שאלה למאדם :)

M i l k

New member
שאלה למאדם :)

איפה החנות שלך ממוקמת? :) אני מחפשת בייבידול שחור חלק סאטן, גופייה ומכנס קצר. תא תאמינו כמה קשה למצוא אחד כזה. ועד שמצאתי, הוא היה ממש קטן. ועוד משהו, לכולן.. אני מחפשת ירכוני רשת כבר הרבה זמן ולא מוצאת.. מצאתי רק במקום אחד אבל זה היה וואנסייז וכבר קניתי פעם ירכוני וואנסייז וזה לא נראה טוב על הרגל..

dalfin

New member
היי בנות, ראיתי שיש דילמה

וחייבת לציין שבהחלט יש שחור (אמנם הגופיה עם פרחים אבל מאוד עדין).
בהצלחה בחיפושים ומקווה שנוכל לעזור.

DREAM111

New member
בייבי דולים אצל המאדאם

אז פרט למחמאות רבות לא יכולה לומר דבר. הקולקציה עשירה ואם חששת אי פעם ממידות זה ההזדמנות המאושרת למצוא את שחפץ ליבך. בזמנו שרכשתי בייבי דול דרך המאדאם היא הגיעה עם מרכולתה ופשוט עיני נפערו מהקולקציה העשירה מגוון המידות שאף הפתיע אותי בגודלם הצבעוניות מה שלא הכרתי קודם. הכי חשוב בסופו של דבר הוא כמובן המחיר שלאחר שבחרתי לי חשבתי שאצא עם משכנתא ואז הפלא ופלא נתבקשתי לשלם מחיר של 120 ש"ח למיטב זכורני שעשה אותי עוד יותר מאושרת. שווה ניסיון. כמו כן יש היום את יפה בגדול שראיתי שכבר קיבלת קישור לאתר להם גם יש מכנסים עם גופיה ויש עוד דגמים רבים ויפים.

M i l k

New member
120 ש"ח יקר לי מידיי..

אני מחפשת משהו שעולה 30-60 שקל בערך.. פשוט.

nemesis27

New member
ב-30 אני לא חושבת שאפשר למצוא גם

במידות קטנות.... 60 אולי..... אבל השאלה היא גם מה האיכות..... אם את מחפשת את זה למטרה חד פעמית או משהו כזה אז אפשר להבין אבל אם לשימוש קבוע אז 120 לא יקר עם אמת העמידות שלו גבוהה...

M i l k

New member
חד פעמי..

והאמת היא ש אני צריכה רק את המכנס.. האמת היא שמצאתי המון ב30 ו-40 שקל.. אבל לא מה שאני מחפשת אלא רק כותונות ובייבידולים ארוכים

למעלה