שאלה לכולם........!!!!

שאלה לכולם........!!!!

אני לא יודע לנסח את השאלה הזאת אבל למה רוצים קמיעות ועוד קמיעות של כת השטן??? רגע! בשביל מה הם יעזרו לכם?

אני רוצה לנגיד לא הייתי רוצה

שום קשר לשטן! אז איך אני יכול לשמור על זה שלא יהיה לי קשר לשטן? כאילו מה אני צריך לעשות? מה אסור לעשות?

Flame

New member
שמע...

אני לא ממש מבינה בקשר לשטן, וגם לא מאמינה שהוא קיים
לא אפרט בקשר לאמונתי בעיניין השטן, קשה לי קצת להסביר את זה. ובקשר לשאלתך... אין כזה דבר לא לשמור קשר עם השטן, אתה יכול להימנע "מלזמן את השטן" (כביכול)
אבל בסך הכל אין דברים שאתה יכול לעשות ולא לעשות כדי להימנע ממנו... רוב הסיכויים שלא יצא לך להיפגש איתו
אם אתה מבין למה אני מתכוונת... נ.ב אל תחשבו שאני מזלזלת במי שמאמין בשטן, אני פשוט מאמינה שגן עדן וגיהנום נמצאים על פני האדמה (תחשבו על כך)
flame

The Wraith

New member
שמע

בדיוק כמו שאתה לא רוצה שום קשר לשטן- אף אחד לא אמר שהוא רוצה קשר אליך. אני בתור שטניסט גאה ללבוש את הבאפומט. ואינני משתייך ל"כת השטן". כתבתי מאמר שלם על הנושא, אתה יכול למצוא אותו ב"מאמרים" כאן תחת הכותרת "מהו שטניזם". בכל אופן, לכוכב מחומש שחודו פונה כלפי מעלה קוראים פנטגראם, אין לו קשר לשטן. שלי בשטניות, טל

Justin Angel

New member
טל...

אני לא מאמין שאני אומר את זה ,אבל be the bigger person. אז איזה נעל מצאה את דרכה לפורום והבינה איך להשתמש בו, זה אומר שאתה צריך לענות? לא! תתעלם מזה. אני גאה להגיד שאפילו אתה מעבר לרמה של לענות לtwit הזה.

white-raven

New member
לאחר שיעבור הדפסה

וכריכה בכריכה קשה זה יהיה הדבר שיפגע לך בראש!!! ובפעם הבאה שאתה מעיר על נושא תהיה בטוח שאתה מכיר אותו בצורה בסיסית לפחות WHITE RAVEN שנמאס לו מבורים שמיחסים 99.9 אחוז מהעבודה המאגית לרשע ושטן

Remirat

New member
המקשוף

המקשוף הינו בעצם סדרה שלמה של ספרים, שחלקם במהלך כתיבה. הספר הראשון בסדרה עוסק בבסיס של המאגיה - אתיקה, חוקים בסיסיים, מדיטציות, והסברים על מגנים שונים. הספר בעצם מכסה את רוב החומר הבסיסי שאותו אדם צריך לדעת לפני שהוא מתחיל להתעסק עם דברים אשר מעבר לבינתו. שחרחר, אם תרצה לדעת עוד, בבקשה עשה זאת בצורה יותר מנומסת. אם תרצה, פנה אלי דרך המסרים, ואנסה לעזור... נראה שיש לך הרבה שאלות. May the Goddess guide you to the light. Remirat.

דבר ראשון לכולם תתחילו להרגיע!

כל אחד פה חושב את עצמו יותר מהשני ואתם מתנהגים כמו לא יודע אבל לא כמו בני אדם! אז אל תדברו עליי! כל אחד ששואל פה שאלה אתם מתנהגים בציניות וכל זה.... פשוט תרגעו לכל אחד יש שאלות ואף אחד לא יודע את הכל ב- 100%!!!! אז פשוט תרגעו קצת....!!! TAL

פגעסוס

Well-known member
אני מסכים איתך,

רק חבל שרמת את זה כתגובה לאדם היחיד שענה ברצינות... GYXOIO

The Wraith

New member
אוי באמת..

בזה שכתבת ספר על הנושא, ענית לכל Twit שנכנס לאתר שלך בטעות או בחיפוש אחר הוראות למכירת הנשמה לשטן. "אפילו אתה" זאת אמורה להיות כאילו-מחמאה בעקיפין כדי שה"גבריות" שלך לא תראה "רגשנית" חס וחלילה. אתה יכול להגיד... צביעות? כי אני נתקל בזה הרבה אצלך..

white-raven

New member
אני דיי בטוח

שאתה מתכוון לג´סטין אני לא הוא ואני חושב שהמושג הנכון הוא ציניות הפעם WHITE-RAVEN אינדיוידואל בפני עצמו ורחוק מלהיות שלוחה של מישהו

פגעסוס

Well-known member
הוא גם הגיב לג´סטין...

אם תעביר קו דמיוני מהנקודה הכחולה של התגובה של THE WRAITH לכיוון מעלה ומעט ימינה. הנקודה שתפגוש תהיה של ההודעה של ג´סטין. ומכאן שהוא הגי לג´סטין... GYXOIO

למעלה