שאלה למבינים מבינכם

גפן2412

New member
שאלה למבינים מבינכם

היי, אני מעוניינת לעשות בוק מקצועי על מנת להתחיל קריירת דוגמנות. אני יודעת שבוק עולה בסביבות ה-3,000-4,000 ש"ח ואני מעוניינת בצלם דוגמניות מוביל. עוד לא נכנסתי ממש לתחום אז אני לא כל כך מבינה מי טוב ומי פחות. אני גרה באיזור המרכז, ומחפשת צלם טוב ומוביל שעושה בוקים מקצועים. בבקשה עיזרו לי, תודה =)

Yrubanenko

New member
שאלות חשובות

כמובן שבשביל בוק , לא מספיק צלם . אנשים מקצועי נוספים הם הכרחיים לשם קבלת תוצאה איכותית. סטייליסט/ ית , ומעצב/ת שיער . נראה לי שיש מקום להעלאת צילום משלך לצורך התרשמות ביחס לפוטנציאל . בהצלחה . ביחס לשאלתך, נראה לי שדורון יוכל לעזור בעניין . לא ?

גפן2412

New member
..

אני יודעת שלא מספיק צלם, כמובן שגם חשבתי על מאפרת, שיער וביגוד, כרגע אני מעוניינת בלמצוא צלם טוב וליצור איתו קשר על מנת לראות מה הוא אומר ומה הוא מציע. ו.. אני קצת חדשה כאן.. מי זה דורון? תודה

קודם כל בוק ממש לא עולה בסכום הזה

קחי לדוגמא את עמירם בן ישי שהוא צלם מעולה והוא לוקח 1900 יש כאלה שאפילו הרבה פחות.. מי שמבקש ממך 2+ אלף סתם רמאי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גפן2412

New member
תודה,

תודה על העצה =] הייתי בטוחה שבוקים עולים קצת יותר..

EtaiLavie1

New member
אני מחזק את מה שנאמר מעליי...

אין סיבה לשלם יותר מ2000.... מה גם שאם את באמת מתאימה, ורוצה את הבוק כדי להתחיל בקריירת דוגמנות אני מציע שקודם תלכי לסוכניות, ואוליי הן יממנו לך את הבוק או חלקו וגם צעד ראשון חביב ונחמד יהיה אם תעלי לפה תמונות כדי לקבל חו"ד...

dostein

New member
למוצרים שונים - מחירים שונים

השאלה - כמובן - איך את מגדירה בוק - מה מידת ההשקעה , ובהתאם העלות נכון שאפשר בעלות נמוכה להוציא תמונות טובות , לרוב זה מתבסס על הלבוש האישי של המצטלמת , ללא עיצוב שיער ועם איפור מינימלי בוק מושקע הכולל איפור - שיער - סטיילינג ( לא מילה גסה ! ) , צילום בסטודיו ובלוקישן מתאפין בעלות גבוהה יותר. מקווה שהובנתי דורון

tzury

New member
קודם כל לכי לסוכנויות עם תמונות מהפלא אפילו

אלא אם כן בא לך סתם לעשות בוק לכיף לא מומלץ להשקיע בבוק לפני שהולכים לסוכנות. הסיבה העיקרית היא כי כל סוכנות אוהבת לעבוד עם צלמים בסגנון אחר.

לא לעשות בוק לפני שמתקבלים לסוכנות.

ואת מוזמנת להעלות לפורום תמונות שלך ופרטים ולקבל חוו"ד לגבי התאמתך לתחום.

למעלה