נו אז יופי
העובדות הן שרוב האנשים שכותבים בפורום נוטים לדבר על הגדרות, ולכן זה כנראה כן מעניין אותם. אם זה מעניין את הרוב, כנראה שזה לא מעניין רק אותי. מי שזה לא מעניין אותו בכלל - בכיף, שלא ישתתף. לבקר אנשים על נושאי השיחה שלהם ממש לא תורם לשום דבר. הבנאדם שאל אם הפוליס ודייר סטרייטס הם להקת פרוג - ולכן, סיפקנו לו תשובה. יותר מזה, אני לא יודע מה להגיד לך. האם זה באמת משנה אם הם פרוג או לא? זה לא ממש חשוב. מה שמשנה שענינו לו על השאלה. בוודאי שאף אחד לא מונע ממישהו אחר ליהנות מהלהקות הנ"ל כי הן לא פרוג. היותן פרוג או לא פרוג לא הינו גורם משפיע, אמנם, אם מישהו ששומע ואוהב פרוג רוצה להכיר להקות חדשות, ומציגים בפניו להקות שהן אינן פרוג. לא שאין סיכוי שהוא לא יאהב את מה שלא פרוג, וזה לא שפרוג יותר טוב מכל סגנון אחר. אבל זה הכיוון הכללי. בכל אופן, מאחר שזה פורום רוק מתקדם, התקבצו פה אנשים שאוהבים רוק מתקדם, ושרוצים לדבר, כן כן, על רוק מתקדם, מכל צדדיו והיקפיו. אם תכנס לפורום פוליטיקה ותתחיל לדבר על אורי גלר, יסתכלו עליך קצת מוזר. כנ"ל אם תכנס לפורום בלוז ותדבר עם אנשים על ג'נסיס. תאמין לי, אני נהנה גם לדבר על מוסיקה והפנים הטכניים וגם מהמוסיקה עצמה (למרות שהפנים הטכניים הם למעשה חלק מהמוסיקה עצמה, ולא ישות נפרדת) בדיוק באותה מידה, ואפילו בו זמנית! איזה מדהים!