שאלה לכולם

S h a y D u

New member
אבל אני לא אשם בכך

שאתה חמום מוח שחי תחת שכנוע עצמי וכשמישהו בא ומציג בפניך את האמת, מתעצבן כמו איזה פרזיט.

S h a y D u

New member
חח. יש תשובה למה ששאלתי אותך?

מקודם לא השבת לי... מה בדיוק מעצבן? ולמה? . .

סלוניק

New member
בעיקר:

טיפשות. היא בד"כ מתבטאת בחוסר היכולת להסיק מסקנות באופן לוגי ולהשיב לטיעונים (או להעלות טיעונים) מנומקים יחסית. כמו כן גם חוסר היכולת לעמוד מאחורי סיסמאות ולנמק אותן, כמו במקרה הנוכחי שלך.

סלוניק

New member
ואם זה עוזר לך קצת יותר,

גם תיאוריות הגזע שלך בד"כ מעצבנות אותי. הן לא משיגות לך הרבה פופולאריות אתה יודע.

S h a y D u

New member
קודם כל, זאת דעה..

אני לא מחפש פופולאריות.. אני כותב בפורום רק ע"מ להתדיין. מדוע שלעובדים זרים לא תהיה אזרחות ישראלית ולערבים תהיה? האם זו לא גזענות? ודעתי היא שבדיוק כפי שלעובדים זרים אין זכות להיות פה, כך גם לערבים לא צריכה להיות!

סלוניק

New member
לא יודע למה דחפת דווקא את העובדים

הזרים, אבל דווקא הנושא הזה מוכיח את התפיסה השטחית שלך כלפי העולם כאילו את כל העולם האידיאולוגי שלך ניתן לכמת להגדרות כמו "יהודי" ו"לא יהודי" ואין הרבה עומק מעבר לכך. אני לא חושב שאתה יודע הרבה על עובדים זרים, כמו גם על ערביי ישראל. קל וחומר על מושגים כמו אזרחות ודמוקרטיה, אבל זו האחרונה מעניקה לך את האפשרות לנפנף במילים כאלה בכל זאת, וטוב שכך.

S h a y D u

New member
אנחנו מדינת ישראל

המדינה הזאת הוכרזה כמדינה ליהודים, האינטרס להקמתה היה "מדינה ליהודים"! ובדיוק כפי שאין קשר בין עובדים זרים (למשל) לישראל, אין גם שום בין ערבים לישראל - יש להקים מדינה פלסטינית ולאחר מכן להכריז על כל ערבי ששוהה במדינה הזאת כשוהה בלתי חוקי. לא היתה לי בעיה אם אנשים אלה היו מגיעים לכאן כתיירים בלבד וזאת גם אחת הסיבות לכך שאני לא נחשב לאדם גזען כפי שאתה חושב שאני.

lithium1914

New member
האם יהודי יכול להיות חבר בלאום אחר?

נדמה לי, ככה בתחושת בטן, שאתה מעדיף שעטין הכסף הבלתי-נדלה שיש לישראל בגולה יישאר כפי שהוא. או שליהודים מותר להיות אזרחים בארה"ב\צרפת\רוסיה, רק כל עוד הם מיליארדרים סנטימנטליים?

S h a y D u

New member
נדמה לך.

ישראל היא מדינה יוצאת דופן משאר המדינות בעולם וגם מהותה שונה ממהות שאר המדינות בעולם מכמה בחינות.

lithium1914

New member
המממם.

גם כשאמא מבקשת לסדר את החדר, אתה אומר "החדר שלי שונה מהותית משאר החדרים בבית"? תגיד מה אתה חושב באמת, במקום להתחבא. או לפחות תענה כשכבר המצאת את אותה "מהות".

niv1990

New member
דת ולאום - אל תחפש פה היגיון

לאום- מושג טיפשי שפעם אולי עזר ועכשיו בעיקר מספק אינטרסים של אנשים, או נותן להם איזו תחושת שייכות או משמעות לקיומם. דת- עדיף אני אשמור פה את הדעות שלי לעצמי :)

למעלה