שאלה למבינים ...

shvartze

New member
תרשי לי להוסיף עלייך,אך בשנה שעברה

מתוך שניים סיים אחד,וזהו אגב אחוז המסיימים שם,ואילו סביו סיים בערך במקום 310 מתוך מעל ל-600 מתחרים!!!!אשר כאמור חציים אף לא סיים. לי יש את התמונה של סביו על שולחן העבודה שלי!

ניסן400

New member
אם זכרוני אינו מטעני אז

שלום לקח מקום שלישי, והוא גם עשה את ההקפה המהירה ביותר ... הדבר כמובן לא משנה את המסקנות מהמרוץ שאומרות יותר טכני => יתרון ל דו.

shvartze

New member
האם תוכל להסביר כאן את הקשר בין

השאלה אשר נשאלה ע"י מר 400 ובין המתחרים הישראלים בצ´כיה? עושה רושם כי אתה מפרגן יותר לתמונות במחשב שלך מאשר ל"חברה שמשתתפים השנה בצ´כיה". או שלא ירדתי לסוף דעתך?

ניסן400

New member
עד כמה שהבנתי כוונת חליל היא זו:

הפוטנציאל שטמון באופנועים דו-פעמתיים גדול מזה שתמון ב 4-פעימתיים. כלומר אם נקח רוכב אידיאלי (אין כזה) שיכול להוציא 100% מכל כלי הוא היה קובע זמנים טובים יותר על 2 מאשר על 4. בארץ - הרוכבים שבחרו לרכב על ה 4 פעימתיים מצליחים נניח להוציא 95% מהפוטנציאל של הכלי, ואילו הרוכבים הדו פעמתיים מצליחים להוציא נניח 90% מהפונציאל הטמון בכלי. (הכוונה לטובי הרוכבים בארץ) בסה"כ יוצא שה 4 פעימות מהירים יותר ... אישית ההסבר הנ"ל לא נראה לי. ובכל מקרה, אם ההסבר הנ"ל נכון אז רוכבי ה 4 פעימות (הישראלים) בתחריות בחו"ל אמורים לקחת מקומות גבוהים (בקטגוריה שלהם)

shvartze

New member
כנראה שההסבר לא נכון מכיוון שגם

לוגסי ,אשר מוביל את קטגוריית עד 400 בליגה, סיים באותו מיקום כשל סביו בISDE2000 .

שוורצה...

אתה יודע, יש הבדל בין בקבוק קוניאק פשוט מסדרת VS של מרטל ובין בקבוק המאה שלהם מסדרת XO ספיישל. במקרה הראשון מדובר בקוניאק פשוט שהינו עירבוב של איכויות בסיסיות ששהה תקופה קצרצרה בחבית, בוקבק ונמכר ב- 20-30 דולר. במקרה השני עסקינן בטופ של הטופ, בקוניאק שמיוצר ממיטב הענבים באיכויות הגבוהות ביותר ושיושן חמישים שנה בחביות עץ אלון וטופל בקפידה לאורך שנים אלו, משהו כמו 500-700 דולר לבקבוק. שוורצה, אתה, אתה, אתה חושב שאתה עצמך תבחין בינהם באופן כזה שיצדיק 500 דולר לעומת 30 דולר? ובכוונה לקחתי את ההבדלים הקיצוניים. תאר לך שנשווה בין שני בקבוקים איכותיים אך יש הבדלי איכות בינהם שהינם פחות תהומיים, מה אז? מסתבר שלא מספיק איכות ורמת המשקה, אין טעם להשוואה אם מי שמבצע אותה אישית איננו ברמה מקצועית שמסוגל להבחין ולמצות את המירב מהמוצר. כעת תקח את עצמך לצ´כיה, נניח לתחרות של טעימת קוניאקים מהטובים בעולם. מה בדיוק אתה תעשה שם כיום? אתה תהיה שם קנה מידה לאיכויות כאלו ואחרות של מוצרים? תן תשובה לבד... לכן כששואלים איזה קוניאק טוב יותר - קנה המידה להחלטה אינו מה מר שוורצה חושב על הקוניאק הזה מול האחר, אלא מה אומרים המקצוענים. כעת או שהסברתי לך -או- שסיבכתי אותך.

shvartze

New member
על פי רמת הידע שלך באלכוהול,

וכבר קראתי בפורום זה מספר פעמים ביקורות וחוות דעת שלך על אלכוהול, נראה לי כי דווקא אתה,אתה,אתה, תוכל כנראה להגיע להישגים בתחרות הטעימות ב צ´כיה........... כן כרגיל סיבכת אותי ולא הסברת לי מה ההקשר בין השוואותך, מלבד חוסר הפירגון המשווע מבעד לאידי הקונייק. מה אתה מנסה להעביר? כי עדיף שישארו בבית וימשיכו לחלום על אל- מידיה? או שעדיף שהקבוצה אשר יוצאת לצ´כיה תישאר בדממה מוחלטת , וכן כל הקבוצות הבאות וכל "החוצפנים" הישראלים אשר החליטו להעיז אך הם עדיין לא ברמה של אלופי העולם . וכולם כולם יחרישו שששששששששששששששששששש מעניין מה אומרים המקצוענים על תעוזות כגון אלו, ומה הם אומרים על "פירגונים "כגון אלו. רד מהעץ, חשוב חיובי ושמחת בחגיך והיית אך שמח

שוורץ...

באמת שלא הבנת אותי. נקודה. 1.העלאת עניינם של חברינו בניכר בא אך ורק כדי להמחיש לך את הבדלי הרמות ביננו הציונים ובין הגויים שם, המחשה שנועדה לחזק את טיעוני אודות צימצום המשמעות כאן בציון להבדלים בין שתי פעימות וארבע ואיך שאלו באים לביטוי או לא באים לביטוי בתוצאות מרוצים. נקודה. 2.כיוון שקראתי לבד את הודעתי וכדי להסיר ספק וזאת עוד לפני שהגבת אתה - צירפתי להודעתי הודעה שניה בה אני מבהיר חד משמעית כי אין בכוונתי לזלזל או להמעיט בערכו של איש. 3.אני בהחלט חושב שחשוב שכמה שיותר ציונים יצאו ויטעמו מטעמי חו"ל, על כל המשתמע. ציון העובדה שציינתי לצורך המחשה ממש ממש לא אמור לבטא את דעתי על אותם רוכבים שרמת הרכיבה האישית שלהם גבוה בכמה דרגות מעל זו האישית שלי. ואני מקווה שבכך הסברתי עצמי הסבר היטב.

hananlv

New member
עוד מעט זאת תהיה שאלה בהיסטוריה...

מכיוון שתוך שנתיים שלוש לא יהיו יותר דו"פים

חנניה לבית ליבני?

ליועצת הרושם שהשנה השליטה דווקא היא של הרוכבים הדו-פעימתיים ובראשם אבי ניסני ועודד דנון... התוצאות של התחרויות השנה בהישג ידך? אתה יכול לבדוק בבקשה?

hananlv

New member
נתחיל מפלמחים:

1. הקפה המהירה ביותר - טל ציון 2 פ"ע 2. מקום שני- עודד דנון 2 פ"ע 3. מקום שלישי - שלום אוחיון 4 פ"ע למרות זאת במקום הראשון הכולל נמצא שלום אוחיון

hananlv

New member
נמשיך לגבעת המורה

1. ההקפה המהירה ביותר - אוריה כרמלי 2 פ"ע 2. מקום שני - ניר שפיצר 4 פ"ע 3. מקום שלישי -שלום אוחיון 4 פ"ע ושוב במקום הראשון בכללי שלום אוחיון

hananlv

New member
ומשם לחצרים

1. הקפה מהירה ביותר - ניר שפיצר 4 פ"ע 2. שלום אוחיון -4 פ"ע 3. עודד דנון - 2 פ"ע ובמקום הראשון בכולל: אבי ניסני 2 פ"ע

hananlv

New member
ולבסוף לטרון וסיכום

1. הקפה המהירה - שלום אוחיון 4 פ"ע 2. עודד דנון - 2 פ"ע 3. אבי ניסני - 2 פ"ע מקום ראשון בכללי אבי ניסני לדעתי לא ניתן מנתוני השנה לקבוע בוודאות לדומיננטיות מובהקת של 2 או 4 פ"ע

היועצת לא תסתבך...

ואכן עפ"י מה שהבאת - כלומר שלושת זמני הקפה מהירים ומנצח כללי - לא יתן לקבוע...אבל היועצת תוסיף: 1.נא לא לשכוח כי ניר שפיצר רוכב על DR400... 2.הולך ומסתמן כי הקרב היום הוא בין: אבי ניסני - עודד דנון - ניר שפיצר - שלום אוחיון. ואין ליועצת ספק כי : במידה והמסלולים יהיו קשים וטכנים ובעלי "ספיישל טסט" נראה עוד רוכבים שלא הוזכרו פה על הפודיום והם יהיו רוכבי דו-פעימתיים...

hananlv

New member
נכון- ואני יודע שהיועצת תתרגז אבל..

שימי לב שאף אחד מארבעת הרוכבים הטובים ביותר בארץ: שפיצר ,אוחיון דנון וניסני לא ישתתף בתחרות בצ´כיה למה הדבר דומה? דמי בנפשך שישראל הייתה מגיעה למונדיאל ושולחת לשם את נבחרת הנוער... לא שאני לא מפרגן - להיפך..אבל בכל זאת העליתי פה נקודה מענית למחשבה..

למעלה