שאלה לכם הגברים

שקשוקה5

New member
שאלה לכם הגברים

בחורה אחרי כמה זמן שתשכב איתכם תבינו שהיא רצינית? נניח בחורה שתשכב איתכם בפגישה ראשונה דיי יירד לכם ממנה ותחשבו שהיא ש***** או בחורה קלה,זורמת מידי,לא רצינית וכאלה. כי לא נראה לי שבחורה ששוכבת בפגישה ראשונה היא רצינית .זה כמעט בטוח.. עכשיו..אחרי כמה זמן שהבחורה תשכב איתכם תבינו שזה כבר רציני איתה? במידה ואתם לא רוצים אותה רק לסקס? חודש זה סביר או יותר מידי מהר? ואולי זה גם לא מספיק וצריך לחכות חודשיים שלושה אם רוצים משהו רציני מהבחורה ואז לשכב? אני בת אגב -אין כח להחליף משתמש. פשוט אני חושבת אחרי כמה זמן לשכב עם בחור שהכרתי כדי שייבין שאני רצינית ולא סתם סקס.ראוי לציין שפעם אחרונה שהייתי אצלו התנשקנו והוא ניסה להגיע לסקס.כמובן שלא נתתי לו.זו הייתה הפגישה השלישית שלנו.וגם רק בסופי שבוע אנחנו נפגשים כי הוא בצבא.אז בד"כ זה חמישי או שישי ולפעמים גם שבת.. לא יודעת מה הוא רוצה ממני.אבל אם אני רוצה לגרום לו לאהוב אותי.כמה בערך אני צריכה להחזיק אותו עד שנשכב? כי ידוע שככל שמושכים גברים ככה הם יותר רוצים אותנו.. אוף

מה לא הבנת?

אמרת שהוא ישלח אותה לכל הרוחות, נכון?..אני הוספתי (או תיקנתי) שהבחור יעשה את זה מיד אחרי שיצליח להשכיב. ברור
?

שקשוקה5

New member
שמעו..

אני בת 18 ,לא ילדה נכון.וגם עדיין לא אישה.הוא בן 23 עוד מעט. ואני מרגישה לי שזה מהר מידי.לא הספקתי להכיר אותו ממש. ואני חושבת שאם נשכב כבר זה יראה לי כאילו הוא רוצה ת'גוף שלי ולא אותי.ואני חושבת שאם הוא לא יהיה מוכן לחכות ויישלח אותי לכל הרוחות כמו שאמרת.כנראה שהוא לא באמת רוצה אותי.כי אם הוא ירצה ויאהב אותי הוא גם יחכה. בוא נגיד שחודש זה מספיק לי לחכות.זה לא ששכבתי ישר על ההתחלה וזה גם לא שנתתי לו לחכות הרבה זמן.שנינו לא בתולים אז זה שונה מאשר אצל בתולים.אבל למרות זאת אני רוצה אותו למשהו רציני.ופוחדת שאם כבר עכשיו הוא יקבל ממני יירד לו ממני ומהר. הוא אמר שמצאתי חן בעיניו והוא רוצה להכיר אותי יותר בלה בלה בלה..אבל עדיין.איך אני אהיה שונה משאר הבנות שהוא סתם זיין?

משכה..משכה..משכה..

בסוף זיין אותה והעיף אותה לקיבינימאט ..ממש למחרת. אח"כ גילתה שהוא לא ממש היה בהתנזרות בגללה..היו לו עוד בנות מהצד. גברים אי אפשר לחנך מאמי שלי, קפיש?

שקשוקה5

New member
אז אני אשאל ככה...את ועוד בנות

אחרות פה בפורום.כשאתן מכירות גבר שאתן רוצות לא לסתם משהו אלה לקטע רציני.אחרי כמה זמן כבר תגיעו איתו למיטה? ספרו על עצמכן,כמה זמן חיכיתם ואם היה שווה בכלל

נניח שתחכי חודש

במה זה כבר ישנה? כמה יותר טוב תכירי אותו עוד שבועיים שלושה? אתם מתראים הרי רק בסופ"שים. את מדברת כאילו סקס זה איזה פרס שאת נותנת לו ולדעתי זו טעות לחשוב כך.

שקשוקה5

New member
אני פוחדת שאם אני כבר אשכב איתו

הקשר שלנו יהיה מבוסס על סקס ולא על אהבה.כי אני רוצה שיאהב אותי בניגוד לאלה שהוא יכול כרגע סתם לזיין.אחרת מה ההבדל ביני לבין בחורות אחרות? ואם אני קצת אמשוך אותו אז אולי נוכל להתחיל לאהוב את השני בזמן הזה ואז רק לשכב.אני לא רוצה לשכב איתו בלי אהבה וכנ"ל לגביו.שירגיש כלפיי משהו לפחות כשהוא שוכב איתו.ולא נראה לי שהוא מרגיש אחרי 3-4 פעמים שהיינו יחד..

the new girl232

New member
תמשכי כמה זמן שנראה לך נכון...

לא נראה לי שכדאי לך למהר איתו... אבל את לא צריכה לקבוע זמן מסויים... תזרמי עם האינטואיציה שלך...

אוייש...

תעשי מה שנוח ובא לך באותו הרגע, אם הוא מעוניין בך גם סקס אחרי 3 שעות לא ירתיע אותו. אני חושבת שהחייל הזה שלך לא רציני בכלל.

שקשוקה5

New member
לפי מה הסקת את זה? מה אמרתי עליו

שנראה לך שהוא לא רציני?????????? כי באמת לא יודעת איך הסקת זאת

לפי מה?

"פשוט אני חושבת אחרי כמה זמן לשכב עם בחור שהכרתי כדי שייבין שאני רצינית ולא סתם סקס.ראוי לציין שפעם אחרונה שהייתי אצלו התנשקנו והוא ניסה להגיע לסקס.כמובן שלא נתתי לו.זו הייתה הפגישה השלישית שלנו.וגם רק בסופי שבוע אנחנו נפגשים כי הוא בצבא.אז בד"כ זה חמישי או שישי ולפעמים גם שבת.." ולא רק.

תחכי עד החתונה

אז הבחור בטוח יבין שאת מאוד רצינית, כמובן אחרי זה תוכלי לעבור לפורום "מפגשים אחרים" ולהתחיל להנות עם אחרים

למעלה