שאלה למבינים?

שאלה למבינים?../images/Emo8.gif

אני ואשתי יש לנו דילמה? וככה היא ........ אשתי טוענת שאם אישה לא טוב לה או כועסת אז היא לא צריכה להתחשב בבעל ולא לשכב איתו. ואני טוען שזוג צריך לעשות הפרדה בין המיטה לחיי היום יום בבית, מה דעתכם.? ולא להתחיל לספר סיפורים רק את האמתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

מיכלי נראה לי שכאן לא מבינים במין

אחרת למה אנשים לא מגיבים בכול מקרה מרוצה מתשובתך עכשיו אני מוביל 1=0

אז ככה שמעון....

לדעתי, כשבני זוג מתווכחים ביניהם ו/או רבים, אין צורך לקשר "מחת" ל"תחת" = סליחה על הביטוי. אין קשר לעניין. מדליקה
יותר שלום - יותר תקווה יותר לבד - יותר איתך

תגיד לי.....

אתה חושב שהנשים הם בובות מתנפחות ללא רגשות ? אישה כאשר לא טוב , רגוזה על משו שקרה עם הבעל , ברוב המקרים לא תשכב איתו , עד לליבון הבעיה , אין מה לעשות , אצל רובכם <כמוך למשל> , ברגע שהזין עומד הראש בתחת , ומה שבא לכם באותו רגע זה רק האוגזמה של אחרי... אולי כי המערכת שלכם היא חיצונית
או שיש לכם את האפשרות לנתק את רגש הכעס מרגש התאווה , אצל רוב הנשים זה לא עובד... כבר אמרו את זה לפני ... נשים מוונוס גברים ממאדים... <או ממקום אחר , לויודעת
>

חוף ים

New member
סוף סוף

יש מישהי שמבינה אותי ואני לרגע חשבתי שאני לא בסדר(אבל רק לרגע) כי כמו שאמרת כשהזין שלהם עומד השכל שלהם בתחת .

ק-ס-ו-מ-ה

New member
שלום חופית המקסימה

גם אני חושבת שכשיש ריב, אין מקום לסקס.......איך אפשר להפריד בין הלב לבין הביצועים למטרת הנאה זוגית? אני אומרת ש........חיזור לסקס צריך להתחיל מהבוקר.......מהטלפון של הבעל על הבוקר כשבקולו הרגוע הוא מאחל לך יום נעים, מהאכפתיות אחר הצהריים כשהוא לוקח את הילדים לסיבוב, מהקפה שהוא מגיש פעם ב..... ואז, כשהיום זורם בכיף הלילה נגמר בביצועים שגורמים לו להרדם מחוייך........

ק-ס-ו-מ-ה

New member
חחחח נשית......./images/Emo25.gif

לא תאמיני אבל............. ביום שבת עשיתי ג´חנון לבד............לא קניתי מחתוקה יצא כל כך טעים......אמממ שאת המתכון אני מוכרת בהמון ספפלינוס.........חחחחח זהו, מעכשיו זה ג´חנון מעשי ידי קסומה.......ביי ביי חתוקה.......יחי הקסם.........חחחחחחחחחח ת´שאלי את טאקי איך היה...חחחחח

תגידי לי קסומה......

מה את מעבירה נושא........... כאן לא מדברים על גחנון וחוץ מזה תראה מה כתבתי לך בהודעה הקודמת על בעלךךךךךךך............

אני לא מבין מה קורה פה? גברים..

הלכתי לשעה אשתי נכנסה הצליחה לשכנע פה את הנשים .............גברים איפה אתם הרי זה לא יתכן מה שקורה פה

למעלה