שאלה למאדם פומפדור

מזי א

New member
שאלה למאדם פומפדור

שלםו לפי הבנתי, את עוסקת בכל הקשור ללבני נשים אודה לך אם תוכלי ליצור עימי קשר דרך המסרים ולהשאיר מספר טלפון או מייל בכדי שאוכל להתייעץ איתך . תודה רבה ושבת שלום מזי

DREAM111

New member
מזי יקרה מצעטרת ומקווה

שקיבלת תגובה מהמאדאם כיוון שהיא לאחרונה דיי נעלמה. אנא ידעי אותי אם לא שמעת ממנה ואני אנסה לעזור לך.

המאדאם נעלמה? CAN IT BE? ../images/Emo121.gif

איך ייתכן פורום אופנה מלאה בלי בז'ז'יי המאדאם המתנדנדים מעליו?! -מרגריטה מתגעגעת להודעותיה שטופות ההורמונים. אח! אין כמו המאדאם חמה ולחה כדבעי, נכונה ומותאמת לקיץ כמו פרח ורוד על כףכף אופנתי- הי גירלס! תגעגעתי המונים. איטליה היא לא בדיוק השופינג פלייס האידאלי לשופעות האיברים. מתבארר שהמידות באיטליה הן פלוס שתיים על מידותינו הלא צנועות מדי גם ככה (נגיד 42 באיטלקית זה 46. למה? ככה) כמו כן הכל הרבה יותר יקר ביורו. אבל השיטה שתמיד עובדת - פשוט לא להכפיל בחמש וחצי - עזרה מעט לרכישת שתי חצאיות, שני זוגות נעליים (רציתי יותר אבל נגמר הכסף) ואלפי אקססוריז חביבים להפליא (צמידי אצבע-יד שאני כל כך אוהבת, שרשראות, צמידים לרגליים וכל מה שהוא לא תלוי שומן
) -מרגריטה מבטיחה לשים מעט מתמונותיה המכוערות להפליא כשהבטריות של המצלמה תיטענה סופסופ- -כמו כן היא מבטיחה ללמוד לצלם דיגיטלי מתיישו- -אבל לא עכשיו- -ולמי ששאלה את עצמה מה אני עושה פה בשעות האלה - כותבת כמובן. איך לא?- זה שהתגעגעתי כתבתי כבר? נו אז הנה עוד סיבוב. הלכתי לעיין בדפים שפספסתי. אחזור כשהבטריות יבשילו.

Agnetta

New member
מרגרט - התגעגעתי...welcome

איזה כיף לך...העיקר שראית חו"ל זה הכי הכי חשוב!!! ובטח הבאת נעליים המתאימות לרגלייך החטובות...-:))) תראי בהזדמנות

Grazie tuti! התג'עג'תי חזרה

רק מה? הבטלנות. הבטלנות. מה הסיפור לקחת מצלמה ולצלם אתן שואלות? אין סיפור. מדובר בבטטה. זה הכל. בזה זה מתחיל ובזה זה נגמר. לא אזוז בלילה לא אזוז ביום. מבטיחה תמונות של הכפכפים המאג-מאגניבים שנרכשו. כמו כן סיכוי שתמונות של החצאית השחורה עם שסעים יצולמו כשהחצאית מעטרת את גופה השמנמן של המרגריט. אם רק יימצאו הכוחות הדרושים. שכן מדובר בשסעים שמבליטים את חיטובי ירכיה השמנמנות וקרסוליה המפוסלים. בנוסף איך שהגעתי חטפתי קריזה כבר יש קייטנות לילדים דבות לבודד ילדים שמנים כבר מצליחים. ומה השלב הבא? יעשו לנו מחנות ריכוז? ישימו סביבנו קונצרטינה ויכליאו אותנו עם חסות? -מרגריטה שזפה את צמיגיה שזוף היטב ועכשיו הם שחורים. ואם נלך לפי הכלל ששחור זה מרזה, הרי מדובר בלא פחות מבטן שטוחה- אואבת.

מזי א

New member
../images/Emo53.gif

לא נתקבלה כל תגובה מהמאדאם יש לך במקרה, טלפון שלה? או המלצה על מישהי המתמחה בלבני נשים? פשוט יש לי בעיה מסוימת שאין ברצוני לחלוק על דפי הפורום

יעל י

New member
הרגשתי שמאדאם נעלמה אבל...

חשבתי אולי היא בחופשה? אולי מקריות? מה קרה?

מזי א

New member
יש

המאדאם שלחה לי במסר את המייל שלה וכבר הפנתי אליה את שאלתי תודה לכל העוזרות הנחמדות שיש בפורום היפה הזה

למעלה