שאלה לכם הגברים

אולי כדאי ש...

תשאלי את עצמך כמה שאלות מעבר לעיניין ה"כן לשכב , לא לשכב" הזה. למשל: מעבר לסופ"שים, שבהם אתם נפגשים, אתם מדברים בטלפון? שולחים הודעות? מעבר להבעת החרמנות שלו כלפייך יש הבעות חיבה אחרות? חיזור? משהו? מה לגבי שיחות פנים מול פנים? מה לגבי רגשות? אם בא לך סתם סקס אז פשוט תעשי את זה אבל לא נראה לי שבחור (טוב, לפחות לא אחד שיש לו שכל) יספר למישהי שהוא ממש רוצה, על אקטים מיניים שהיו לו עם מישהי אחרת. זה לא משהו שעושים כשבאמת רוצים מישהי ספציפית. המסקנה היחידה שלי יש מהסיפור שלך ומהפרטים שנתת עד כה זה שהוא ממש לא רציני, הוא אפילו מתנהג אלייך די חרא. את לא ממש מצליחה להחזיק אותו קצר, ואני מצטערת על הנימה הפסימית אבל חוץ מסקס חד פעמי איתו לא נראה שיצא לך המון. מעבר לזה, כשבחור כרוך אחרייך, כשהוא ממש אבל ממש רוצה אותך את מרגישה את זה. ואז זה באמת חסר משמעות- כל עיניין ה"אחרי כמה זמן שוכבים?". ואם את רוצה להיות שונה ולא סתם עוד מישהי שתשכב איתו, כמו אחרות, אז את צריכה לחדד עוד דברים. כלומר- לא זה בלבד שלא תשכבי איתו, זה מה שייגרום לו לרצות להיות איתך, אלא אם תצליחי לכבוש אותו באפיקים אחרים.

SwEeTyIL

New member
שקשוקה :)

מה שאני חושבת זה שאת צריכה ללכת עם מה שאת מרגישה.. פשוט לזרום. אם בא לך באותו רגע לשכב איתו אז תשכבי איתו אל תחשבי יותר מידי, אל תנסי להיות מתוחכמת פשוט תזרמי אל תתני לו להרגיש כאילו את איזה מתחסדת שאסור לו לגעת בך תני לו לגעת, להתפנק איתך קצת, להתחכך.. תני לו לטעום אותך לאט לאט..
אבל תזכרי!!!!!! - זה הכי חשוב..!! קחי אותו בקלות אל תתמסרי אליו, ואל תתאהבי בו כלכך מהר.. בתת מודע תמיד תזכרי שזה יכול להיגמר כל רגע ואת עלולה להיפגע. אז קחי בקלות את יודעת... ואם תראי שזה מתקדם למשהו רציני פשוט תתני ללב שלך ללכת בעקבות האהבה .. :) בת-אלוש

parasite666

New member
אווהה....

דבר ראשון את לא צריכה לגרום לו לאהוב אותך עם הסקס. זה פשוט מאוד... אם הוא אוהב אותך הוא אוהב אותך ואם הוא לא אז הוא לא ואין שום דבר שאת יכולה לעשות כדי לשנות את זה... בשביל לבדוק שהוא איתך כי הוא אוהב אותך ולא רק בשביל הסקס... תשמעי... אף אחד לא יכול לענות לך על זה... תלוי בבן-אדם... זה הסיכון שאנחנו לוקחים בתור מחפשיי אהבה... כמובן שאחרי פגישה אחת סקס זה זול אבל מעבר לזה באמת שזה תלוי רק בכם...

parasite666

New member
לפי דעתי את צריכה לעשות מה שאת.....

רק מה שאת מרגישה לנכון... בקטעים האלה אין כמו הרגש... הוא יודע הכי טוב...

למעלה