שאלה למבינים?

נכון מאד לכן אני טוען.........

שאסור לקשר בין המיטה לדברים אחרים אחרת לא יהיה שולםםםםםםם ואז בעיהההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נשויק´ה

הבאתי אותו שיקרא את פשוט אישה, אני לא הייתי יכולה להסביר יותר ברור מזה
זה בשבילך
וזה בשבילה

נו אז את מחזקת את דברייי

למה לעשות סנקציות יש שיטות אחרות לפתור דילמות לא במיטה....... המיטה רק עוזרת להתקרב ..........

ק-ס-ו-מ-ה

New member
יש כל כך הרבה דרכים

להתקרב לבת הזוג בשעת משבר........ והטובה מבינהם היא דרך ה- חיבוק, המילה הטובה, ההבנה.... מי אמר שרק במיטה מתקרבים? מי טוען שרק סקס מגשר? אחרי שהפשרת את בת זוגתך במילים טובות, בריכוך, בהבנה.......רק אז זה הזמן הטוב ביותר להשלמת הפיוס בסקס........<אבל רק אחרי וידוי מעמיק...>

תגידי לי.........

מה את התאומה של אשתי אני רואה אצל התימניות הכול אותו הדבר זה פשוט שערוריה מה שקורה פה פשוט מאפיה תימנית..........

sahr12

New member
מיטה זה המקום הכי טוב...

להרדם....חחחחחחח מי עושה סקס במיטה?????מה אתם שיגרתיים?????

ק-ס-ו-מ-ה

New member
חחחחחח סער.......תלמד את שמעון

הוא לא מבין עניין........ שמעון, ניסית פעם בין עצי הגת, כן כן, שם בחצר.......חחחחחחח

אךךךךךךךך את משהוווווו

נשיםםםםםםםםם תלמדוווווווו מימכליייייי היא מבינה עניין שמעת קסומה? מעניין מה טקילה הייתה אומרתתתתתתת איפה היא עכשיו?

nightroll

New member
power 2 the people VS girls´ power

סליחה, אני מנסה להיות פמיניסטית, אבל מה לעשות? בדקתי את העולם ממקור ראשון, והוא לא תואם את התאוריות האידיאליות. בגדול, זה עולם של גברים. כשמסתכלים עליו יותר מקרוב מגלים, שבזמן שהגבר הוא הראש, האישה היא הצוואר, הכח המניע שלו. אומרים שרשה לה פאם, ולא בכדי. ואין לאישה כח מניע גברים גדול יותר מהכח שיש לה בין הרגליים. כשאשתך אומרת לך שכשרע לה או כשהיא כועסת היא לא חייבת לך סקס, היא מפעילה את הכח שלה. וכך או כך, במצב הזה, זויינת.

לא מבין, (מותר לי לענות?)

אם לאישה לא טוב או כועסת ואתה מת לשכב מצא לך תחליף. ככה תיהיה לך הפרדה בין הבית למיטה.

למעלה