שאלה לכולם

סוגים שונים של חשיבה

בשביל הציפור לרדת ולתפוס תולעת זה לא מצריך חשיבה מרובה אלא מיקוד טוטאלי. שהוא ההיפך מחשיבה מרובה, למרות שיש סוגי חשיבה שונים - יש חשיבה ממוקדת ויש חשיבה מפוזרת, יש חשיבה פראקטית וממוקדת שקשורה להשגת מטרה מיידית ויש חשיבה מפוזרת וכפייתית שרק מרחיקה מהמטרה, ואם את האינסטינקט הנשרי המופלא שמאפשר לציפור טרף להתביית על מטרתה מגובה רב ניתן להקביל לחשיבה כלשהי (גם אם אין זו בדיוק ``חשיבה``), הרי שלבטח זו החשיבה מהסוג הראשון. אין זו חשיבה מהסוג השני,שהוא בדיוק סוג החשיבה שגורם לסבל, וכמובן שלסוג זה של חשיבה התכוונתי כשכתבתי שממנו ציפורים לא סובלות (הן לא חושבות מחשבות מסוג של ``מה משמעות החיים?`` או ``במה אוכל לעבוד כדי להתפרנס בלי לסבול יותר מדי`` ו``מה יהיה איתי בעתיד``?, וכו`). באשר לסבל הקשור בתחושות (שלא נובעות מחשיבה), מה שאתה מתכוון אליו כשאתה כותב ``גם בעלי חיים מרגישים``, אני מסכים איתך, לא שציפורים לא מרגישות כי יש להן מוח קטן, אלא שהן לא חושבות. בנוגע למתי אני יותר נהנה, כשאני רץ או הולך - אישית אני יותר נהנה כשאני רץ (עד השלב בו כוחותיי מתחילים לאזול), אולי כי ככל שממצים פוטנציאל גבוה יותר, כך ההנאה מרובה יותר. ע``פ זאת, הציפור ``נהנית``(במובן הפיזי, הלא-מודע, של המלה), כי כל חייה הם מיצוי של הפוטנציאל שלה: לעוף, לדאות, לקנן, לזהות טרף ולעוט עליו, וכד`... אין לה כל מיני פוטנציאלים שלא מתיישבים זה עם זה וצריך לבחור ביניהם, למשל... ואז אולי להחמיץ משהו. אבל, אולי תענה גם אתה על השאלה שהצבת?

באפור

New member
תשובה לשאלה שהצבתי

הייתי רוצה להיות עיט. עיט זה בע``ח שמבגרותו הוא עוזב את ההורים שלו והולך לממש את יעודו בחיים. (זה ההבדל. שחיות יודעות את יעודן ואנחנו לא) הוא חי את רוב בגרותו לבד, הוא מתחזק ולומד איך לשרוד לבד.וברגע שהוא מוכן לחיים הוא מוצא לעצמו את בת זוגו.העיט הוא מבעלי החיים הבודדים שחיים בזוג כל ימי חייו. מהלך חיי דומה מאוד לחייו של העיט. אני עזבתי את הבית המשפחה והחברים בגיל 18 ולמדתי את כל מה שלמדתי מאנשים שפגשתי ממקומות שעברתי (ועברתי הרבה) עכשיו נשאר לי רק לפגוש את האחת והיחידה. כנראה שאני עדיין לא מוכן. חיים מאושרים בין השחור ללבן נ.ב היום אני בן 26 גר במושב בצפון כמעט והגשמתי את כל חלומותי

יפה

הקבלה יפה, וגם למדתי כמה דברים מעניינים שלא ידעתי. אכן, כמו שכתבת: להגיע לידיעת הייעוד שלנו (כל אחד וייעודו הוא), ואז גם לעשות כל מה שנדרש מאיתנו על-מנת לממש אותו - זה החשוב מכל. בהצלחה לך, לי ולכולנו.

ושוב שלום לך באפור :cool:

אפור שלום!!! מעניינת מאד הבחירה שלך. יודע אתה גם לנתח בצורה נפלאה את בחירתך. בחרת להיות עיט זה שלפנך בחר בנשר. רבותי בחרתם להיות ממלכי עופות השמיים. אשריכם. בכל אופן אפור ידידי. אני שמחה שאתה פתחת בעצמאותך כבר בגיל 18. לגבי הגשמת המשאלה שלך לפגוש את האחת והיחידה, זוהיא עבודה מאומצת. שאל את יופיאל. הוא החל במשימה הזו לפני כארבעה חודשים. ראשית עלייך מאד לרצות לפגוש את אותה אחת. רק אחרי שתהיה בטוח שאתה מוכן לאבד את החופש האישי שלך, העצמאות שלך שכל כך נאבקת עליה, רק אז כשתוותר אז תתחיל העבודה הנכונה. היום בערב אנחנו נפתח את חודש אב. אני מציעה לך שלאחר השקיעה נניח בסביבות השעה 20:00 -21:00 בערב תתכוונן לאחר הדלקת נר. למה? לכוון הזוגיות שלך. איך? נר דולק בצד ימין שלך. כוסית מים בתחתית המשולש מתחת לנר, ומצד שמאל תדליק קטורת אפשר עלים של מרווה מיובשים. כך יצרת משולש שקודקודו למטה. עכשיו תתבונן בלהבת הנר ותדמיין במחשבתך את המיועדת האחת והיחידה. את התהליך תמשיך אחת ליום במשך 40 יום. לאחר שתסיים את התכווננותך ואת בקשותיך מהקוסמוס לשלוח לך את המיועדת, הרפה מהמחשבה, שחרר אותה ותן לבורא עולם לשלוח לך את האחת והיחידה. אנחנו נשתמע עוד 40 יום לשמוע על הצלחתך. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

lush life

New member
:)) אמרת את זה

אבל אחרי תשובה כזו מנוסחת כל כך קשה לענות.... מוצאת את עצמי זורקת חיות בצורה אסוציאטיבית (ראשון יצא לי דרקון),,, ואז מייד על ה``ייעוד`` שלהן ,על הטבע שלהן, על חלקן במערכת ומנסה לנסח... הממ... סימבולי? פשט? אוי welcome פיזור דעת welcome מודעות עצמית welcome אגו מה קורהההההההה אני אדם (לא מואר) ולכן איני מאושרת יש לי הרבה מחשבות מרובות אני סובלת מהיותי אדם אבל גם אוהבת את זה מאוד וגם את חברי וחברותי המבולבלים בני ובנות האדם, ואם הייתי יכולה לבחור איזו חיה הייתי רוצה להיות.... הייתי בוחרת להיות אדם נטולת מחשבות מרובות. ומכיוון שאני יכולה לבחור :) זה בדיוק מה שאני אהיה עם קצת מזל, אמונה, ואימון peace ya`ll

בע``ח אינם חושבים?! הלוווווו...

מדוע אתם (מי שכתב כך) חושב שבע``ח אחרים אינם חושבים?! מובן שאיננו יכולים לדעת זאת לבטח, אבל נראה לי הרבה יותר סביר להניח שבע``ח אחרים חושבים, מאשר שאינם חושבים. אתם לא חושבים?!

באפור

New member
מי אמר ש.........

מי אמר שבע``ח לא חושבים? מי שאומר דבר כזה אני ממליץ לו או שיאמץ בע``ח מסויים או שפשוט יראה נשיונל ג`אוגרפיק חיים מאושרים לכולם בין השחור ללבן

אני מציע

שתקראו שוב לעומק את ההודעה ``סוגים שונים של חשיבה``. נראה שלא התעמקתם או לא הבנתם את הכתוב.

שאלה יפה הצגת לקהל :cool:

באפור ברוך בואך!!! ראשית שאלה יפה הצגת כאן לקהל הגולשים. אני בהחלט מבינה שכל אדם שיבחר בעל חיים למעשה יבחר תכונות נוספות שיש בבעל החיים וחסר לאותו אדם ספציפי. אם תרשה לי אוסיף את בחירתי: אני בוחרת להיות סוס לבן צחור. אתה יודע מה דוקא אותו סוס עתיק עם קרן האור הבוהקת שיוצאת בין שתי עיניו. אותו סוס חוץ מאשר שהוא יודע לדהור הכי מהר עלי אדמות הוא גם יודע לעוף. למה אני רוצה להיות חד קרן? כי אני רוצה ללמוד לרוץ הכי מהר יותר מכל אדם. אני רוצה להגיע למחוזות ולעולמות שלאנשים מן השורה קשה להגיע. אני במקביל לא רוצה לאבד את יכולת התעופה. וחוץ מזה לדעתי החד - קרן הוא בעל חיים שיודע גם לתת המון אור ולעזור לאחרים בעצם העובדה שהוא מסוגל לשאת אותם על גבו. אז חצי מציאות וחצי פנטזיה. זוהיא בחירתי. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

אלדר

New member
הם... מיכל יש לך טעות....

כי כאילו החד קרן לא יכול לעוף! החדקרן הוא אם הקרן בראש! הפגסוס הוא הסוס עם הכנפיים!! אין שום חדקרן שיכול לעוף! יש שני סוסים ב´עבר של העולם´ חדקרן ופגסוס אחד עם קרן בראש ואחד עם כנפיים! ובקשר לציפורים העיט לא טוב.. וגם הנשר... שניהם עם אגו מנופח! וכל כך חשוב להם הגאווה שהם נלחמים עליה! אז תחשבו שוב עם אתם רוצים להיות אחת מהם! אם אתם רוצים חופש ועצמאות זו לא חיה בשבילכם.. חוץ מזה שאת העיט אילפו פעם.. הוא חיה שאת רוב חייה נלחמת על הכבוד שלה בשטח ועל שטח המחיה... לא חופשית כמו שחושבים! אם אתה רוצים להיות עצמאים תחפשו חיה שלא חשוב לה כבוד... סוס זה טוב כי הוא חי בעדר ולא יחיד! אבל ינשוף זו בחירה טובה מאוד גם בעל מודעות גבוהה גם יודע לעוף וגם לא חשוב לו הכבוד.. והוא חיית לילה חכם ואוהב לאכול עכברים מידי פעם.... לא טוב מספיק?? ולא מפריעים לו בכלל..... יש עוד חיות... אני חמשל לא חשבתי על שום חיה אם אני יכול להיות איזה חיה שאני רוצה... אני יהיה דרקון זהב או כסף שניהם טובים יפים מהירים עפים חכמים יודעים קסמים לא עצלים ובעלי מוטיבציה גבוהה אור ואהבה לכולם... שלכם tksr

אלדר לידיעתך

בע"ח שלא אולפו ע"י האדם רודף הבצע והכבוד, אין להם שום כוונה לרדוף אחרי כבוד. תגיד לי, פעם ראית איזה בע"ח בטבע שאוכל או צד משהו גדול ממנו. חוץ מהאדם אין שום יצור חי שטורף או אוכל יותר משהו צריך, נכון, בע"ח שומרים על טרטוריה אך ורק בשביל מחייה ולא כדי לבנות וילה או אחוזה. סוס חי בעדר משום שאין לו הגנה מפני טורפים, כשהוא בעדר יש לו את כל הכח שהוא צריך,וכשהוא מזדקן מוציאים אותו מהעדר שילך למות לבד משום שהוא מעכב את כולם, לאן? לחפש מרעה אחר. הנשר חי בלהקה ויש לו תפקיד מאוד חשוב, הוא אוכל נבלות, אפשר לקרוא לו המנקה של הטבע, תחשוב, בלעדיו כמה מחלות היו? לעומת זאת העיט חי לבד,אין לו טרטוריה משלו (עד שהוא מתבגר ומוצא לו בת זוג ) מקווה שהבנת חיים מאושרים והרבה אמונה בין השחור ללבן

CAT4

New member
וירוסים הם בלי חיים

אומנים קטנים אבל עדין קטנים. והם תוקפים יחצורים חיים שגדולים מהם פי מליונים. ככה גם פשפשים. וחתולי פרא למניהם. טבע האדם הוא כטבע החיה להרוג. להיות תמיד בשליטה על הטריטוריה שלו. נקודה ככה זה היה וככה זה היה ואנחנו צרכים לשנות את זה. Y.G.A the CAT

בכדי לשנות............

בכדי לשנות (נתחיל בנתיים יהודים וערבים) צריך למחוק את התורה של המוסלמים שכתוב שם להרוג בחרב.... ומי יכול לשנות תורה בת אלפי שנים ומיליוני מאמינים? לעומת זאת התורה של היהודים אומרת וכתבתי אתזה קודם. ואהבת לרעך כמוך. לא רק יהודים ליהודים אלה לכל בני האדם. תחשוב על זה חיים מאושרים והרבה אמונה בין השחור ללבן

לסיכום

הלוואי ובני האדם היו נולדים כמו החיות עם ידע מולד מה היעוד של כל אחד ואחד. כנראה תפקידנו בחיים למצוא במהלך חיינו את יעודנו,ואני מתכוון לא במילים חכמות או ציטוטים מהספרים כמו שניתקלתי פה בפורום, זה אולי עוזר אבל לא בספרים תמצאו את יעודכם. בנתיים עד שכל אחד ואחד ימצא את יעודו ונתגבש כולנו ביחד כדי להציל את העולם מהיצר הרע שהולך ומשתלט. ממליץ לכולם קודם כל להתחיל לממש את המשפט הידוע "ואהבת ל ר ע ך כמוך" אני בטוח שכולם מנסים לאהוב את כולם כמו את עצמם,זה קצת קשה כשזה מתחיל לפגוע בנו אישית,(תזכרו כשאתם נוהגים ומישהו עוקף אתכם בפרעות מה התגובה הראשונית שלכם,או כשיש קידום בעבודה ואתם בטוחים שזה יהיה שלכם ובסופו של דבר זה לא מה התגובה הראשונית) יש עוד הרבה דוגמאות אבל מי שהבין הבין. אז גם כשמישהו מקלל,דוחף,מרביץ,גונב מאיתנו, תזכרו שזה רק מבחן של החיים לבחון את התגובה שלנו, ולראות את המילים היפות והחכמות שאנחנו אומרים וכותבים מתממשים.אני מקווה ומתפלל שלא נכשל במבחן הראשון של החיים,כי יש עוד הרבה מבחנים יותר קשים אחרי המבחן הראשון,ומי שיעבור את הראשון יראה ויבין למה אני מתכוון חיים מאושרים והרבה אמונה בין השחור ללבן

אלדר

New member
טוב אחרי שגמרתם אני יגיד שוב.....

אתם טועים! ובמיוחד מי שאמר לגבי וירוסים! זה לא וירוס! זה חידק!! חידק חיי! וירוס לא!! וזה מדעי וידוע!! וירוס הוא חידק מת שעף ברוח ויותר קטן שאי אפשר להזיז אותו כתור יחיד! ברומ מזיזה אותו וכל מי שעובר לידו! אבל האנשים והחיות מעבירים אותו! החידק עובר לבד מאדם לאדם! אידס עובר בדם או בקיום יחסי מין! דבר עובר מקרבה! ממגע! גם אם הוא לא של הגוף בגוף אחר !! זה ההבדל בין זה לזה... והעיט ועוד איך רודף בצע! יש הרבה סוגי חיות שלא עולפו ויש בהם מנהיג אחד! ובקטע של מנהיג תמיד יש את עניין הרדיפת כבוד!!!! זה משהו ומתבסף לשני!!! הם הולכיפם ביחד לכל מקום!!! אני לא מדבר על עדר של חיות אז יש מנהיג שכולם מדכימים עליו! זה מופיע יותר אצל התורפים! למה אריה הוא המלך של החיות??? כי הדובים מגושמים ואוהבים לישון עצלנים אחרת הם היו מנצחים אותו!!! למה האנקונדה לא כזו? היא יכולה להרוג כל דבר בעולם שלנו! וחוץ מהאדם אף חיה לא יכולה להרוג אותה חוץ מאחת כמוהה!!! והתגובה הראשונה אצלי שונה מאוד!! אין בי כזו! אולי אני מופתע קצת אבל אני כתור בן אדם מוכן להכל! וחושב שיכול לקרות הכל! אני בא למקום ויודע שיכולים לעשות לי ככה ומקבל עלי את זה ככה שגם אם יקרה לי משהו כזה אני יהיה מוכן בערך! ולא מופתע או ותחיל לקלל וכו... אני חושב שעניתי על הכל.... אור ואהבה לכולם... שלכם tksr

אלדר חמוד

כשאני קורא את מה שאתה כותב אני יודע שיש לך עוד הרבה זמן להבין. תתחיל לקרוא בין השורות.

אלדר

New member
טוב אפור....זה הזמן להגיד הכל...

אני חייב להתנצל בפניך! אני ממש עושה טעות שאני כותב כאן בזמן זה... סתכל היה לי בשלוש שנים האחרונות בעיה קשה בשבילי! יש מישהי עוד מהגלגול הקודם שלי שהיא גם עכשיו קרובה אלי (אזור מגורים שני קיבוצים קרובים אותו בית ספר אותה שיכבה) ואני לא יודע עדיין בדיוק אבל אני צריך ללמוד איתה משהו בגלגול הזה! כאילו כל נשמה בוחרת לה עובר שיוולד בזמן מסןיים כדי שהוא יוכל להתאים למשימה שהנשמה רוצה ללמוד! אם הנשמה רוצה ללמוד להיות עשירה היא לא בתחר לה גוף פיזי שיש לו הרבה מאוד סיכויים לבזבז את הכסף או להמר עליו ולהפסיד! אז ככה שהנשמה שלי בחרה ללמוד ´שיעור´ בגלגול הזה ואותה אחת צריכה לעזור לי או כמו שאמרו לי ´לחוות´ איתי את השיעור הזה! וזה לא משהו מיני או סקסי! זה משהו עמוק יותר אני חושב אני ילמד איתה הרבה! הבעיה היא שאני בלי לדעת מי היא אז התחלתי להתחבר אם עוד שני נערים מהקיבוץ שלה ובמקרה אחד מהם ידיד טוב שלה.. אני התחלתי להכיר אותם טוב ואנחנו חברים טובים עכשיו (שלוש שנים אחרי) אבל לא יכולתי להמנעה מימנה ומהחברה הטובה שלה כל כך! אז התכרבתי גם אליהם וממש התחלתי להבין שהחברה שלה אוהבת אותי! כבר באותו זמן לא יולתי לברוח מזה.. אז התחיל ביני ובין החברה שלה משהו... ואז גם ההינו ביחד באותו החדר לבד (גרנו ליד הבית ספר במקום שאנחנו קוראים לו ´מוסד´ שזה מין אכסניה לילדים שהקיבוץ מממן ויש בו 5 קיבוצים) אז היא באה הרבה לראות אם הכל בסדר ביני לבין החברה שלי... וכו וכו לא קרה בסוף כלום בסוכות של השנה הנוככית שלוש בנות שאחת מהן זו היא גילתה שאני מאוהב כבר הרבה זמן בא.. ואז הכל נעשה מסובך מאוד וכו... בסוף לא יכולתי לסבול אותה עוד לידי וקרובה אלי (שתבין! אני הייתי ממש לידה הרבה מאוד פעמיים זה היה אני שלוש חברים שלי ועוד 4 חברות שלה וכולנן ההינו ידידים של כולם ואני ממש הכרתי את כולם לפירטי פרטים! ) אז בסוף הכל נפל! אני פרשתי מאותו מוסד בגללה! נכנסתי לדיכאון של שלוש חודש (למען האמת עוד לא יצאתי מימנו) לקראת סוף השנה שוב היה משהו שקירב אותנו אבל שנינו ברחנו אחד משהני! בקיצור היה בינינו קשר גם באי סי קיו עד השאר אני ניתקתי אותו! מחוסר בררה ועוד יצאה לי לדבר איתה כמה פעמיים! אני יותר מאוהב בא עד לפני שבוע מכל השנים! (שלוש) בשבוע האחרון אני הייתי על סף שבירה ורציתי לעשות משהו אבל לא יכותי לעשות אותו כי הבנתי שזה היה בלוף אחד גדול של המוח שלי! הכל היה אשליה! (אני לא מאמין בזה! אבל ככה אני חושב עכשיו) כדי לא להכנס לדיכאון אני חושב שזה בלוף! אבל עדיין יש לי מימנה זיכרונות כל כך נעימים וטובים שאני לא יכול להתעלם מהם.. פשוט לא עוזבים אותי ומושחים אותי אליה! אני לא יכול לעשות כלום! אמרו שה´צירופי מקרים´ לא קיימים וזה פשוט משיכה אילהם טבעית! זה מה שיש לי כלפיה ! כל הזמן בשלוש השנים האחרונות נמשכתי אליה והיא אלי! כל הזמן נפגשנו לבד רק בזמן שלא מתאים! כאילו אם אני רוצה לעזוב את השיעור שלי חצי שעה קודם אבל משהו השעיר אותי שמה ואמר לי שזה לא הזמן ובאותו הזמן היא איתה בשיעור אחר וגם לא יצאה ואז בזמן מסויים הרגשתי שאני חייב לצאת וככה גם היא ונפגשנו לבד באצע הדרך ל´מוסד´ כאילו אני הלכתי לשם והיא לשירותים! זה לא צירוף מיקרים! אבל משהו גרם לי לא ללכת לפני! ויכולתי ללכת לפני לפי בחירה שלי המורה שלי שיחררה אותי! ואותו הדבר גם כלפיה! זו משיכה! וזה לא הכל היו הרבה מקרים כאלה! והאיתה מאמין אחרי שהיא ידעה מה אני מרגיש הייתי בקיבוץ שלה אצל חבר שלי ב´מועדון´ שלהם וניסינו לראות סרט בקיצור הם הזמינו אותה ועוד חברה שלה והיא בטיביות התישבה לידי במהלך אותו ערב בעצם! אני ישבתי בכורסא והיא באה לשבת וגם החברה שלה באה לשבת אחריה זה היה ממש צמוד!!! בקיצור אני כבר לא בקשר איתה ממש אוכל את הלב! אם תגיד לי לשכוח זה לא יעזור ניסיתי! ניסיתי גם טקס שאני מכיר להוציא אותה מימני! רק גרמתי לי לא לדבר שבועיים מדלקת גרון! (ב16 שנה שאני חיי מהגן לא היה לי מחלה אחת!) אז אני מעבד מהר מאוד את קו המחשבה ומתבלבל כל הזמן אני לא מאוהב כבר! אבל עדיין מת מזה אני לא יבריא לעולם כל עוד היא לא לצידי! אי אפשר אחרת! אז אני קצת מעופף ולא ´מסתכל בין השורות´ (שזה אגב מעולם לא קרה לי!) שתדה שעד ח´ (שנה כרגע ועוד מעט שנתיים אני לפני י´) הייתי הכי טוב בכיתה בהכל! הציונים שלי לא ירדו מה95 (חוץ ממטימתיקה שזו בעיה עקרונית! המורה שלי עישנה על השולחן שלי בזמן השיעור רבע שנה עד שיצאתי סופית מהכיתה בשיעור הזה היא שנה אחרי עפה מבית הספר עקב עישון) אני הייתי מתקדם מכולם ורק בגלל אותה אחת אני שונה עכשיו! אני גרוע בהכל אין לי כח לכלום! אפילו לישון אין לי כח ולא לקום! (אני הייתי קם כל יום 7 בבוקר כולל חופשים וערני בכזו שעה! ושנתי מעל 4 שנים כל לילה פחות משש שעות!! לרוב פחות מ 4 שעות כולל חופשים ושבתות! ) כאילו לא ישנתי טוב כבר הרבה זמן ואני לא ערני ומשוחרר! אני לכוד בא! ומה שהכי גרוע אני אוהב את זה רק אם היא איתה באה אלי! אבל אני כבר מוכן להתמסר לה! כנראה שעוד לא ממש! אז אפור שתבין אותי ולמה אני לא כותב או מבין נכון! הדעת שלי מפוזרת ולא מרוכזת בכלום! אני שהייתי תולעת ספרים (מעל 300 ספרים בחצי שנה!! ועוד בח´ אמצע ח´ קראתי עד סוף ח´ מעל 300 ספרים) לא קורא בכלל! אפילו המחשב והטי וי לא בראש העדיפויות שלי! למרות שהכל נגמר לא ראיתי חדשות מעל שנה כבר וטי וי רק לפעמיים אולי 5 שעות בשבוע אחד וגם זה פוקס כשזה יוצא.... אז מקווה שהבנת אותי אפור... אור ואהבה אפור... שלך tksr

היי אלדר אני נשארת בבחירתי ../images/Emo13.gif

היי אלדר!!! מה אכפת לי חד קרן פגסוס. בשבלי החד קרן הוא פגסוס. שניהם יודעים לעוף. שניהם הם אחד. הרי אמרתי לך שזאת הפנטזיה שלי. זאת נקודת המבט שלי: גם סוס דוהר מלא אור וגם יש לא כנפיים. אמנם זה נוגד את ההגיון הבריא. לפי דעתי האישית בלבד: ההגיון נמצא במקום שאין בו הגיון. אור ואהבה לך. מיכל

אלדר

New member
הבנתי...

אבל כמו שאחיקם אמר אני בן אדם מאורגן... אני תמיד שומר על מה שידוע... נכון שיש כאלה שאומרים שהחיות האלה לא קימים ורק פנטזיה! (כמוך!) אבל מי שכמוני מאמין שהם היו כאן! וכמו הפיניקס שנשרף לאפר ונולד מימנו שוב תמיד.. ולא מת ממש הוא החד קרן שעף לכוכבים כדי לשמור על הארץ שלנו ממחלות ופגיעות היצורים הקסומים האלה לא מתו פשוט עברו לעולם אחר! האדם לא מקבל כבר את הפיזיות שלהם כמו שאתה רואה במאוורר תקרה יותר מ4 ´כנפיים´ באותו מקום כשהו על הכי מהר אתה רואה דרכו ממש! אז היצורים האלה בפוש עברו לאותו מקום שנעלם ה´כנפיים´ של המאוורר! וזה לא פנטזיה.. ועדיין חד קרן לא יכול לעוף! ואיתי בכל האתרים וכל מי שמאמין בזה רק אחד אמר כמוך ואפילו צייר תמונה כזו! חד קרן עם כנפיים היה לי את התמונה אבל היא עבדה לי.. אני יוריד אותה בקרוב ואני יכניס אותה לפורום בשבילך... אור ואהבה מיכל... שלך tksr

למעלה