שאלה לכולם

זוהי

New member
נוויל נקודה!

הוא כזה קלאמזי...ומתוק....והוא ממש גרוע בהכל...מה שעושה אותו יותר מקסים וההורים שלו....וווש...פשוט נגמר לי הטישו כל פעם שאני קוראת את זה
זוהי

רחלי!

New member
האמת, שאלה קשה...

אין לי אחד, אבל יש לי רשימה (חרוז בערך): הרמיוני, האגריד,לופין, בגמן(באמת! הייתי עצובה ממה שקרה לו בסוף, למרות שהוא חנפן ותחמן), צ´ו, סדריק!!!, נוויל, סיריוס, דובי, ועוד כמה. ממש קשה לי להחליט מי הכי אהוב, אבל אני יודעת את מי אני שונאת (או אוהבת לשנוא, כמו שאומרים): וולדמורט(בחייכם!), פיטר פטיגרו (למרות שאני גם טיפ-טיפונת מרחמת עליו), סנייפ, מאלפוי (למרות שבdd+ds דווקא דיי התאהבתי בו), לוציוס מאלפוי, ועוד כמה. כן, אני יודעת, אני אוהבת ת´טובים ושונאת ת´רעים, טיפוסי, מה?

העצלנית

New member
האם שמעתי מילה רעה על וולדי

בחייך הבחור תותח רציני. הוא מחזיק את העלילה אין חיים בלעדיו. אין לי מושג ממתי התחלתי להיות
עליו. הוא פשוט מגניבבבבבבבבבבב

HarryPotterGirl

New member
באמת?

יש מישהו שלא שונא את וולדמורט לדעתך חוץ מהעצלנית וחברה טובה שלי? כאילו, אם הוא לא היה הורג אנשים, אין סיבה לשנוא אותו, כאילו הוא יכול להיות נחמד אחרי הכל... לא? צ´או, קים.

Cho Chang RULLES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם אתם לא מסכימים אז אל תגיבו להודעה הזו כי אני ארדוף אתכם לנצח! אני מתה עליה!!!!!! בלי לדעת למה... וחוץ ממנה כמבן שאני אוהבת את אנג´לינה ג´ונסון ואת כל הוויזלים (חוץ מפרסי! איכס, איכס, איכס!) ויש גם את דראקו שמאז שקראתי את DD התאהבתי בו... ואיך אפשר בלי וולדי היקר שלנו?? אני חולה עליו... אבל(!) צ´ו צ´אנג שולטת לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאי. נ.ב - בגלל שזה כל כך לא קשור כתבתי את זה בנ.ב., זה בסדר? אם לא אז אני לא אעשה זאת שוב... כאילו, אם זה מפריע למישהו כל כך... אז,ראיתי היום את הסוף של הג´ונגל מת מצחוק, זה אותו 1 מהמומיה, נכון? וראיתי היום גם את ה"אימורטל" (הנצחי?? איזה שם מטומטם! זה צריך להיות "בן האלמוות"!) וזה אותו שחקן מה"אוטלור" (לא זוכרת איך בעיברית...) והוא כזה חתיך...

פגעסוס

Well-known member
בנוגע לנ.ב.

נ.ב. (גם אני רושם את זה בנ.ב. כי זה לא קשור (למרות שזו כל ההודעה...). השם של הסדרה בעברית הוא "מחוץ לחוק". ובאנגלית אם אני לא טועה קוראים לה "RENEGADE". בנוגע ל "IMMORTAL", לקרוא לסדרה בשם "בן האלמוות" זה לאבד כמות נכבדת של צופים פוטנציאלים. רוב האנשים שצופים בסדרות אקשן אוהבים שמות קצרים וקולעים. ההבדל בין "בן אלמוות" ו "נצחי" הוא קטן מספיק בכדי להתעלם ממנו...

אמ... תשובה... (+משהו קטנטן על ה"פ)

אז, מה שאמרת על "מחוץ לחוק", אתה צודק בקשר לשם פשוט כל פעם בתחילת הסידרה ה"קריין" אומר אאוט לווד ואני מתבלבלת... בכל מקרה, הוא חתיך! והסדרה החדשה הזו (היא חדשה, נכון?) "הנצחי" (שלדעתי זה פשוט נשמע מטומטם...) די מגניבה רק שהקרבות המדומים ב"מחוץ לחוק" נראו הרבה יותר אמיתיים-בסדרה הזו כל כך רואים שזה מבויים... ועכשיו בקשר לה"פ- יש פה מישהו שרוצה שהארי יהיה עם צ´ו? ויותר חשוב, יש פה עוד מישהו/י ש... אמממ... יספיק לי מחבב... את צ´ו?? מאי.

זוהי

New member
צ´ו....אמ...כן אני חושבת שהיא עשר..

אבל לא מתאימה להארי בכלל..... סתם...כאילו...אני לא חושבת ששווה להכניס סיפור אהבה לכל לספרים של הארי פוטר לא שזה מיותר - להפך אולי זה יוסיף עוד קצת פילפל... אבל.....אז תהיה פחות עלילה ויותר תסריטים של נובלות טא טא פור נו זוהי

P. Patil

New member
גם אני

ראיתי הג´ונגל מת מצחוק היום! סרט נחמד. (לא שזה קשור לנושא הפורום)

HarryPotterGirl

New member
פרד וג´ורג´!

הם כאלה מצחיקים! הם גם רוצים כל הזמן לעשות שטויות במקום ללמוד, גם אני כזאת! אתם צריכים לראות אותי בבית ספר... מה שאני עושה שם! חוץ מזה שהם מצחיקים וכמוני, אני ממש חולה על תאומים!!! צ´או, קים.

P. Patil

New member
דברים משוגעים שאפשר לעשות בבית הספר

תכנסו לקישור למטה. זה בטוח יצחיק אתכם ויתן לכם רעיונות.

אנד דה אוסקר גוז טו:

דמבלדוררררררררר! לא סתם הציטוט הנבחר שלי זה משפט שהוא אמר. הוא אדם מאוד חכם כזה וזקן במובן הטוב של המילה, כך שדי קשה שלא להעריץ אותו. פרד וג´ורג´ באמת קורעים אותי לפעמים, וגם רון. אני גם אוהב את ההתעניינות של ארתור במוגלגים (שטקרים...). דובי נראה לי מאוד נחמד ובגמן מצטייר כאדם מלא חוש הומור. אז זהו בעצם. *מסתכל לעבר שלושת ספרי ההארי פוטר שיש לי בבית בפחד שמא כמה דמויות עצבניות יצאו מהספר וירדפו אחרי עם נבוטים*

אירוס

New member
התאומים

התאומים הם הדמויות שאני הכי אוהבת בה"פ. ההומור שלהם כ,כ טוב וכ"כ מזכיר לי את עצמי (סתם...). אני באמת חושבת שבקטע של התאומים ג´יי.קיי התעלתה על עצמה. וואחד הקטעים שאני הכי אוהבת אצל התאומים זה קטע שאף אחד לא שם לב אליו חוץ ממני (אולי זה כי יש לי דימיון מפותח), וזה הקטע של ההמנון של הוגוורסט. מומלץ לקרוא עוד פעם את הקטע. יום נעים, אירוס

אהההה. המנגינה שבה הם שרו את

ההימנון. זה אחד הקטעים הפחות מצחיקים שלהם אבל על טעם וריח אין להתווכח.

אירוס

New member
איך אפשר להגיד כזה דבר?!

למי שיש דימיון מאוד מפותח זה קטע שפשוט שופך אותך על הרצפה. אתה פשוט חסר דימיון! יום טוב, איוס :)

אר...בעיקרון-

הם לא שרו את זה במנגינת מרש לוויות, אלא בקצב מרש לוויות..כלומר איטי....למרות שיותר קל לפרש את זה בדרך השניה ואני סתם מנסה להגן עליהם ^_~ אבל בעיקרון, זו רולינג...המ.מעניין אם מישהו הבין את מה שכתבתי.(?) -ליאת-

HarryPotterGirl

New member
צודקתתתת!

הקטע שהם שרו את המנון הוגוורטס בתור מרש הלוויות קרע אותי מצחוק, גם עלי הם הכי אהובים! זה אחד הקטעים הטובים שלהם! צ´או, קים.

למעלה