שאלה לליכודניקים

dalish

New member
שאלה לליכודניקים

אני שמאלנית בדעתי המדיניות אך למעשה אין לי שום מושג מה הן דעות ימניות! מה אתם אומרים שהפתרון לבעיה הפלסטינאית? איך עושים את זה? מה המטרה הסופית שלכם - שלום? חיים במדינה נורמלית? או מלחמה עד שיקרה משהו חדש? אשמח לקבל יותר מושג.. תודה מראש

בבקשה תשובות

1. אין בעיה פלשתינית, יש מוסלמים שפלשו לכאן לצורך פרנסה וכבשו שטחים מא"י בכוח. כל פעם שהיה נוח לארצות ערב, הם ניפחו אותם בשם "פלשתינים". לפני 1967, הם היו קרויים ירדנים ומצרים. לשם בסופו של דבר הם גם יחזרו, לאחר שהכיבוש יסתיים. 2. המטרה הסופית של עם ישראל היא להקים בכל שטחי ארץ ישראל מדינה יהודית - חברת מופת יהודית ברוח ערכי היהדות. זו לא תהיה מדינת הלכה אלא מדינה החיה לפי הערכים, המשפט והמוסר היהודיים ואשר תקדם ערכים של מוסר, צדק, שמירת איכות הסביבה, הגנה על העני והנזקק ברוח ערכי תורת ישראל. 3. שלום אינו המטרה. אם זו המטרה, בוא נחלק שטחים גם ברמת אביב ו'נזכה' בשלום. המטרה היא כמו במס' 2. 4. עד לסילוק הכיבוש המוסלמי, יינתן לכל מה שקרוי פלשתינים, מעמד של "תושב קבע" עפ"י החוק. כל תושבי הקבע שמסכימים עם ריבונותה של מדינת היהודים על כל שטחי א"י, יקבלו רשיון עבודה ("גרין-קארד") אשר יוגבל באיזורי עבודה. מי שיפר את תנאי הרשיון או יבצע עבירה כנגד בטחון מדינת היהודים - יגורשו הוא ומשפחתו לצמיתות, ממש כמו מי שמפר את תנאי ה"גרין קארד" בארה"ב, שוייץ, סינגפור, יפן וכד' 5. ביום שיוכרז על 'מדינה יהודית' תתחיל עזיבה איטית של כובשים מוסלמים בחזרה למקומות מהם הם באו, או למקומות בהם יוכלו לבוא לידי ביטוי פוליטי. באותו יום ייפסקו הטענות כלפינו על 'כיבוש' 'מחסומים' וכד' משום שבארץ שלנו אנחנו עושים מה שאנחנו רוצים. 6. 'מדינה נורמלית' היא המצאה של יהודים שרוצים להימלט מזהותם היהודית. מדינת היהודים היא מדינה עם שליחות וחזון לשפר את העולם ומצבו המוסרי, כפי שהוטל עלינו ע"י הקב"ה במשימה שהתחלנו בה (השבת, עשרת הדיברות, היחס לגר, לאלמנה, לחלש ולאויב) ושעלינו מוטל להמשיך לבצעה - לטובתנו ולטובת העולם כולו.

אתה מהחזית העממית היהודית בליכוד?

איך קוראים לכם בדיוק, החברה של פייגלין הברדקיסט? 1. מדינה נורמלית היא המצאה של האנשים שבאו והקימו את המדינה הזאת. אנשים שברחו מציפורני הדת והרבנים. מבין מקימי המדינה הדתיים היו מיעוט שבמיעוט (אנשי המזרחי בעיקר) וגם הם לא היו קיצוניים אלא פרגמטיים. 2. "הגנה על איכות הסביבה" - מזה אני מבין שאתה קשור למולדת שפתאום אימצו את העניין בחום (מבלי לעשות כלום כמובן בנידון) כדי לא להיתפש כמפלגה חד נושאית (טרנספר)

השפה שלך לא ראויה. לא מגיב למתלהמים

סגנון כמו שלך מתאים אולי לתומכים בפלשתינים רוצחים, לא מתאים ליהודים.

MS6

New member
מיעוט שבמיעוט??????

המזרחי הייתה אחת המפלגות הגדולות!!

רונאל1

New member
הוא מהג'יהאד היהודי

כשאומרים ימין הזוי מתכוונים למשיחיסטים כמו ההוא שמעליך, שחיים שתי מאות אחורה ומקשקשים על מדינה עם ערכים של כיבוד הגר ושאר הבבל"ת שלו. מזל שאפילו בליכוד הוא מייצג קומץ קטן.

אין פה שמאלנים על רמה? מישהו??

כל השמאלנים כאן הם פאשיסטים, אלימים ומתלהמים?

ראליסט

New member
התגובה שלך הינה

מתלהמת ואלימה. אגב,כל הנקודות שהעלית בתשובתך ,אינן מקובלות אלא על האיחוד הלאומי (אולי). כיום אין קשר בין הליכוד לבין הנקודות שאותן אתה מציין.

לא, לא ולא...

1.התגובה שלי לא אלימה. 2. הנקודות שהעליתי מקובלות על כח שמתחזק והולך בתוך הליכוד ומונה כיום קרוב ל-1000 חברי מרכז בראשותם של 'מנהיגות יהודית' (130 חברי מרכז) וגיבוש של עוד חברי מרכז התומכים בדרכה (כל השאר) ומשתייכים ל'פורום לשמירה על ערכי הליכוד' 'פורום דרום' ועוד גורמים. 3. זו תהיה המדיניות של הליכוד בשנים הבאות.

מנהיגות יהודית זה פוטש של כהניסטים

אתם לא מייצגים את דעת מצביעי הליכוד. אתם סוס טרוייאני שאם לא יעצר יגרום נזק בלתי הפיך לליכוד.

סליחה, אתה לא אינטיליגנטי במיוחד.

אתה רוצה לספר לי שמדאיג אותך גורלו של הליכוד? פחחחח.... לידיעת משתתפי הפורום האחרים: אנו ב'מנהיגות יהודית' הננו היחידים כמעט המגשימים את מצע הליכוד ככתבו וכלשונו. יש כמה מאות חברי מרכז שהם שרוניסטים מושחתים ואינטרסנטים ללא אידיאולוגיה. כ-2000 ומעלה הם חדורי ערכים. כולנו פועלים לטיהור השחיתות, לסילוק המושחתים ולהשיב את היושר והערכים לליכוד.

על אינטיליגנציה

נראה לי שאתה סומך על כך שלאנשים שקוראים אותך יש אינטיליגנציה מועטה בלבד שכן אין לי דרך להסביר את הסיפורים המצוצים שאתה מנסה לספר כאן. מכיוון שדרכו של הרב כהנא מעולם לא הייתה דרכו של הליכוד אתם לא מייצגים שום דבר שקשור לליכוד. פשוט ניצלתם את שיטת הבחירות בליכוד כמו רבים וטובים בעלי קזינואים ומוכרי נקניקיות...

מה הקשר לכהנה?

מנהיגות יהודים בליכוד מאמינה בא"י השלמה ובערכי הליכוד שעל ערכים אלו הוקם ולא ידעתי שערך א"י השלמה שייך אך-ורק לכהנה אני חשבתי שגם בגין ושמיר האמינו בו , חוץ מזה מה שרון יותר טוב? זה שבא ממפא"י והחליט להפוך את הליכוד למפלגת העבודה 2? אז אולי לא הם הכהניסטים אלא פשוט אתה השמאלני...........

אריק ל

New member
המממ... הזה שבא ממפא"י די הקים את

הליכוד...
בכל אופן המאפיין של כהנא הוא לאו דווקא ארץ ישראל השלמה, אלא ארץ ישראל "ערביאןריין". הכהאניסטים מאמינים שהערבים הם נחותים, שהם מרושעים כי ככה ברא אותם האל, ושצריך לגרש או להשמיד את כל הערבים בשטחי מדינת ישראל (כולל את ערביי ישראל) - בהתחלה מארץ ישראל המערבית, ואח"כ מכל השטח בין הפרת לנילוס. הם גם לא מאמינים בדמוקרטיה, וטוענים שהיא הוכחה ככשלון כיוון שלא הצליחה לפתור את הסכסוך הישראלי-ערבי כשישראל מנצחת. הם נגד כל מי שלא חושב כמוהם, וכל מי שלא יהודי. הם מאמינים שאלימות ותרבות הכוח הינם ערך עליון של היהודי החדש, החזק. הם רואים בצה"ל לא כצבא אמיתי של העם היהודי אלא צבא בובה שמבצע מה שארה"ב (הגויים כלשונם) אומרים לממשלת ישראל (שגם אותה הם פוסלים) לעשות. אה הם גם מאמינים שהיהודים הם ישות עליונה על כל עם אחד, ישות מובחרת, ושכל השאר הם נחותים.

2 דברים

1. אני יודע מה כך מאמינים זה הייתה תגובה צינית להשוואה הממש אבל ממש טיפשית של מנהיגות יהודית לכך... 2. לא אריק שרון הקים את הליכוד על אף שככה הוא רוצה שיחשבו והצליח להחדיר את זה לליכוד אבל מי שהקים את הליכוד היה בגין כאשר הצטרפו עליו כמה מפלגות בניהן המפלגה של אריק שרון יותר נכון לא כל המפלגה שלו כי אותה הקים אם יוסי שריד ואני אינני מאמין כי יוסי שריד בא לליכוד....

אריק ל

New member
אני עקרונית מסכים איתך

ככה שאין לי ממש תגובה... חוץ מזה שאני עדיין סבור שאריק שרון הקים את הליכוד (למרות שמפלגתו של בגין, "חרות" הפכה לגב האידיאולוגי של הליכוד ולגורם המוביל במפלגה).

תראה

יש משהו במה שאתה אומר, את הקמת הליכוד יזם אריק שרון, ואין לי מושג מה היה האינטרס שלו, כי תראה איך הוא מרסק אותו (אולי זה היה האינטרס?)אבל את סיעת הליכוד הקים בגין הוא שאיחד את המפלגות לגוש אחד, מה שהליכוד אמר זה פשוט שינוי השם מכיוון שזה שזה הפך לליכוד זה לא שינה מכיוון שקודם זה היה חרות גח"ל ומח"ל זה לא שינה דבר באידאולוגיה פשוט מכייון שהצטרפו עוד כמה מפלגות אל הגוש שכבר לא היה רק "מפלגת חרות ליברלים" מח"ל היה צורך לשות את השם והגוש החדש ניקרא ליכוד אבל חרות הייתה המפלגה הגדולה שבוא ולכן אולי אריק יזם את זה אבל בגין הקים את זה.... חוץ מזה, אל תשקח (ונהלנו על זה פה דיון לא מזמן) שקורא שמנהיג מקים משהו והוא מבין שזה לא בשבילו כמו ז'בוטינסקי הוא הקים את ההגנה והיה מנהיג בציונות העולמית וציר בהסתדרות הציונית העולמית וכשהבין שהם זה לא הדרך שלא פרש, אז נגיד ואריק הקים את הליכוד אבל הערכים של חרות לא מתאימים לו אז שיפרוש.... יאיר .ק.

תפסיק לנבוח, נמאסת

תפסיק כבר לנסות להעליב אנשים. אתה הוא זה שמהג'יהאד, ולא מהיהודי.

אינני איש ליכוד

אך אני יכול להגיד את דעתי האישית בנושא. כרגע אין פתרון לא לימין ולא לשמאל. כל עוד אין פרטנר למו"מ לא ניתן להגיע להסדר עם הפלשתינאים. התפיסה לגבי השלום צריכה להיות כאמצעי ולא מטרה בכל מחיר. וכאן אני דווקא נעזר בטיעונים של אנשי השמאל, הסכם שלום צריך להיות מבוסס כאשר לשני הצדדים יש מה להפסיד מאי קיום ההסכם. עכשיו לבעיית הטרור יש פתרון אחד ויחיד והוא חיסולו המוחלט של הטרור. רק על ידי רדיפה חיסול וגירוש של כוחות המחבלים שלא יתן להם רגע מיותר אחד לחשוב על פיגועים יכול לפתור את בעיית הטרור. ועד אז נצטרך לחיות ולהתמודד עם המצב הקיים.

למעלה