שאלה לכולם!!!

i4britney

New member
גאדדדדד אמאאא תצילו אותי!!!

איך בן-אדם יכול להיות כזה טיפש? תסבירו לי ? דייי להתווכח איתי חתיכת אידיוט מגומר! אתה לא מבין שאני מבין פי 10000 יותר ממך במצעדים וה-TOP20 של אירופה לא קשור למכירות סינגלים, תקלוט כבררררררר איזה דפיקות יש לך במוח!!!! נ.ב- היא מקום 1 במכירות והשמעות גלובליות עם MATM תקלוטטטט , תפנים , תכניס את זה למוח האטום שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאאאאא איזה טיפש גרוע בשביל סינגל בכורה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב טוב דיי עברת כל גבול, אתה חסר ידע אז אל תדבר שטויות!!!!!!

i4britney

New member
אז"ש

זה מוציא אותי מהכלים שבן-אדם חושב שהוא יודע משהו והוא רושם כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת, מילא לטעות פעם אחת פעמיים הוא אחרי הכל עדיין בן-אדם אבל אחרי שמסבירים לו שהוא טעה והוא ממשיך זו ממש דפיקות!

Let Me Be

New member
אוקי- אתה מוכן להפסיק את השירשור הז

פה
בואו נדבר על משהו אחר- נו אז איך מזג האויר אצלעם? יש גשם?

הוא רב איתי, הוא רב איתו, הוא רב עם

אסי... עדיין יש כאן ספק לגבי מי מקור הריבים פה? הנה, שרשור ריב שלם, שלא השתתפתי בו. תסיקו ת'מסקנות לבד, יש כאן בלאגן גם בלי אליאור.

Let Me Be

New member
אליאור נו באמת...

אתה לא מבין שה-כ-ל זה באשמתך.. בין אם זה הריבים בפורום, ההורדות מקאזה, החור באוזון, הרעב באפריקה, התחממות כדור-הארץ, העובדה שמיצובישי ירדה מטופ 10 המכוניות הכי נמכרות בארץ ישראל.. רק אתה אשם בזה
רק אתה

britney4u

New member
הגעתי למסקנה שהמקור לריבים

הוא נדב. צריך לחסום אותו - ועכשיו!!!!!! כי הוא יותר מידי חושב את עצמו. אז, נדב, אני מצטער להודיע לך שחברים שלי ראו את ההודעות שלך ואמרו שאתה צריך טיפול פסיכיאטרי דחוף - מומלץ בקור בשבילך.

i4britney

New member
חצוף!!!

אתה זה שצריך לחסום אותו, מה קרה אה? מה אתה בוכה לי עכשיו? אתה מתעצבן בגלל שאני צודק בקשר למצעדים וזו דרך המפלט שלך?! נ.ב-אליאור אתה תשתוק ואני אריב עם מי שבא לי אוקי? גם אם זה לא רק איתך, אני אמשיך לעמוד על שלי כי אני יודע שאני צודק ואני לא סתם ממציא שטויות ונחייה ונראה אם אור או בת-אל יחסמו אותי נחייה ונראה כמו שאומרים "נחייה ונראה מי שצוחק אחרון"!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני לא יכול להפסיק לצחוק...תספרו רגע כמה פעמים הוא אמר "נחיה ונראה" במשפט אחד
"אני יודע שאני צודק ואני לא סתם ממציא שטויות ונחייה ונראה אם אור או בת-אל יחסמו אותי נחייה ונראה כמו שאומרים "נחייה ונראה מי שצוחק אחרון"!!! ענק אתה, נדב, ענק
מלך
יורדות לי דמעות פה, קיבינימאט

../images/Emo45.gif

גם אני ואליאור הגענו למסקנות האלה מזמן...
ברוך הבא לחבר'ה!
*אליאור, צירפתי אותו לחבורה, אוקע?*

../images/Emo41.gifמה מוציא אותך מהכלים../images/Emo35.gif

תן לו לחשוב מה שבא לו.. ואם בא לך תראה לו את הטעות שלו, אבל בצורה יפה

נדבו'ש, כסילי הפשוש... ../images/Emo99.gif

הצבעות וסקרים של אנשים בעולם זה דמיון? זה לא מציאות? הכישלונות של בריטני זה דימיון? טוב אולי אצלך... יאללה אנשים, אתם אוהבים זמרת, אוהבים ת'מוזיקה, אוהבים ת'שירים, מתחברים אליהם (ותתפלאו אבל יש שיר או שניים שאני מתחברת אליהם) אז יאללה מה הקטע עם המכירות? רדו מזה! ומה שהכי פתטי ואתם ודאי לא מבינים, זה שהחיים של נדב איכשהו מבוססים על בריטני. וכל מידע שלא לרוחו ישר נפסל... אז במקום להתווכח איתו, פשוט אל תענו. שימו את המידע ותנו לו לריב עם עצמו... BY THE WAY, נדבו'ש- אתה יודע שזה למען עתיד ורוד יותר
צ'יריו

britney4u

New member
אני לא מאמין - עוד אכזבה!!!

בריטני נכנסה שבוע שעבר למקום 20 בטופ יורופין באמ.טי.וי, והשבוע היא עלתה למקום 17 - עלייה של 3 מקומות בלבד!!! אני צופה קבוע של המצעד הזה, וזה הדבר הכי עלוב שראיתי בחיים שלי. זהו זה הסוף! בריטני נכשלה לצמיתות!!! המצעד הזה הייתה תקוותי היחידה שבריטני מקום ראשון אבל לא - לא נראה לי שהיא תעבור את המקום השלישי שזה נורא גרוע - מאוד גרוע רק שתדעו!!! זה קאמבק זה לא סתם!!! וקיילי קפצה עם slow 9 מקומות... באמת בריטני ירדה מהפסים, סורי...

למעלה