שאלה לכול הרוכבים-

shaililo

New member
כמה תשובות...

אנחנו לא משמנים אוכף אחרי כל רכיבה רק מנקים אותו טוב עם סבון אוכפים. אני מסיימת לרכב בערך בחמש ורבע... אני בבית בערך בשש.

לשמן אחרי כל רכיבה../images/Emo28.gif

הלוואי והיה לי הזמן! אני מסבנת פעם בשבוע, ואם יש לי יותר זמן אז פעמיים..

לשמן אוכף...~

כל התלמידים שלנו אחרי כל שיעור מנקים את הציוד שלהם או של אחרים גם כן! וזה מאד חשוב כי יום יום רוכבים באים לרכוב בחווה וזה צריך להיות נקי..! וזה גם יפה מבריק כמו הסוס ואז יוצא סוס מדהים עםםםםםםםם ציוד מדהים!!!!

אבו-דני

New member
טיפול לפני תנועה

--- כמה דברים בסיסיים להכנת הסוס לרכיבה: לא מחייב הסדר במדוייק א. מומלץ לעשות לונג´ לסוס צעיר אבל לא חובה ב. יש להבריש את הסוס תחילה עם מברשת גסה בסיבובים ג. לאחר מכן להבריש עם מברשת רכה עם כיוון השיער במשיכות קצרות. ד. להעביר את גב!!! כף היד על השמיכה לוודא שאין ליכלוך, בוץ,קוץ.חובה!! ה.לבדוק את נקיון הפרסות חובה !!!!!! ו. לבדוק את המתג שאינו מתוח מדי ואינו רפוי מדי...חובה!!! ז. לבדוק אם יש מים בבטן הסוס לקירור בתנועה....סתאאאאאאאאאאם זה בסיס הטיפול לפני תנועה

angel457

New member
כן.. זאת תמונה מהממת!......

זאת יעל נכון?!? ועל איזה סוס היא רוכבת שם?

תשובות על יעל לכל המתעניינים...!

טוב אז ככה בתמונה מופיעה יעל על ורגי´ניה, יפה דורון את חכמה!!! וזוהי תמונה מדהימה ומהממת לדעתי... מהי דעתכם??? ועכשיו אני יחפש תמונה של עוד מישהו שהחווה מכירה:

angel457

New member
וואלה?!? זה ירון?!?!? כנסי רגע...

מה הגובה שהיא קופצת עם ורג´יניה?? את יודעת?? ומאיפה יש לך תמונה של ירון?? דורון.. זוכרת את לירון (המדריכה מהחווה שלי) אז שהיא עשתה את הקורס מדריכים מי שהדריך אותה היה ירון זוהר...

אני לא יודעת בבירור איזה גובה אבל..

תבדקי בתמונה אולי תחשבי.... ווואלה ירון זוהר הדריך את המדריכה שלך...?

angel457

New member
כן... אבל היא לא המדריכה.........

שלי.. היא מדריכה בחווה שאיפה שאני רוכבת.. ועשיתי איתה כמה שעורים.. וכל שנה אם אני לא טועה ירון בא לארץ לעשות קורס למדריכים...

אוקיי... אז ככה

לפני הרכיבה אני מברישה את הסוס שמה עליו שמיכה/ות תלוי עם זה שיעור שתי שמיכות , טיול שמיכה אחת , אלוהים יודע למה ,אח"כ אוכף , אני מהדקת לו חגורת בטן , ובסוף מתג וכמובן שאני מורידה לו ראשיה (אלא אם זה טיול ואז נישארים איתה) אחרי הרכיבה אני מורידה לו מתג אח"כ אוכף , אח"כ שמיכות , עכשיו אם זה בקיץ: אני קודם שותפת אותו מורידה לו מים מברישה ושמה אותו בתא/מאנז´ , אם זה חורף: מברישה מנקה לו פרסות , ולתא/מאנז´. מקווה שעזרתי ושלא תפסיקו לרכב ל-ע-ו-ל-ם!! :) ב
דיקלה

למעלה