שאלה לכולם

באפור

New member
שאלה לכולם

בבקשה תחשבו טוב לפני שאתם עונים. אם היתה לכם משאלה אחת, איזה בע``ח הייתם רוצים להיות? בבקשה תענו ברצנות זה מאוד חשוב. תודה וחיים מאושרים לכולם. אוהב אתכם בין השחור ללבן

זו לא התחכמות:

נכון לרגע זה, נראה לי שתשובתי הכנה ביותר הינה: ``אדם``. האדם הוא בע``ח עם המון אפשרויות ולכן זה נראה לי אחלה. מצד שני: 1. אני אומר כך בטח בגלל שאני עכשיו בנאדם ולא מכיר את אפשרויותיהם של יתר בעלי החיים. 2. משהו אומר לי שהתכוונת, באפור, לבע``ח כלשהו *חוץ מאשר* בנאדם. אז חוץ מאשר בנאדם יכול להיות שהייתי רוצה להיות: - נמר (כי הוא כ``כ יפה וחסון); - או איזה שהוא סוג של חיידק שטוב לו והוא שורד... אוף, אני לא יודע מספיק על בעלי חיים כדי להשיב על השאלה הזאת!!!! אני יודע רק שהייתי רוצה להיות בע``ח ש: - מאושר - שורד - בעל אפשרויות רבות - בעל חיים ארוכים - בעל מודעות גבוהה אבל אני לא יודע איזה בע``ח עונה לכל הקריטריונים האלה הכי טוב... באהבה, בן

באפור

New member
תגובה להתחכמות

כל בע``ח שהוא ח ו פ ש י הוא מאושר שורד ובעל מודעות גבוהה (הכל יחסי לבע``ח ולמקום מחייה שלו) בקשר לחיים ארוכים הכל תלוי בתיקון ובגילגול הקודם,וזה כבר נושא אחר וארוך חיים מאושרים בין השחור ללבן נ.ב כל עוד אין רדיפה אחרי דברים חומריים (בד``כ לחיות אין את הרדיפה הזאת)

הדולפין עונה על בקשתך :cool:

היי בן!!! לעניות דעתי האישית בלבד, אני חושבת שהדולפין הוא אותו בעל חיים שעונה על הנקודות שמנית: 1. הדולפין תמיד מחייך מה לעשות זה מבנה הלסת שלו. אז נכון שהוא מאושר? 2. הדולפין יודע לשרוד. יש לו חושים חדים. 3. לדולפין יש אפשרויות רבות: הוא גם יונק וגם חיי במים. הלואי עלי. 4. הדולפין חי חיים ארוכים. הוא ממשפחת הליויתנים. אם לא ידוגו אותו הוא יחיה. 5. הדולפין הוא בעל החיים עם מודעות מאד גבוהה. הוא מסתכל בנו בראית בראיית אולטרה סאונד. הוא מסוגל לראות עובר בבטן אימו. הוא מסוגל לתקשר עם ילדים אוטיסטים וילדים חריגים. יש לו תובנות רבות שהאדם עוד לא הגיע אליהם. אם תשים לב הסמל של הין והין מורכב משני דולפינים. אחד לבן ואחד שחור. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

אלדר

New member
היי לא רק זה....

גן דרקון הוא בעל חיים! ויש לו מודעות עצומה... הוא חופשי מכל הבעלי חיים ורק אלה שרוצים במותו מסכנים אותו! הוא חכם מאוד יותר מבן אדם! ואותו הדבר לחדקרן שמרפא הכל אם הקרן שלו! אבל למעשה אלה יצורים מדימיון או שהיו פעם על כדור הארץ ואין זכר להם... אני חושב שהם נשלחו לשמיים כדי להישמר מהאדם תעב הבצע!! אבל?? יש עוד חיות... הנחש הנדיר ביותר זה שגדל ביער והעור שלו ירוק... אי אפשר למצוא אותו אבל הוא הורג! ויש עוד ועוד חיות חופשיות... ורובן גם בעלי מודעות... אבל מה אני שיגיד מה להיות ומה לא..??? אור ואהבה לכולם... שלכם tksr

השאלה היא............

אם היתה לך משאלה אחת. איזה בע"ח היית רוצה להיות ולמה? זה שיש בע"ח ולצערי נדירים זה נכון. מיתוס הדרקון וחד הקרן, לדעתי האישית בלבד אלה דימיון של בני האדם. דימיון יפה ופורה.

אלדר

New member
אין פה שאלה...

אחד כבר כתבתי מה הבחירה שלי בהודעה יותר למטה ממש פה... ושני אני לא חושב כמוך בעיניין הפנטזיה.. כאילו היצורים היו! וזה מוכח בכל דרך! הבעיה שיש כאלה שלא מוכנים להקשיב לזה הוא שהמוח שלהם לא יכול לקבל את זה שהם יותר מפותחים מימנו ויכלו להסתלק מהעולם לפני המוות! או שהם עפו לשמיים! (זה הסיפור האמיתי לחד קרן הוא נשלח לשמיים כדי לא למות ולא להיות ציד ומשם הוא יכול לרפא את כל מי שמוכן לקבל את המרפא שלו וכו... בקיצור הוא משגיח משם על כולם) הם גם יכלו להיות ממש כמו עוף החול! הפיניקס הידוע הציפור שנשרפה לעפר ונולדה ישר מהעפר שלה... אולי זה היה עוד שיטת מוות לעוד חיות אז?? כאילו זה רק מוריד ממך את הגוף הפיזי לכמה זמן ואז אתה מקבל גוף חדש אבל אם אותו הנשמה.... נשמע נחמד אבל בבעיה אחת! זה היה זן שלא יכל כל כך להתרבות ולגדול אז הוא היה מיוחד כזה אבל עד היום לכל חיה יש יכולת מיוחדת! רק לא כמו פעם! מה שנראה לך לא הגיוני אז הגיוני עכשיו?? כאילו למה חיפושית לא מתה מפצצת אטום?? היא שורדת את הגריניות של אחרי הפצצה! הוא למה סוסים מתקשרים טלפטית? הוא למה זיקית מחליפה צבע? אומרים שזה תכונה כדי לשרוד! אבל זה לא ממש נכון! כי הם יכלו לשרוד הרבה יותר טוב בלי האדם ! פשוט האדם לא מתחשב בחיה אז החיה מתגוננת! פעם החיות היו קרובות לאדם הרבה יותר! עכשיו החיות מזיקות לאדם! מה תגיד על דוקטור דוליטל? זה לא נכון? האדם לא יכל לדבר אם החיות? זה מאוד הגיוני! אולי זה מתער מה שהיה פעם בזמן שלנו ההווה?? יש כל כך הרבה דברים מיוחדים! כמו איך הדולפין מתקש אם ´מתקשים´ שהאדם לא יכול לתקשר איתם? איך הוא מתקשר עם העובר בבטן בטלפטיות? האדם לא יכול עכשיו לעשות את זה! אבל כבר יש ניסויים לכיוון הזה! כבר עכשיו מוכיחים שיש טלפתיה בעולם מדעית! מקווה שיהיה לך עוד שאלות אבל יותר ספציפיות כי זה הרבה זמן לכתוב את כל זה... ושאלה פתוחה עד כדי כך קשה יותר לקבלת תשובה... אור ואהבה לכולם... שלך tksr

אלדר

New member
אני לא חושב שזו האמונה שלנו!!

יותר נכון דרך האמונה שלנו!! אחרי הכל גם אם זה יקרה רק עוד 1000000 שנה או השנה זה יקרה! כולם יאמינו באותו דבר! בהם ובאור העצמי שלהם ובאור אצל כל מי שקיים! אז זו תהיה אמונה אחת! רק שלכ אחד בגלל שהוא שונה ומיוחד בפני עצמו ובטא את האמונה שלו בדרך שונה!! כל אחד מאמין בדרך שונה! גם אם אתה מאמין ב´רוע´ אתה מאמין באור שלך ועושה בו דברים ´רעים´ ואז זו אמונה אבל דרך גרועה להראות אותה!! ויש אחרת! אבל הכל אותו הדבר!! למרות הכל וכל מה שאני כותב! אני מוכן לקבל את זה שיש יותר מאמונה אחת וזותי ששלי לא נכונה! אבל כשאני מערבב את ההיגיון שלי אם האור העצמי כדי לקבל דרך חיים ואמונה עצמית! אני לא יכול לקבל את מה שהרוב אומרים! אני רואה הרבה טעויות! אולי אני טועה אולי אני צודק לא יודע??? אבל אני לא יכול להתעלם מאחד מהם! הוא הראש או האור הפנימי?? את שניהם כרגע!!! עד שאני יאזן את החיים שלי אני לא יפנה את המקום!! אז סליחה ´אפור´ אני לא מקבל עדיין את דבריך!! אור ואהבה אפור... שלך tksr

אהבה וחיבוק בחזרה ../images/Emo24.gif - ../images/Emo25.gif

היי בן!!! שבת שלום לך. אני שולחת לך חיבוק גדול ונשיקה על הלחי. תמשיך להיות מי שאתה. נפלא ויודע בדיוק מה אתה רוצה. פשוט תלמד להזהר מנפילות רגשיות ואז תמיד תמיד תשאר מאושר. הרבה אור ואהבה לך. מיכל

באפור

New member
תגובה לבן טל שחר

תחשוב טוב אני בטוח שתמצא את התשובה זה נמצא בשאלה חיים מאושרים בין השחור ללבן

נשר

נשרק`ה. באיזור בו אפשרויות השרידה שלו הן גבוהות כמובן. או כל ציפור (מרחיקת עוף) אחרת בעצם. לא חשבתי יותר מדי כי לשם האינטואיציה תמיד משכה אותי. איני יודע אם ציפור חווה הנאה בעת תעופתה או שזה משהו שאנחנו משליכים עליה בשל תשוקות התעופה והחופש הלא מוגשמות שלנו, אבל נראה לי שאם עפים (ולא חושבים על כלום, כי לציפור יש צוח נורא קטן) אז לא צריך שום דבר אחר (חוץ מלרדת על כמה תולעים מדי פעם).

באפור

New member
תגובה לפלוטינוס

אם ציפור חווה הנאה בעת תעופתה? זה כמו שאני אשאל אותך אם אתה אוהב ללכת או לרוץ. תחשוב על זה. חיים מאושרים שיהיו לכם בין השחור ללבן נ.ב זה לא קשור למח קטן או גדול בע``ח מרגישים כשמכאיבים להם כדי לרדת לאכול תולעת הם צריכים לחשוב הרבה ולהסתכל טוב

למעלה