שאלה למבינים במחשב

לאב

New member
מידע חדש

בענינינו דיברתי עם הסטודנטית ששלחה לי את המייל והיא אמרה לי ש: טריכו זה שיער טילו זה למשוך ועכשיו מקור השם טריכוטילומניה ברור לי חוץ מזה גם היא ספרה לי שאפשר לסווג את הטריכו תחת OCD או תחת ICD עם הפירומניה והקלפטומניה מה שיכול לענין אותך זה שיש לה חברה שעברה טיפול התנהגותי שמאד עזר לה אצל פסיכולוג חוצמזה היא מתענינת לשוחח עם טריכויות - אז אמרתי לה שהיא אולי תוכל לפנות אליך (אני נדיבה על חשבון אחרים) אז ביי

שומפי

New member
לא הבנתי , יש לה טריכו ´ או רק

ל"חברה" שלה ? בקשר ללחיות בתוך בועה - אני מנסה , אבל תמיד מגיעות אליך החדשות , גם אם את לא רוצה - בסה"כ אי אפשר לברוח מזה. וחוץ מזה , מה עושים כאשר האנשים הקרובים אליך מאכזבים אותך ? לדוגמא : קבעתי אם 2 חברות שונות לטוס לחו"ל (אני מזה חייבת חופש - עדיין יש לי 3 עבודות להגיש !!!)ושתיהן - הבריזו לי !!! אחת טסה לפריז עם אחותה , ואחת עכשיו בפורטוגל ! ומה בסה"כ ביקשתי ? קצת חופש ? טוב אני אפסיק לפני שבאמת אכנס לדיכאון .

לאב

New member
לפי מה שסיפרה לי - אין לה טריכו

רק לחברה שלה - אבל לכי תדעי... ביחס לחברים אני פתחתי לי מנגנוני הגנה - אני לא מצפה מהם ליותר מדי, ולכן לא מתאכזבת יותר מדי כשלא הולך כמו שרציתי - לכל אחד יש את התכניות שלו והסיבות שלו לכל מיני דברים, ולא תמיד מסתדר כמו שרצינו באיזה נושאים העבודות שיש לך להגיש? כשהייתי באוניברסיטה הרבה יותר אהבתי להכין עבודות מאשר להבחן, יש בזה אלמנטים של התעמקות בנושא שממש מתאימים לצורת החשיבה שלי - לעומת בחינה שמחייבת אותך ללמוד חומר בכיוונים שונים

שומפי

New member
עבודות ב :

ביום שני אני מגישה פרסומת שצילמתי . (פרסומת לפסטה בטעמים שונים - פיצה , בורגר ועוד ...איכססססס....).אחר כך יש לי עבודה בנושא חופשי , בחרתי לכתוב על נושא בגידות (אכתוב על ביל קלינטון ואני מחפשת רומן/בגידה שקרו בעבר הרחוק יותר - גם משהו מפורסם , סלברטי או איזה סרט מוכר . מישהו מכיר ??) העבודה האחרונה (!!!!) היא בנושא "תאוריה וסדר חברתי " (וובר וזימל ) ובשביל זה אני צריכה לסיים לקרוא ספר של 300 עמודים ... ואז ב- 21.10.01 מתחילה שנת הלימודים הבאה ...

לאב

New member
אולי משהו מהתנ"ך

שם הרי הכל קרה, אולי דוד ובת שבע או משהו משייקספיר או ליז טיילור שחברה שלה ריחמה עליה אחרי המוות של בעלה (לא זוכרת איזה מספר בעל) לקחה אותה שתגור אצלה קצת ומה שיצא מזה זה שהיא לקחה לה א הבעל והתחתנה איתו, או טל ברודי שאכסן אצלו בבית את שחקן הכדורסל (החתיך) ג´ק צימרמן והוא ניהל רומן עם אשתו של ברודי רונית ועל הרקע הזה הם התגרשו או אן בוליין שהנרי השמיני חשד שהיא בגדה בו עם אחיה והוציא אותה להורג אפשר אולי גם להכנס לדיני המשפט העברי בעניין (פעם זה היה סקילה - אם היו הוכחת בגידה) או משמעות הבגידה ביחס לגבר לעומת הבגידה ביחס לאישה, בעבר מול היום? השלכות כלכליות, מעמד חברתי וכו´ תאוריה וסדר חברתי נשמע נורא נורא משעמם (לבי לבי עלייך), אבל צילום פרסומת זה ממש נחמד ביי

שומפי

New member
המון המון ../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif

אין לך מושג כמה עזרת לי !! רעיונות ממש יפים !

לאב

New member
אז אולי את מכירה את ליאת

הסטודנטית שפנתה אלי? גם היא לומדת מדעי ההתנהגות

לאב

New member
לא

אבל היא אולי תגיע גם אלייך במסגרת העבודה לה, אז תכירו (היא נחמדה)

למעלה