תשובה, למרות שאת קצת
(הרבה) שקועה עמוק בתבנית (הזויה, ארכאית ואווילית) שקשה לי להאמין שמילים שלי יוציאו אותך ממנה. למיטב הבנתי המוגבלת, אין פונקציה ידועה מראש וודאי שאינה חד ערכית ותלויה באוביקט המשהה, הקושרת בין השהיית מין לפוטנציאל מערכת יחסים. הפונקציה שונה מאדם לאדם. יש תת קבוצה של (תת) אנשים, חלקם כנראה כמוך, עבורם זמן ההשהיה - ככל שקצר, כך ערכו של הבנאדם המשהה יורד עד שהוא מגיע לתואר הנורא - "*****" (תגידי את למה התכוונת). לעומת זאת, יש גם קבוצת אנשים שיודעים כבר (כי הם קשורים לעולם הזה ויודעים מה חשוב להם באינטרקציה עם אדם אחר), שפוטנציאל קשר בין שני אנשים תלוי ברמת ההתאמה ביניהם בלבד ואם הם פתוחים לגלות זה את זה, השהיית המין לא תהיה מאולצת כפי שאת כלכך רוצה. השהיית המין לכשעצמה מושג מאולץ, עלוב, מזוייף ובעיקר מטופש כשמדובר בעינוג ***הדדי*** שפירושו הוא לא "מתי לתת לו וכמה זמן לחכות שלא ירד לו ממני" אלא מתי שניכם תחליטו להתערבב לכם. אני יודעת ששמעת ונתת לדברים לצאת מהאוזן השניה, או שאת עסוקה בחישובים של מספר ימים ושבועות של השהיית מין יתרונות מול חסרונות, והגדרת חסם תחתון לזמן בו תוכלי לתת לו לחדור למערת הקסמים הערמומית שלך, כך שהוא מאוד ירצה אותך כאם ילדיו או לחילופין יתאהב בך יותר כל יום שלא תתני לו. רק תני לי לומר משפט אחד שאני מקווה שתקחי בכל זאת: אם הוא יחליט שאינך ראויה להמשך קשר **רק** בגלל פונקצית השהיית מין לא מוצלחת שבחרת, הרי שעליך לברך על כך שנפטרת מאדם טיפש שראוי לאחת שכמותו. בהצלחה בחישובים.