שאלה לכולם

ors211

New member
שאלה לכולם

איך לדעתכם הכי נכון להתחיל את המשחק ? לפי דעתי לצבור תורים לשחרר את החילים שיש לך ברגע שיש לך מקסימום תורים לבזבז אותם (להשאיר כמות מעטה של תורים) סתם ככה יגדל לך מספר האזרחים בתורים שנותרו לקנות חיילים עם רמה 50 לא הרבה בערך 50 לשמור את הכסף להמשיך כך עד שמגעים ל 700 מיליון ואז לקנות שיפור אורבניזציה ומשם להתפתח מה אתם חושבים

freesoul21

New member
אם אתה לא בונה על ההתחלה מפעלים

אין לך ממש צורך בטכנולוגיית אורבניזציה

ors211

New member
למה לא

הטכנולוגיה הזאת מאפשרת לך לאכלס יותר אזרחים על כמות אדמה מסויימת אין קשר למפעלים (אתה מתבלבל עם הטכנולוגיה של מפעלים אזרחים )

freesoul21

New member
מה זה עוזר לי שאני יכול לאכלס

יותר אזרחים על כמות אדמה מסויימת, זה עוזר לי רק במקרה שאני בונה מפעלים-משתמש באדמה ולא רוצה לאבד את האזרחים שיש לי

ors211

New member
יותר אזרחים

שווה יותר כסף כלומר אם התחלת את המשחק עם 300 אדמה במקום לאכלס 3000 אזרחים תוכאל לאכלס 6000 אזרחים

freesoul21

New member
אבל זה לא עוזר לקצב הגדילה שלהם

אם יש לי 1000 אזרחים עם שלב אורבנזציה 1 ולך 1000 אזרחים עם שלב אורבניזציה 100 שנינו נקבל את אותה כמות כסף, כל עוד אני לא משתמש באדמה לא אכפט לי מהטכנולוגיה הזאת

ors211

New member
כן אבל...

נגיד שיש לי 600 אדמה ועליה 6 אלף אזרחים ברגע שאני יעשה את השיפור של אורבניזציה אוטומטית יקפוץ לי מספר האזרחים ל 12 אלף או שאני טועה

freesoul21

New member
ישאר לך 6 אלף אזרחים, אורבניזציה

מאפשרת לך רק לתמוך ביותר אזרחים(באותה כמות אדמה) אבל היא לא מגדילה את הכמות האזרחים

ors211

New member
אוקיי אז אם ככה

אתה צודק עדיף לפתח קודם כל את המפעלים כדי להרוויח כפול ורק אחר כך אזרחים

למעלה