שאלה למבינים בלבד!!!

יפה יפה

אני הייתי ב- 52 מיזרעאל היה איתי אוריה רוגל מגבת והיתה אמורה להיות מישהי בשם מיקה אבל לא הגיעה לקורס. את נועה פגשתי בערב ישראלי שהקבוצה שלי היתה איתם אבל עכשיו אני מתקנת את עצמי- נועה לא היתה ב-45 אלא ב-46 או משהו באזור.. מי היה המדגי"ח שלך?

אמממ...

וואי שכחתי את השם שלו... הוא בגרעין נח"ל. מגליל תחתון. היה גרעינר במטה יהודה. אייל גרנות נראה לי. לא בטוחה בנוגע לאייל, בטוחה בנוגע לגרנות. מי שלך?

והשאלה הנשאלת היא

האם התכוונת ל"מה?!!" או "מי?!!" ? דני דונגי היה בשנה שעברה גרעינר באשכול הוא במקור מלב שרון-- חרות היה מדריך שלי בגיחה (מדגי"ח) ומאוחר יותר גם במסע חוף (מדגיחו"ף) אחד האנשים היותר טובים שיצא לי להכיר.. :)

אני אוסיף קצת...

קלמר, או לפחות עט.
כסף.
בגד ים.
יותר ממגבת אחת.
דיסקים. אם את ממש לא יכולה בלי מוזיקה. אני הבאתי, וכל לילה ישנתי עם הדיסקמן, אבל אני באמת לא יכולה בלי מוזיקה. חוצמזה שבקלבת שבת הקבוצתית המדריכה שלי הביאה מינימערכת וכולם אמרו לי לשים את הדיסקים שלי, גם כי אני היחידה שהיו לה, וגם כי כולם רצו לדעת מה זו המוזיקה המוזרה שאני שומעת ומי זה לעזאזל מוש בן ארי. כמובן שבמד"מים נראה לי כבר יכירו אותו...
מגבונים לחים ליער.
קרם הגנה.
פדים/טמפונים.
מטען לפלאפון. כי יש איפה לטעון בכיתות. וזהו בנתיים. זה כל מה שיכולתי לחשוב עליו. אם יהיה לי עוד אני אכתוב לך.

Miss Understood

New member
נראה לי אני יבקש מההורים שיביאו אות

ה לפנימיה אני לא רוצה להיות איתה ביער...

s h e e p i t

New member
רעיון טוב...

אני עשיתי את זה עם המצלמה... הבאתי אותה לימים האחרונים... למרות שמצלמה מומלץ להביא מההתחלה! אתם לא תצטערו!

למעלה