שמחתי לראות את התשובות שלכם
ואכן למדתי מה שיכולתי ...מן התשובות. רציתי לציין נקודה קצת אישית: בעולם שלי רוב האנשים רואים אותי כמן איום על השלווה שלהם.מכיוון שמוחי רצה לפתור עצמו מן הרגש הלא נוח שעולה מהאמונה הזאת שלו,מצא לו מיני נימוקים,כאלה שמציגים אותו כקדוש\גאון שלא זוכה להכרה,בתיסכולו הוא מאשים את הסובבים אותו בהיעדר מעוף,רדידות,טיפשות אפילו רישעות כן , כן עד כדיי כך זה מפליג בתיאורים בכדיי לגונן על עצמו. טוב, לא ברצוני להפליג בתיאור מצוקותי,אלו הן בעיותי שלי ואני כבר אמצא פתרונות כשארצה. ציינתי את הנקודה הזו אך ורק בכדיי לתת עומק אמיתי לאמירתי הבאה: ציינתי שאני רוצה להכיר אתכם,הייתה לזה סיבה,ברור שלכולנו פה יש מכנה משותף ,מתוך עשרות הפורומים שבתפוז,ומתוך עשרות אלפיי אם לא מאות אלפיי האתרים .כולנו פה לחצנו על הכפתור" רוחני",וכולנו מבלים זמן מול המחשב בהעתקת רעיונותינו לדף ,ובקריאה של הודעות אחרים,זה קושר אותנו. המקום הזה הוא בעל משמעות לגביי , גם אם אין אני רואה אתכם,מדבר בקול, או מקשיב לצלילים,אני כן נוגע בדרך שלכם, הייחודית, להעביר מסר דרך הכתיבה שלכם,אני יכול להתרשם מה אתם מכילים. זה אחד ממספר מוגבל ביותר של מקומות בחיי שבו אני יכול למצוא עניין משותף בנושאים שמעבר לבנאלי. וזה חשוב. דוד