אז ככה:

כבנאדם שעבד גם עם קיובייס, לוג´יק, וקייקווק, הגעתי למסקנות הבאות: א. קיובייס היא תוכנה די מגעילה, ולא נוחה, אבל זה כבר עיניין של טעם. יש לי חבר שמתעסק במוזיקה בחיים שלו, ויש לו לייבל, והוא מעדיף קיובייס. ב. לוג´יק - חיקוי מוחלט של פרוטולז. אם אתם אוהבים\רוצים את אותו העיקרון של פרוטולז זאת התוכנה בשבילכם, אפעלפי שהאיכות הקלטה שלה לא בשמיים. ג. קייקווק - זאת התוכנה לפי דעתי הכי טובה להקלטות ביתיות. נותנת לכם את כל מה שצריך, הבעיה היחידה שלה שהיא מסורבלת ולוקח טיפה זמן לעבוד איתה. אני אישית מקליט על תוכנה בשם N-TRACK, אבל זה מכיוון שאני מקליט על הנייד שלי ואין לי הרבה מקום. לסקיצות בלבד. לסיכום: אם אתם מחפשים תוכנה טובים, ואתם מבינים קצת יותר מהרגיל, קייקווק.

mroz1

New member
אם כבר...

מדברים על תוכנות, איפה אפשר למצוא קייקווק באינטרנט?

tal_alon

New member
מישהו מעוניין למכור ?

אני מדבר על אחת מהתוכנות + ספר הדרכה

tal_alon

New member
???

יש לי cakewalk guitar studio. אני לא מצליח לחבר את הגיטרה, יכול להיות שאני צריך כרטיס קול מיוחד בשביל זה ? (אם כן, כמה הוא אמור לעלות לי)

mr. man

New member
לא כל כך

א. קיובייס - עכשיו אני משתמש איתו, נראה לי סבבה ביותר ומאוד חזק! ב. לוג´יק - אין לי מושג, רק ראיתי אותו קיבלתי שוק ג. קייקווק - הממשק הכי טוב!!! עבדתי איתה בעבר אבל אין לה הרבה אפשרויות... אם רק היה ממשק קייקווק על מנוע קיובייס הייתי מאושר

tal_alon

New member
HELP

טוב, אז אני יודע שיש לכם את התוכנה שאני נורא רוצה אותה. אני מוכן לקנות אותה ממכם. מי שמעוניין שישאיר פרטים

למעלה