שאלה לכולם

P. Patil

New member
אם ראית את הטריילרים

אז שמת לב לשחקן שמשחק את מאלפוי? איזה בלונדיני! עוד משהו: מה זה DD?

P. Patil

New member
אם ראיתם את הטריילרים

אז שמתם לב לשחקן שמשחק את מאלפוי? איזה בלונדיני! עוד משהו: מה זה DD?

DD זה פאנפיק שבו דראקו מתנהג טיפה

שונה מהספרים. אם את רוצה יש לינק לאתר שבו יש את DD בתחתית הפורום. s@me @ne נ.ב. ציינתי כבר שהDD באנגלית?

טיפה שונה?!

^_^ אבל ´סיידר תפוחית, תרגמה את הפרק הראשון לעברית....למרות שאין ממש בעיה לקרא את זה באנגלית...יש לינק בסוף העמוד.... -ליאת-

P. Patil

New member
אמממ...

לא אכפת לי לקרוא באנגלית, כדאי לקרוא את הסיפור הזה?

o.h

New member
יכול להיות שאני מבולבלת

מDD אבל יכול להיות שלא- אני בקטע של הרע בסיפור, למשל: אני אוהבת את דרו ולנטיין- בדוסון´. ואם אני מזכירה את דוסון´- אתם יודעים שהשם משפחה של ג´ואי זה פוטר?

Nagini Potter

New member
כן. נכון. אין ספק.

להארי יש אחות, והוא יעוף מהוגוורטס, והוא יהיה גם אנימאגוס. ואם אנחנו כבר כאן, אז - הרמיוני היא בעצם גבר, היא גם תרעיל את הארי כי הוא הזמין את צ´ו צ´אנג לנשף הסיום ולא אותה, ונוויל יחליף צורה עם הקרפד שלו, וייתברר שטרבור הוא בעצם אח של הארי. ועל שמועות כאלה אומרים - יה, רייט. אל תאמין לכל מה שאתה שומע! Nagini Potter

Nagini Potter

New member
מה? איך? איפה?

מה זה עושה פה? זה לא היה אמור להגיע לכאן! המפ. טוב, פשוט תתעלמו!

coolit

New member
פ.ו- ראשי תבות של פוץ ואידיוט..

וגם כשהארי נוסע להוגוורטס בפעם הראשונה, הם אומרים :"מה, פרסי, אתה מדריך? למה לא סיפרת לנו? -אה, כן, נדמה לי שהוא דבר על זה פעם.. -או פעמיים.. -לדקה- -כל הקיץ-" גם זה קרע אותי מצחוק.. וגם בספר השלישי.. וגם בספר הרביעי.. כשרון שרף את הגבות שלו עם טאקי מתפוצץ- "יופי של מראה חדש, רון, יתאים מאד לגלימת הטקס שלך..."

coolit

New member
ברור שידעתי מההתחלה

שלוקהרט לא באמת עשה את זה.. "... אמרה הרמיוני בהבעת עליונות מרתיחה"

רחלי!

New member
לוקהרט...

האמת, אני לא ממש חושבת שכ"כ חיבבתי אותו. אבל זה היה ממש צפוי שהוא לא באמת עשה את זה! בכלל לא הופתעתי! כאילו, הסנוב המעצבן הזה, שצורח מכל שערה קטנטונת שסוטה מהמסלול מלא הג´ל בראש שלו, הוא גיבור גדול? לא היה נראה לי. וקצת עיצבן אותי איך הוא דיבר להארי, כאילו הוא יותר מפורסם ממנו-לא סתם שמענו עליו רק בספר 2! והאמת, לאבד ת´זיכרון זה אחלה של עונש בשבילו. ג´קר גאונה. הערה: מצטערת אם עיצבנתי כאן כמה אנשים, זה יצא יותר אגרסיבי ממה שרציתי.

einzuc

New member
הדמות הכי אהובה עליי

דמבלדור. הוא חכם, ותמיד י לו פתרונות לכל דבר, הוא ישיר, כנה, וכשצריך- יודע גם להנות... -עינת-

בתיאוריה הוא יודע להנות, לא במציאות

הבן אדם בחיים לא עושה שום דבר נועז! הוא כזה ילד טוב! איך את יכולה להעריץ אותו? זה כמו להעריץ את המנהל שלך.

העצלנית

New member
אהובה נראה........

כמובן וולדי הממי שלי כזה בחור מגניב אני מעריצה אותו.

!adidas

New member
בעצם... יש לי עוד 3 דמויות

פרד וג´ורג´ (שהם שניים): יש קטע שאני מתה עליו במיוחד... נראה לי בספר השלישי, שפרסי שואל למה משרד הקסמים הביא להם מכונית משלהם אז ג´ורג´ ופרד אומרים: זה בשבילך פרסי, יהיה כתוב על שני דגלים "פ" ו"ו" (ואז כולם חושבים שזה פרסי וויזלי) וג´ורג´ אומר: פוץ ואידיוט אני פשוט מתה על זה! והדמות השלישית שלי היא: ארתור וויזלי המלך! אין לי סיבה! אני פשוט מתה עליו! הוא כל הזמן משתדל לעזור, ומתוק כזה ויש לי משהו שהצחיק אותי נורא: שהוא היה בסלון של הדרסלים ואמר על טלויזיה נראה לי: "וזה פועל על חמשמל, אמר בידענות" הקטע של הזה שהוא אמר בידענות הטריף אותי אל תתיחסו אליי אני מוזרה
(פרצוף של: השלמתי עם זה)

או!

אני מתה על ארת´ור וויזלי....הוא ממש חמוד, איך שהוא אוסף תקעים/שקעים (כבר לא זוכרת....אבוי! אני?! לא זוכרת?!) ויש גם את ריטה סקיטר, כמובן שהיא זו שגרמה לי לאהוב את הספר הרביעי (טוב...בין השאר...) וטרילוני....=אהמ= -ליאת-

אני חולה על פרד וג´ורג´!!!

את ארתור וויזלי אני לא כ"כ אוהבת מאותה סיבה שאני לא אוהבת את דמבלדור (תבדקי כמה הודעות אחורה בתגובה להודעה "דמבלדור")

Prof C. Weasley

New member
אמ...

אולי לופין. לא מתוך אהבה, אלא מתוך האישיות שלו. אולי זה קצת סוטר לי, כי כשעלתה פה השאלה איזו דמות הייתם הכי רוצים להיות, אני עניתי רון.

למעלה