שאלה למבינים בלבד!!!

שאלה למבינים בלבד!!!

יש את האתר: www.mp3music.co.il שבו יש טאבים ואקורדים של שירים. עכשף, כשנכנסים לאקורדים כתוב למעלה לקרוא משמאל לימין. אני יודעת שזה ככה כשזה רק אקורדים, אבל כשזה אקורדים ומילים... אני לוידעת. לקרוא משמאל לימין, או לקרוא כפי שכתוב? אני אתן לכם דוגמה, הוספתי את הדף עם האקורדים של "כבר עכשיו" של ירמי קפלן, מי שמבין בזה, שייכנס שניה ויגיד לי איך לעזאזל קוראים את הפאקינג שיט הזה! תודה!

Miss Understood

New member
אם הבנתי את מה שאת מבקשת אז

את קוראת את האקורדים משמאל לימין ומתאימה את זה למילים רגיל למשל את עושה את G על הקטע "זאת הפעם הראשונה" ואת עושה Bm על ..."שהתרגשתי כל כך" ככה אני תמיד מנגנת את זה...

מממ...טוף.. טודא!

הבעיה היא ש... יש שירים שניגנתי אחרת, והם התאימו לי יותר מאיך שאת מסבירה... אבל.. טוף, נו!

Miss Understood

New member
זה תלוי באיך שכותבים לך לפעמים זה

מימין לשמאל ולפעמים להפך בגלל זה אולי את חושבת שזה שונה....אבל השרי הזה זה בטוח איך שאמרתי לך כי כשאני מנגנת אותו עם האקורדים האלה זה נשמע טוב!

אהה... אוקיי...

המון טודא!!! אז.. אממ... מכיוון ששתינו היחידות כאן... מי את? מה שמך? מאיפה את בא"י היפה והפורחת? למה דפקא משם? בת כמה את? וכל דבר שנורא בא לך לספר לי...

Miss Understood

New member
חחח....בבקשה:)

אני אור רוזנבך, אני מאזור המרכז בא"י היפה והפורחת חחח...בחור קטן שנקרא נווה ירק, אני בת 15 יוצאת למדצים עוד יומיים וגיליתי שאין לי מושג מה אני לוקחת!!! אמממ מה עוד לספר? אחותי גרעינרית (מיה) אמממ...ואני בחופש עכשו!! איזה כיף!!!

s h e e p i t

New member
../images/Emo41.gifמה לקחת ? ציוד :

אני אנסה... חשוב -
חולצות כחולות (כל מה שיש לכם... רצוי יותר מ-3)
בגדים - לא צריך להגזים... אפשר ללבוש מכנס כמה פעמים ואותו הדבר לגבי חולצות.
חולצה לבנה - ליום שישי
לבנות - מתחת לחולצה הכחולה כדאי גופיה...(לחולצה הכחולה יש נטיה למחשוף ענקי...ועם גופיה יהיה פשוט פחות חם)
גרביים (הם מתלכלכות מהר) + תחתונים (אני לא צריכה להגיד לכם את זה נכון ?) + חזיות (לבנות כמובן)
מגבת
נעליים נוחות + כפכפים (כאלה שיתאימו למקלחות...כי יש שם תמיד הצפה)
שק שינה (חייב) + מזרון (מומלץ..)
תיק גב
כלי רחצה
דוחה יתושים מומלץ -
מצלמה
חבל - לתלות את הכביסה... (הקבוצה תעריץ אותכם על זה)
מחברת - שבסוף הקורס ירשמו לכם אני אחשוב על עוד וארשום אחר כך...

Miss Understood

New member
ואאי תודה תודה!!!

אבל יש לי שאלה...יש לי מזרון רגיל כזה(לא שטח)ואין לי בעיה שהוא יתלכלך או משהו אבל אני מתלבטת אם להביא אותו לכל הימים או רק לפנימיה(עם ההורים)? אהה וגם יש הרבה גניבות?

s h e e p i t

New member
לפי דעתי...

אם ההורים מגיעים... אז לפנימיה... אצלינו לפחות הבאנו מזרונים ולגיחה אמרו לנו לקחת רק שקי שינה ולא נתנו לנו לקחת מזרונים... חוץ מזה בגיחה ישנים על חול אז זה לא כזה סיוט... אבל תביאו אולי שמיכה שיהיה יותר נחמד ונוח... לחדרים תביאו מזרון... גניבות אצלינו לא היו ממש... היו כמעט בטוח אבל לא הרבה...(לפחות לא שידוע לי) חוץ מזה... שיש כאלה מפגרים שמאבדים דברים כמו שקי שינה וחושבים שגנבו להם... ואחרי כמה ימים מוצאים את זה בקבוצה של חברים שלהם... כמוני...

אצלינו לא היו כמעט גניבות..

ואני הייתי בקורס עם הכבשה, אבל בסמינר אחר, אם אני לא טועה... אבל מה שכן, כשהסמינר השני של הדסים, שזה אומר שלהבת, כי אני הייתי בהילה, נסע לגיחה, אז היו כמה שפרצו לחדרים של הפנימיות וגנבו להם ג'ינסים ובגדים. זה היה ממש מגעיל וממש כעסתי עליהם. אבל סה"כ לנו לא גנבו...

וואו. לוידעת מי הם..

כרגע לא מתחברים לי השמות לאנשים בעמק.. נועה גולדווין? חן ביאר? לא יכולה לחשוב על אף אורי... איייפ!

s h e e p i t

New member
אממ...

לא - נעה רומפלר את נועה גולדווין אני מכירה מהמסע חוף (הייתי במסע חוף עם קבוצה של עמק יזרעאל) חן ביאר - כן ואורי - מיפעת אם זה עוזר...

פששש... אחלה זיכרון!!!

היית עם חנבי בקבוצה?? אני מקנאה. הוא כזה מותק!!! עם מי היית במסע חוף? חוץ מנועה גולדווין. קבוצה 7?

s h e e p i t

New member
לא ... הייתי בקבוצה 15

משם אני כבר פחות זוכרת שמות רק שכולם היו מעמק יזרעאל חוץ ממני אני זוכרת פרצופים אבל לא זוכרת הכי שמות... חלק - דורון , חנה וואי יש עוד מישהי שאני לא זוכרת את השם שלה פשוט ברח לי היו עוד... הראש שלי לא חושב כרגע...

כן... הן מתוקות!

דורון, חנה, בטח נטע הייתה.. בטח גם מירב ועינת. יש מצב? סתם, אני נורא אוהבת את החבר'ה מעמק יזרעאל. וגם, וזה מוזר, אני נורא אוהבת אנשים מלב שרון וגזר במיוחד, וגם מעמק חפר ורמת הגולן. מצחיק! חי חי.. :) האמת שלא כ"כ מצחיק...

למעלה