שאלה למבינים

taltaltal28

New member
שאלה למבינים

אני בוגר מדעי המחשב שלא עסק שנתיים בתחום. יש לי נסיון של בQA של 8 חודשיים. כרגע אני לומד את התחום של DOT.NET , JAVASCRIPT, SQL SERVER וכל התחום של תיכנות באינטרנט. האם יש סיכוי להתקבל לעבודה ללא נסיון מעשי . אני כרגע נמצא בתהליך של בנית פרוייקט שיכיל את כל מה שאני לומד. האם באופן פרקטי אתם מניחים שניתן למצוא עבודה בפיתוח גם בלי הנסיון הדרוש ורק עם הידע???? האם עלי לחפש עבודה ב QA ומשם להתפתח ולהניח לחלומות בהקיץ של מציאת עבודה בפיתוח???

KajaGugu

New member
פרוייקט = ניסיון מעשי

אם אתה תשלים את הפרוייקט שלך בטכנולוגיות האמורות אז זה אומר שיש לך ניסיון מעשי. מה זה ניסיון מעשי אם לא הצגה של פרוייקט החל משלב הדיזיין ועד ביצוע מושלם שנימצא על ה WWW. הצעה שלי, גמור את הפרוייקט ותגיע איתו לראיונות, כולל מסמכי דיזיין ויכולת להסביר כל דבר בו, זה יותר ממה שיש לרוב האנשים להראות בראיון עבודה (כולל אלה עם כמה שנות ניסיון).

galh

New member
למה אתה צריך חיזוקים מאחרים?

טוב לך בתחום ב- QA? אז תתמקצע בו. אתה שואף להיות מתכנת? תעשה מה שצריך בשביל להשיג את זה. תקרא ספרות מקצועית בנושא, תפתח תוכנות, תחפש עבודה בתחום...

taltaltal28

New member
אני לא מחפש חיזוקים אני מחפש

עצות ממנוסים ממני. שבקיאים יותר ממני בשוק העבודה .

galh

New member
זה כמו אותו סטטיסטיקאי...

שטבע באגם שהעומק הממוצע בו הוא 20 ס"מ. נניח שכולם יגידו לך שאי אפשר, ולמחרת אתה מוצא עבודה? או ההפך? אתה צריך להחליט מה אתה רוצה לעשות ולעשות מה שצריך בשביל להשיג אותו (אוף, אני נשמע כמו כל ה"גורואים" בסדנאות
). אם תהיה טוב במה שאתה עושה, כנראה שלא תהיה לך בעיה למצוא עבודה.

pixiER

New member
הפרויקט משמעותי מאד!

אם תצליח להרים פרויקט ברמה גבוהה, שיראה כמו משהו שהוא יותר מפרויקט בתואר, ותוכיח בו בקיאות, ותצבור כנראה תוך כדי הכתיבה שלו הרבה ידע מעשי, אז יש לך לא רק ניסיון, אלא גם הרבה מוטיבציה, יכולת למידה ועבודה עצמית, ובאופן כללי, תצטייר כנראה כמישהו שמעסיק ישמח לקחת... תשקיע הרבה, ואפילו לקראת סיום, תכניסאת זה בצורה בולטת ומפורטת לקורות החיים, כולל פירוט מלא, איך ישבת ועשית הכל החל משלב איפיון ודיזיין, פיתוח וQA. זה נראה מצוין. לך על זה!

למעלה