שאלה לכולם

לינה18

New member
שאלה לכולם

לאחר שצפיתי פעם נוספת בחלק מהפרקים השבוע, ובתור צופה נורא חדשה בסידרה, אני רוצה לשאול את כל וותיקי הסידרה(וכמה שתוכלו לפרט יותר, כך אעריך את זה יותר): על מה בדיוק שילה כל-כך שונאת את ברוק? שמעתי שפעם הן היו חברות, אז מתי בדיוק ולמה הן הפכו לאויבות? ועל מה בדיוק, חוץ מזה שהיא מנעה ממנה להרוג את סטפני, שילה כל-כך שונאת את אמבר? בתודה מראש.

NarihS

New member
אני יכולה לענות לך בערך..

אם אני לא טועה, שילה שונאת את אמבר בגלל שהבת שלה אריקה צריכה להיות עם ריק ולא אמבר, ולכן היא שונאת את אמבר, כי היא הצליחה להיות עם ריק ואריקה לא.. או משהו כזה אני לא בטוחה, בטוח שיענו לך כבר תשובה טובה.

לינה18

New member
ל-NarihS:

לא היתכוונתי להווה. אני ראיתי את הפרקים האלה ויודעת ששילה רצתה שביתה תהיה עם ריק. היתכוונתי לעבר-לפני העזיבה האחרונה של שילה את העיר, כשביתה עוד היתה תינוקת. אין לי מושג מה גרם לה לשנוא את אמבר וברוק אז. את לא זוכרת את זה במיקרה? אבל תודה בכל מיקרה.

girlontop

New member
שילה, ברוק ואמבר

הסיפור של שילה ואמבר די פשוט. שילה הביאה אותה ללוס אנג'לס, כדי שתהיה המטפלת של התינוקת של ג'יימס ומגי (התינוקת היתה בעצם של שילה וג'יימס, אבל אחרי ההתחרפנויות של שילה מגי נכנסה לתפקיד האמא). בשלב כלשהו אמבר בגדה בשילה וחשפה אותה, אם אני לא טועה, כי זה היה די מזמן, ומאז שילה שונאת את אמבר. לגבי ברוק, אני ממש לא מצליחה להיזכר במשהו ספציפי, אבל אני חושבת שהסיפור דומה למה שהיה עם אמבר - ברוק גילתה את פרצופה האמיתי של החברה הכי טובה שלה והפנתה לה גב. סיפור אריקה רק הוסיף עוד שמן למדורה.

לינה18

New member
ל-girlontop

אם את זוכרת, אז למה שילה היתה צריכה שאמבר תטפל בביתה? מה, אסרו עליה לבקר את הבת שלה? ולמה היתכוונת שאמבר בגדה בה? מה זאת אומרת שהיא חשפה אותה? בפני מי? בכל מיקרה, תודה על המידע.

לינה18

New member
שאלה בקשר לברוק ושילה

האם למישהו כאן יש מושג למה שילה שונאת אותה? איך זה שהן הפכו מידידות לאויבות?

girlontop

New member
לשילה אסור היה להתקרב לתינוקת

אז היא שלחה את אמבר כדי שתהיה המטפלת ותוכל "להגניב" אותה לביקורים, כשמגי וג'יימס לא נמצאים. בפני מי היא חשפה אותה? כולם: ג'יימס, מגי, סטפני.

לינה18

New member
שאלה ל-girlontop

עד כאן הבנתי. אבל למה אמבר עזרה לה מלכתחילה ולמה היא חשפה אותה פתאום? וגם, למה ג'יימס ומגי אסרו עליה להיתקרב לביתה?

Traped In A Box

New member
אמבר באה איתה כי

היא פגשה אותה באיזה בית קפה ששתיהן עבדו בו במקרה בפרנס קריק נראה לי.. כי שילה ברחה מכל הצרות שלה וזה.. ואז היא שכנעה אותה לחזור לאל איי ולקחת אותה (אות אמבר) כי אמבר רצתה להיות בעיר הגדולה וכל זה.. להצליח בשירה ועוד כאלה... וגם שילה סיפרקה לה שהיא הייתה עם אריק פורסטר אז בכלל אמבר התלהבה (מזכיר לכם איזה בת של שילה אחת?...) ואז הן היו חברות. פשוט אמבר כל כך טובה (חח יה רייט) אז היא לא יכלה לסבול לשקר לכום אז היא חשפה אותה או משהו כזה... וגם נראה לי היה לה נמאס לראות את שילה ומגי הולכות מכות כל הזמן ושהיא הייתה צריכה להיכנס באמצע ולחטוף כמה בוקסים בעצמה.. מסכנה

Traped In A Box

New member
אם אני זוכר נכון.....

אז בעיקרון לא זכור לי שהיא שנאה אותה כל כך עד שהיא חזרה לעיר... חוץ מזה שאמבר מנעה את הרצח של סטפני ומה שכבר אמרו פה שאני זוכר יחסית בצעורפל כי זאת הייתה עלילה קצת מבלבלת וממזמן... אז זהו בערך.... והיא שונאת את ברוק כי אחרי שגילו ששילה היא מטורפת (כל הסיפור של לורן ואלה.. וששילה איימה על כולם וכלאה את ג'ימס בבית המפחיד הזה (יו אתם זוכרים איזה בית מפחיד? וכשהראו אותו עוד פעם כשמגי ולורן כלאו בו את שילה זה היה חזק...) ובקיצור שילה הייתה בבית משוגעים או משהו וכשהיא יצאה אז ברוק לא רצתה כל כך לדבר איתה שוב כי נראה לי בדיוק טיילור הייתה במרוקו אז? לא זוכר.. בקיצור ברוק רצתה להיות עם הפורסטרים ששנאו את שילה אז היא התעלמה ממנה...אוי גם עכשיו כשאיכשהו אני נזכר.. אז היה שם עו מישהו שעזר למגי ו, לא? נראה לי זה היה מייק אחד והוא אהב את שילה אולי.? לא זוכר... או שזה היה אח של ג'ייימס אם בכלל היה לו כזה... אני ממש לא זוכר אז שמישהו יזכיר לי מה הלך שם

Mikel20

New member
מייק היה חבר של שילה

הוא היה השומר בבי"ח שבו היא עבדה כשהיא הגיעה ללוס אנג'לס ושם הם התידדו, הוא תמיד רצה שהיא תיהיה יותר מידידה שלו אבל היא אף פעם לא רצתה, הם היו שותפים לפשע וביחד חטפו את ג'יימס ואח"כ את מגי. מאוחר יותר הוא שיתף פעולה עם מגי כדי לחטוף את שילה (סיפור מוזר ביותר) ולהרחיק אותה מג'יימס! לא היה לו קשר משפחתי לאף דמות בסידרה!

Traped In A Box

New member
אז לג'יימס אין אח? בטוחים?

טוב נו הזיכרון שלי דפוק.. אבל מייק היה חבר או לפחות עשה את עצמו של ג'יימס לפחות? כי אני זוכר שהם הסתובבו קצת ביחד נראה... לא יודע עזבו אני מעופףדרך אגב.. מישהו ספר כמה פעמים שילה ומגי הלכו מכות? זה יכול להיות מצחיק.. ושמישהו יזכיר לי איך מרי נולדה.. כי אני זוכר שהן הלכו מכות ואז לקחו את שילה לבית חולים או משהו ואז מתישהו היא ניסתה להתאבד עם שמלת כלה כי היא גילתה את כל המזימה של מגי וג'יימס (משום מה אני לא זוכר את החתונה שלכבודה היא הייתה עם השמלה הזאת...) ואז היא שוב הייתה בבית חולים אולי? ואז היא ילדה אולי באותה הזדמנות?... ונראה לי מולי גם באה לבקר אותה באחת מהפעמים האלו...... שמישהו עם זיכרון יעשה לי פה קצת סדר!

למעלה