שאלה למבינים בלבד!!!

Miss Understood

New member
עם הגיטרה כבר החלטתי אני עדיין בדיל

מת המזרון חחח... אחותי גרעינרית במטה אשר, אני מדרום שרון מה שאומר שבמקור גם היא משם:) למה?

תקחי מזרון.

אבל לא ליער. אין למה. ביער יש אדמה, מספיק נוח. אבל מה - תביאי כרית!! כרית קטנה ונוחה. זה טוב. תשימי אותה בתיק הקטן, ואז גם תוכלי לישון באוטובוס, כי סך הכל הנסיעה לא כ"כ קצרה - מלב שרון עד באר טוביה. יש זמן. מממ... מטה אשר. הגרעין שלנו (עמק יזרעאל) ממש אוהב אותם. מה שאומר שהם אנשים טובים. אחלה. באמת אחלה!!

Miss Understood

New member
לי אמרו לקחת להכל שיהיה נוח ואני לא

יודעת...אני לא בנאדם החלטי!!! אוף! אגב זה דרום שרון לא לב שרון.... הם אנשים מעולים! אחד אחת חחח...הרי אחותי גם שם אז הם חייבים להיות:)

Miss Understood

New member
היער זה חמישה ימים ראשונים אז אני

בעצם נוסעת מהבית(דרום שרון). וכן הדסים זה לב שרון, אגב איפה זה נווה הדסה? כאילו ליד איזה מקום לא מועצה...

Miss Understood

New member
ואיפה הדסים? חחח אמא שלי שאלה אותי

ולא היה לי מה להגיד לה, יש איזה מושב/ישוב או משהו ליד שאני יוכל להגיד לה? ותודה רבה!

s h e e p i t

New member
הדסים זה בלב שרון...

זה נמצא ממש ליד המושב קדימה (הם לא בתנועה אבל בכל זאת) וזה דקה מצומת דרורים שקצת אחרי זה נמצא נווה הדסה...

s h e e p i t

New member
אל תקחי מזרון!

לנו לגיחה לא הרשו לקחת מזרונים בכלל! חוץ מזה .. אתם ישנים על אדמה - בלי להתפנק שק שינה ושמיכה את תשני מצויין! אני יכולה להגיד לך שאני לא יכולה לישון בשק שינה ובגיחה לא הייתה לי שמיכה וישנתי על החול והתכסתי בשק שינה והיה מצויין! - איכסה פיכסה שכמותי..
ללה טוב

s h e e p i t

New member
זה לא נורא... היער אצליהם זה בימים

הראשונים... ככה היא לא תצטרך לחשוש שיקרה לזה משו.. ויהיה לה אותה לימים האחרונים שהם הכי איכותיים... אבל איך שבא לה... הלכתי לישון ללה
טוב...

למעלה