שאלה לכולם !

astral tal

New member
בשבילי זו פטה ווילסון - הלא היא

ניקיטה ובעתיד הקרוב אמצא תמונה יותר טוב שלה ואשימה כאן אסטראל, פורש לישון, צריך לקום ב-5:00 לעבודה המזו****

astral tal

New member
ולא יודע אם עטרה מרשה אבל...

הנה טיירה בנקס בפוזה שחבל"ז !!

beagle

New member
גם לי מותר...?

לא יודעת למה, אבל הוא תמיד עשה לי את זה. יש לי חולשת לקרחות.

ליטן א

New member
ראית את נפלאות התבונה?

אם לא ראית.. אז תראי.. סרט מצויין. הבעיה היא.. שאם את באה בשביל הקירח הזה.. אז אל תבואי.. כי היה לו משחק לא כ"כ טוב (בניגוד לשאר השחקנים, שהיו מצויינים בסרט הזה), וכי הוא לובש כובע 90 אחוז (או כל הסרט, לא זוכר) מהסרט..

אריק!

New member
יוחלף לאלתר השם ויקרא מעתה:

"לגעת בכתב ובאושר", וכל המרבין הרי זה משובח. רק כשהגענו לאושר הם הגיחו כמו פטריות לאחר הגשם, מה שמוכיח שהאהבה והאושר מעסיקים את האדם הממוצע יותר מאשר רזי כתב ידו ואישיותו. בהזדמנות זו האם מישהו מזהה אותי תחת אחד השמות החדשים ? להשתמע.

astral tal

New member
אני מרגיש עצוב ../images/Emo32.gif

אני לא יודע מה לעשות... כל פעם שאני פוגש מישהי, וסתם ככה קורא לה בכף היד או סתם מדברים - הכל זורם חלק ונעים, והיא מחייכת אליי, עד שאני אומר את גילי, 18, ואז הכל משתנה - אני כבר לא מי שהשתקף בעיניהן כפי שהיו רוצות אותי... אז מה אם מישהי בת 22 נגיד, מה מהוות ה-4 שנים האלו לעומת האושר והאהבה שאני יכול להסב לה... אני לא רוצה לומר ולהוסיף לעצמי עוד כמה שנים ממה שאני באמת. אני עצמי אני על כל מהותי. אני לא רוצה לחיות בשקר עם מישהי, אני רוצה שזה יהיה כנה מההתחלה. עד עכשיו הייתי אומר לעצמי, "שיהיה, כנראה שאם כמה שנים הבדל זה מה שמונע ממנה להתחבר אליי, אז היא לא רחבת אופקים מספיק ואז גם ככה אנחנו לא מתאימים" אבל לאחר כל כך הרבה זמן שאין לי אף אחת, אני כבר לא רוצה מישהי שתהייה כזאת רחבת אופקים...בעצם אני הייתי רוצה, אבל יש את המציאות ואני שואל את עצמי, מה אני יכול לעשות... אני מרגיש כלוא, מבוצר בעולם של נורמות ודפוסי חשיבה צרים ומגבילים... מה אני יכול לעשות...

אריק!

New member
הי אסטראל

קודם כל תתנחם בעובדה שמדברות אתך ומסכימות שתקרא להן בכף היד או בכל מקום אחר. פסק זמן: יש כאן מישהו בערוץ 2 שמדבר על נשים ואהבה, ואשתי שמעה זיונים ואהבה, מה זה אומר ? נמשיך, קוראים לך דברים יוצאי דופן ואני מקווה שבאמת אתה שופט נכון את התפתחות החיזור הקשר, ולא מפנטז משהו שלא קיים במציאות. מה קורה פה, בשניה שאתה אומר את גילך הכל נפסק ? פה ושם זה יכול להיות נכון, בחורה בגילאי 22 פלוס מינוס שמחפשת משהו משמעותי ויותר, רואה אותך צוציק שאו טו טו מתגייס. אולי אתה מחניק אותן יותר מדי כבר בהתחלה ? עם כף היד, שיחות עומק ונפש ? ידידות אחרות שלך/לשעבר ? אולי אתה משדר איזה חיפוש עצמי נואש שגורם לקלילות הנחמדה שלך בהתחלה לנטוש אותך ומשפיעה עליהן ? כמובן, הכל סתם רעיונות ואין לי מושג עד כמה זה מציאותי, אז תתייחס לזה כמשהו ידידותי קליל ותו לו. להשתמע. אריק.

astral tal

New member
היי אריק

שמע, דבר ראשון לא כל בחורה בת 22 +- כבר רוצה להתחתן והיום בגיל הזה הרוב (לפחות הרוב שאליו אני נמשך) יותר בקטע של לטעום בינתיים (ככה אני מרגיש). לגבי הקטע של הרגע בו אני אומר את הגיל שלי - אני בדרך כלל מקבל מבט מופתע של הרמת גבות\או לחילופין מבט אדיש שעושה את עצמו כאילו לא מופתע, אך עם זאת כאילו בוחן ומתאים את עצמו מחדש... ואז באמת דברים משתנים, הנימה משתנה, היחס קצת משתנה...תלוי מי, כאילו, רמת האימפקט של הגיל משתנה ממישהי למישהי... - אבל זה תמיד משנה את המצב. כי זה כאילו אני הופך ממישהו פוטנציאלי, למישהו לא פוטנציאלי - בין רגע. לגבי הקטע של הצוציק והגיוס לצבא - יש משהו בדבריך, שהריי יש תדמית מסויימת לבנאדם באופן שבו תופשים אותו לפי מה שהגיל שלו אמור לשקף ברמה המנטלית... - ואז התדמית הזו כאילו נכפת עליי למרות שהיא לא תואמת אותי (כי בכל זאת, אני לא משקף נער טיפוסי בן 18 שעומד לפני גיוס). לגבי הקטע עם הקריאה בכף - שבכל זאת, זו חשיפה חזקה ומאוד מעמיקה בבת אחת, בתור יצירת קשר ראשוני - ככה שהאלמנט הזה של יצירת הקשר באופן כל כך אינטנסיבי וחושפני - אכן יכול ליצור הרגשה של רתיעה מסויימת... - זה כאילו - "אווו....עכשיו הוא יודע עליי הכל" ולמרות שאני משתדל להשאיר את הקריאה בכף היד קלילה ולא חודרנית - אי אפשר להתעלם מכך שזה אכן משפיע... ויודע מה, להבא אני ינסה לפנות לבנות בלי הסגנון של ה-"וואלה בא לך שאני יקרא לך בכף היד ?" אלא סתם ידבר איתן כללי, אוליי יציין את זה, אבל לא יקרא להן עדיין,,,ונראה איך זה יילך. לגבי הקטע של חיפוש עצמי שמתבטא בי לכאורה - אני לא כל כך חושב שמרגישים אצלי משהו כזה כשמדברים איתי, אוליי במידה מה, אבל לא משהו חזק, לא כמו שמרגישים אצל בני נוער וכאלה... אם פוגשים אותי תמיד חושבים שאני אחרי צבא שכן ככה גם המנטליות שלי מתבטאת כלפי אנשים. ידידה שלי אשר פגשתי אותה בתור הפיזיותרפיסטית שלי - נדהמה כאשר עמיתתה לעבודה אמרה לה שאני בן 18...וזה היה אחרי 8 מפגשים בערך של שיחות תוך כדי הטיפול עצמו... והקטע כשהיא אמרה לה את זה - אז אמרתי לה "כן אני בן 18..." היא עשתה לי - "מה באמת ?!...וואו, זה דיי הלם האמתי, לא חשבתי שאתה כזה צעיר,..יחסית" שאלתי אותה למה, אז היא אמרה "שמע, לא רק בגלל הפיאות, הזקן והכל - אלא גם בדיבור שלך, האופן שבו אתה מדבר ומבטא את עצמך" אז הוחמאתי מדברייה והמשכנו כרגיל. היא בת 26 דרך אגב, ויש לנו אחלה אינטרקצייה... וזה קטע, שכידיד - לאף אחת לא אכפת להיות איתי, אבל כחבר פוטנציאלי - זה משנה את כל המצב, ובדרך כלל כמו שאמרתי - אין מצב... זה פשוט סטיגמה של הגיל, או יותר נכון - עצם המחשבה של להיות עם מישהו יותר קטן מאשר עצמה. זה כמו בשבילי לחשוב להיות עם מישהי בת 16... (שתכל´ס אני יאמר בכנות שאם היא הייתה מוצאת חן בעיניי - אז באמת שלא היה אכפת לי,,,אבל לרוב זה לא קורה ואני מתחבר יותר לבנות בגילאים של 20+) הבעיה היא לא בי, או באופי שלי או איך שהוא מתבטא - כי תמיד מחייכות אליי ומפגינות כלפיי שפת גוף טובה והכל..כללי כאילו כל האינטרקצייה. ואז הגורם של הגיל שלי בא ויוצר כזה הלם משהו שמשנה את כל האופן שבו הן מסתכלות עליי. אז מה אני יעשה ? יאמר שאני בן 23, ימציא על עצמי סיפורים, על מה שעשיתי בצבא, מה שאני עכשיו וכל זה, יבנה עם מישהי קשר שיתחזק והכל, ואז כשהיא כבר ממש קשורה אליי להגיד לה שהכל שקר ולקוות שהיא תבין ?! אני בספק למרות שחשבתי על זה כאופצייה, אבל אני ירגיש רע עם זה, ולא יודע אם אני מסוגל אני אובד עצות אסטראל "קשה להיות שונה"

עטרה ב ט

New member
אסטראל הפתרון מאוד פשוט

כל מה שאתה צריך זה להפסיק להיות סנוב ולהתחיל לקבל את העובדה שיש גם בנות בנות 18 ואפילו 16 שהן בוגרות. די להכללות.

astral tal

New member
מסכים איתך לחלוטין

חבל רק שאני לא פוגש אותן, כאילו מה - הן מסתתרות מתחת לפטריות ביער או משהו ? חשבתי ללכת לפורום בליינד דייט - ואז חשבתי לעצמי, "מה, אני כזה נואש ?!" (בלי להעליב
) ואוליי אני כן, אבל מוזר לי לחפש מישהי דרך האינטרנט, כאשר מה הסיכוי שאני ימצא ככה מישהי שאני יאהב, והנה בעולם האמיתי כביכול יש בנות בשפע, רק צריך לבחור מישהי שנראית טוב ולגשת אלייה - באינטרנט זה מסבך ת´עניינים ובכל מקרה הבנות בנות ה-18 האלו שהן בוגרות, נדירות לפחות יוצא ככה שאני לא פוגש כאלו ולמעשה לא כל כך יוצא לי בכלל לפגוש בנות בנות 18 אסטראל "אין פתרון"

אריק!

New member
הי אסטראל

קודם כל תדע שלכל אחד יש תקופות בינים כאלה, שאין קשר או קשר טוב, משברון כזה או אחר וצריך להסתכל על דברים באופטימיות ופרופורציות. תשאל את רוג´ר. אני נגד מיפגשי אינטרנט עלומי שם והופעה וחושב שאתה, אם כל הפתיחות שלך, תמצא את מה שאתה מחפש. תנסה לא להגדיר תנאים וציפיות מוקדמות - יהיה קל יותר. אני לא חושב שאתה צריך עזרה כו´, אבל אולי חבר טוב, מאוזן עם שכל ישר שיכול להפנות את תשומת לבך לטעויות שאולי אתה עושה, לחיפוש אחר דמות אידיאלית שאולי לא קיימת במציאות ? כי מה הספור, תחשוב רגע בהגיון, אם הקשר ביניכם חברותי ונעים אין שום סבה שבעולם שפתאם ´הגיל´ ישבור זאת. אולי אתה בתת ההכרה זורק את הפצצה כדי לבחון תגובה, לראות הפתעה ושוק ? לאפשר לך נטישת קשר שמלכתחילה לא הלהיב אותך באמת ? ואז אתה בורח מאוכזב לכל מיני חוויות ורגושים בעלי אורך חיים קצר ? מנהל מרדפי לילה חסרי תכלית אחר יפהפיות עלומות שם ? כל מה שכתבתי זה רעיונות ספונטאניים למחשבה, על תקן של ידיד בלבד, ואין לי שמץ של מושג אם זה נכון, אז קח כמו שבעבר בקלילות ותו לא. להשתמע. אריק.

astral tal

New member
וואו אריק אין לך מושג

כמה אתה עוזר לי !
לגבי הקטע של לזרוק את הפצצה - יש אמת בדבריך ! היום למשל בבוקר, כשהלכתי לפיצה דומינו (בסוף לא עבדתי, בטעות חשבתי שהייתי צריך לעבוד היום, וסתם הלכתי לשם בסוף ב-5:30 בבוקר) אז הייתה מישהי שישבה בחוץ שמה על הכיסאות, נראית שונה משהו, ומאחר ונוכחתי לגלות כי הגעתי לפיצרייה לשווא ולא היה לי מה לעשות, החלטתי לגשת אליה ולברר את טיב המתנתה בשעה שכזו... יצאתי החוצה אל הכיסאות והשולחנות שמונחים מחוץ לפיצרייה (מקומות ישיבה חיצוניים ששיכיים לפיצרייה עצמה, םשוט נמצאים בחוץ) ושאלתי אותה מה מעשייה בשעה כזו כאן... - היא ענתה שהיא מחכה לבוס שלה כאן לגלידרייה שצמודה אלינו לפיצרייה... אז אמרתי לה "אה וואלה ?" "כן, והוא מאחר, הוא תמיד מאחר" "הבוס מאחר אהה... :))" "כן ככה הוא" "חפיף, שיהיה" "דווקא רציתי לעבוד כאן בגלידרייה ושאלתי אותו אם הוא צריך עובדים, אבל הוא אמר לי שהוא צריך רק בנות כרגע, אז לא יצא בסוף" וסתם ככה המשכנו לדבר על מהות העבודה של שנינו והשוואתי לה את העבודה בין הפיצרייה לגלידרייה וכו´... אח"כ עשיתי לה - "וואלה בא לך שאני יקרא לך בכף היד ? אני יודע לקרוא בכף היד, ואני רואה דווקא שיש לך קווים מעניינים" (היא הייתה בתנוחה שנשענה על ידה כזה ואפשר היה לראות חלק מהקווים) אז היא אמרה סבבה, אז התחלתי להתבונן בכפות ידייה, ואחרי הדבר הראשון שאמרתי לה - המנהל שלה הגיע...אז קמנו, שאלתי אותה איך קוראים לה - היא ענתה "סקאיי"...אז חזרתי אחרייה כזה "סקאיי... - אהה! Sky..שמיים..(היא אמרה כזה "כן") ואמרתי לה שנוכל אחר כך אוליי להמשיך ת´קריאה, שהרי אני הולך לסבתא שלי ועושה איזה סיבוב ואחר כך חוזר... אז היא אמרה סבבה, אוקיי... וכבר המנהל שלה התקרב אז אמרתי לה ביי והלכתי בסוף כשחזרתי לתחנה המרכזית ראיתי שהיא עסוקה בלתת גלידה לאנשים, אז וויתרתי והמשכתי הלאה...אמרתי בהזדמנות כבר, שיהיה לה פחות עומס והיא כזאת נחמדה, כזאת נעימה משהו, גם לה הייתה עצבות תהומית משהו בקול...באיחוד כשהיא אמרה את שמה, אני אוהב את הסוג הזה של העצבות, עצבות עם עומק אמרתי לה שאסטראל וסקאיי הולך טוב ביחד
היא נראית טוב, רק האודם שלה היה מצועצע מידי לטעמי, אדום חזק מידי משהו, וגם לא טעם את שאר סיגנון לבושה שהיה כזה חום משהו, וגפ העגילים שלה היו כאלו מעץ.. אמרתי לה שהיא אשקארה לנדקארט מהלכת (לנדקארט - חנות לכל מיני דברים קיצ´ים כאלו (שרשראות, עגילים, דבריי נוי, צמידים, בגדים, תיקים כאלו, כל מיניי) שנמצאת צמוד אלינו בתחנה המרכזית) בכל מקרה עכשיו מה הקטע אוליי בגלל שאני עייף, כי בדרך כלל זה לא ככה, אבל אכן טוב שהבאת את תשומת ליבי לכך - כשהיא שאלה אותי לגילי, היא עשתה את זה עם טקט משהו, אמרה לי: "בן כמה אתה חוץ מזה שאתה עובד כאן ?" אז אמרתי לה "18" בהדגשה כזו משהו תוך כדי הסתכלות ישירה בפנים ובעיניים שלה...(באמת כאילו ציפיתי לתגובה מסויימת) מה שכאילו הופך את זה לביג דיל, וכדי להוסיף על הגריעה גם עשיתי השהייה ארוכה אחרי שאמרתי את הגיל שלי לפני שהמשכתי לדבר... בדרך כלל אני לא ככה, אלא אומר את הגיל שלי כדבר כזה זניח צדדי וזורם עם זה כאילו זה דבר שולי ובנימה של ´היי למי אכפת מה הגיל שלי, מה זה משנה, העיקר שאנחנו מוצאים חן אחד בעיניי השניה´ אבל בכל זאת - להווה אני ישים יותר צומת לב על האופן שבו אני אומר את זה כאשר אני אומר את זה....

ליטן א

New member
אהלן אסטראל

אני מציע לך לנקוט בשיטה שלי: יבוא? יבוא. לא יבוא? לא יבוא. קצת כואב לי עליך, שאתה כאילו מנסה (נואשות?) למצוא אהבה, ליצור אהבה, להשיג בחורה.. כאילו, ע"פ מה שקראתי בכל הת´רד הזה, מטרת החיים שלך היא למצוא בחורה אוהבת, חמה (משתי הבחינות..) תגיד, אתה אותו האסטראל שאמר שצריך לחיות את החיים, ובסבבה, ומה שיבוא יבוא? אם אכן "מה שיבוא יבוא", אז אתה לא אמור לחפש את זה, זה אמור לבוא אלייך. או ליתר דיוק "זאת".. (
) וכרגע לעשות מה שבראש שלך. תצא לבלות, בסבבה, אז יקרו שני דברים: גם אולי קצת תשכח מכל הקטע הזה של הלחפש בחורות, וגם יש סיכוי מצויין שהבחורות יבואו אלייך. אם האישיות שלך היא כ"כ טובה, כפי שאני מתרשם כבר מזה חודשיים או יותר. שם, במסיבות, מסתובבות בד"כ כל האלה שמחפשות לעשות חיים, בסבבה, וגם כל האלה שמחפשות אהבה, לאהוב מישהו ולמצוא מישהו שיאהב אותן בחזרה. יש מכל הסוגים והזנים...
יאללה, ביי בינתיים ליטן

roger

New member
היי התכוונתם שאני נחמדה? ../images/Emo9.gif

יא תודה, איזה חמודים!!

למעלה