שאלה לכל יודעי דבר

מייקל21

New member
שאלה לכל יודעי דבר

הייתי רוצה לדעת בדיוק אלן פרוייקטים סחרוף היה שותף להם/ הפיק אותם/ קשור בהם? לדוגמה, אני יודע שמלבד 6 אלבומיו הרשמיים (כולל 'בהופעה') יש שני אלבומי פסקולים. סחרוף הוא כמובן חלק בלתי נפרד מפורטיס והאלבומים המשותפים להם, ובין היתר שותף להפקת האלבומים של שרון רוטר, והדג נחש והדואט הידוע עם גפן ('סוף העולם') ודואט אחרון עם חוה אלברשטיין (?) מה עוד?

אמממ באלבום אוסף של ערן צור

פרפרי תעתוע ברי עשה הפקה מוסקלית הוא גם עושה גיטרות בנימפה שבאלבום ובעוד שירים... גם בנקמת הטרקטור יש לו יד...

איש23

New member
קשרים נוספים

דן תורן,יזהר אשדות,אהוד בנאי,צ'קלקה,אינפקטד משרום...

A S Y L U M

New member
שלום, אמנם אני לא כותב פה,

אבל ניקח רגע הפסקה מפרסום המסיבות (הנפלאות!) ונענה לך בקצרה: הפסקולים שברי עשה זה קלרה הקדושה, אגב הוא זכה עליו באוסקר הישראלי, ולנגד עיניים מערביות, שאם אני לא טועה גם היה מועמד לאותו אוסקר.. הוא עשה גם את הפסקול לבסמה מוצ'ו, זה מה שאני זוכר כרגע בפסקולים... עם פורטיס, חוץ מהסולואים של פורטיס הם היו ביחד במינימל קומפקט, והופיעו באירופה. היה להם גם את פוריין אפאייר, ועוד כלמיני... שיתופי פעולה היו לברי מלא מלא מלא, כמעט עם כל אמן ישראלי הוא ניגן, הלחין, כתב, הפיק, או סתם התארח בהופעות... נימפה של ערן צור שמישהו כתב למעלה שברי ניגן גיטרה זה שיר של ערן צור שברי עשה בהכל או כלום, ובאוסף ערן עשה אותו, וברי ניגן. גם בכרמלה גרוס ואגנר של צור ברי ניגן וכאלה. אבל באמת,הרשימה של אלה שהוא ניגן איתם ארוכה מדי. בהפקות מוזיקליות מה שאני זוכר כרגע זה דנה ברגר (הראשון), סדרני הדשא, הכוכב הלבן, נקמת הטרקטור גם נדמה לי ויש עוד... אבל אני עייף. יום טוב.

איש23

New member
../images/Emo12.gifטעות שלי

חשבתי שאתה שואל על אמנים שקשורים אליו או הוא אליהם בכל דרך... בכל מקרה: דן תורן-היה שיתוף פעולה ביניהם במהלך האלבום הכול או כלום וגם בהמשך. יזהר אשדות-עבד עם ברי על אלבומים שונים וגם הקליט ביחד איתו את השיר "זמן קסם". אהוד בנאי-ברי חידש את שירו "עיר מקלט". צ'קלקה-חיממו את ברי בכמה הופעות שלו ובנוסף ברי ניגן בכמה שירים שלהם. אינפקטד משרום-חידשו עם ברי את שירו "יומולדת" ואולי עוד שיר או שניים.. אני מבין שכנראה זה לא מה שהתכוונת אבל שיהיה...

giba70

New member
הוא גם כתב מוזיקה למופע מחול

המופע "קיר" אם אני לא טועה.

CaerBannog

New member
זה נקמת הטרקטור...

ולפי מה שידוע לי ברי לא כתב מוזיקת למחול, בניגוד לנקמה האגדיים, שדווקא עשו את זה די הרבה

giba70

New member
../images/Emo45.gif ידעתי שזה נקמת הטרקטור

רק נזכרתי בזה מאוחר מדי. אבל בכל זאת נדמה לי שברי כתב מוזיקת רקע לאיזה שהוא מופע מחול או מיצג מולטימדיה כלשהו.

giba70

New member
"אוראנוס" של עידו תדמור

בשנת 1997 להקתו של עידו תדמור יצאה במופע מחול בשם "אוראנוס" וברי סחרוף היה המפיק המוזיקלי של המופע וגם כתב חלק מהמוזיקה, לצידם של חברים טובים העונים לשמות באך, הנדל ופורה.

למעלה