שאלה לכולם!!!

britney4u

New member
כרגע הייתי באתר המכירות העולמי, ו..

וראיתי שהאלבום היה מקום ראשון, אבל כשעברתי בכל ארץ האלבום היה במקום נמוך מאוד כמו 11 13 16 ושוב 11 13 10, חוץ מ-3 מדינות שהיה בהם ראשון, אבל אצל שאר המדינות האלבום היה ממש כישלון!!! איזה באסה, בארה"ב הוא אומנם הצליח (לא מי יודע מה), ובאירופה הוא על סף כישלון חורץ... אני מקווה שהסינגל הבא יעזור וגם סיבוב ההופעות שהיא תעשה. אם אתם רוצים לראות את המקומות הנמוכים של בריטני כנסו לפה: http://allcharts.org/music/world/singles.htm בשתי המצעדים העולמיים היא ראשון, אבל אם תראו מדינה אחר מדינה במכירות האלבום תתאכזבו... לא נורא - בריטני תמיד תהיה המלכה שלי!!!!!!!!!!!!

britney4u

New member
שאלה לכולם!!!

כמה אלבומים מכרה בריטני בכל העולם, בשבוע הראשון? לפי החישובים שלי המספר נע בין 2 מיליון ל2.5 מיליון. האם אני צודק או טועה? מי שיודע שיענה לי בבקשה זה דחוף לי! וגם הייתי רוצה לדעת כמה סינגלים מכרה כריסטינה עם "דירטי" בבריטניה בשבוע הראשון!!! תודה על התשובות שיהיו!!!

i4britney

New member
כנס שנייה...

א- אתה לא מבין במכירות אז אל תדבר שטויות! ב- מקום 10,11 ו-13 זה לא כישלון זאת הצלחה ולא כישלון! ג- במדינות הבאמת חשובות מבחינת מכירות כמו: ארה"ב,גרמניה,קנדה,אוסטרליה היא במקומות גבוהים ביותר ובמדינות הקטנות היא ב-TOP20! ד- היא שבוע נוסף מקום 1 עם הסינגל MATM וזה כבר השבוע השלישי ברציפות! ה- למה שנתאכזב? מה אנחנו כמוך? שמה שחשוב לנו אלו המכירות של בריטני, אני לא אתאכזב ממנה אף פעם כי אני יודע שהיא מוכרת מעולה וזה לא מה שבאמת מעניין אותי אלא המוזיקה שלה ואת זה לא נראה לי שאף מעריץ מבין: MUSIC, מוזיקה, בערבית גם לתרגם? ו- תאמין לי אני מבין במצעדים בעולם והאלבום לא כושל אלא מצליח בשבוע ראשון להיכנס למקום ה-1 במכירות עולמיות זה ענק!!! נ.ב- למה הייתי תוקפני אלייך ? אתה בטח שואל, כי אני מתאב אנשים שאומרים שטויות ולא מבינים מה הם אומרים!!!

Let Me Be

New member
שוב נמאסת עלי...

כל פעם כשיש הודעה שלך אתה דואג לכתוב עד כמה בריטני לא מצליחה.. אז
ואז אתה דואג לכתוב שביא תמיד מקום ראשון בשבלך גם אם היא נכשלת ובלה תחליט- אכפת לך באיזה מקום היא או שלא
פאק
למה אתה חושב שזה אמור להזיז לנו את השערות בזרת שעל רגל שמאל| זה שבריטני נמצאת במקום נמוך

britney4u

New member
../images/Emo46.gifתודה על כל התשובות!!!

לא הייתם צריכים, באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!

i4britney

New member
לא נותן לאנשים שלא מבינים כלום..

מהחיים שלהם בייחוד לא לו!!!

britney4u

New member
עוד מקום ראשון נוסף לבריטני!!!

בריטני דורגה במקום ה-1 ברשימת הסלבריטאים המובילים באמריקה. בריטני עקפה מפורסמים כמו ג'יי לו, אופרה ווינפרי, ניקול קידמן ועוד. מזל טוב לבריטני על המקום ה-1. הנה הרשימה המלאה.... 10. George Clooney 09. Tom Cruise 08. Will Smith 07. Nicole Kidman 06. Halle Berry 05. Tom Hanks 04. Oprah Winfrey 03. Jennifer Aniston 02. Bennifer 01. Britney Spears

i4britney

New member
LOL זה באמת נכון...

סוף סוף אתה מפרסם משהו הגיוני שקשור למציאות ולא סתם מצעדים שלא משקפים שום דבר חוץ מהצבעות וסקרים של אנשים בעולם!

britney4u

New member
אבל ב-20 הגדולים באירופה

באמ.טי.וי היא נכשלה, בדבר הזה אתה לא תהיה יותר מבין ממני, כי אני צופה במצעד הזה כל שבוע ואני יודע מה זו הצלחה ומה זה כישלון. בריטני עלתה מהר מאוד למקום 20, מהר מאוד היא עלתה, ואז עלתה לאחר שבוע למקום 17 בלבד. זה דבר ממש גרוע. לעומת זאת קיילי עם slow נכנסה שבוע שעבר למקום 17 ולאחר שבוע היא זינקה למקום שמיני. אם בריטני לא תעשה קפיצה חדה שבוע הבא כמו למקום 6-4 הסינגל הזה באירופה יהיה בגדר כישלון!!! בדבר הזה אתה לא תגיד לי!!!!!!!

i4britney

New member
פ-חחחחחחחחחחח....

יאאאאאאאאאאאאאאא טוב טוב נו עזוב אתה חושב שאתה מבין אז אני אתן לך לחיות בבועה של אשליות, נכון ילד :) נ.ב- נכון נכון חמוד מה לעשות אתה צודק נכון נכון!!!

britney4u

New member
אתה מזלזל?

מי אתה חושב שאתה חתיכת אידיוט? אוקיי, בסדר, אז אתה מבין בכל המכירות של האלבום ושל הסינגל אז בוא נמחא לך כפיים!!! עליי לא תגבור בידע על 20 הגדולים באירופה בmtv. אני מבין יותר ממך בדבר הזה, תתפוצץ ותשלים עם זה. ועלייה ממקום 20 ל-17 זה הדבר הכי גרוע שראיתי אי פעם במצעד הזה. תתחיל הירגע. סליחה שאני שואל, למרות שזה לא מתאים - אתה pop star בפורום נענע??? נ.ב.: מתעב, לא מתאב.

Let Me Be

New member
נמאסת עלי../images/Emo70.gif

למה כל פעם כשמשיהו אומר משהו מה שלא נאה לך באופן כלשהו אתה קורא לו אידיוט
די לקלקל- יא חתיכת דלעת רקובה

britney4u

New member
אם לא שמת לב...

הנדב הזה התחיל עם הקללות, אני דיברתי יפה, אפילו תראה בשירשור והוא התחיל לקלל... אף פעם לא ידעתי שיש לבריטני כאלה מעריצים דפוקים, לייסטר...

Let Me Be

New member
אוווך איתך...

"אמא אבל הוא התחיל".. יאללה.. אם אתה כזה בוגר אז למה אתה ממשיך

בייב, צ'יל אאוט...

את כנראה לא מכירה את נדב מספיק טוב... מה שלא מוצא חן בעיניו ישר לא שווה...

i4britney

New member
אז ככה...

מה אתה בכלל מדבר? למה אתה חושב שאתה מבין ב-TOP20 יותר ממני של אירופה ולמה בכלל אתה מתגאה בכך? תאמין לי שאני כבר 5 שנים מתעסק בעניין המצעדים בעולם באופן רצוף ואני יודע טוב מאוד על מה אני מדבר ואני לא בכוונה תוקף אותך שלא תחשוב, זה פשוט מכעיס אותי שאנשים רושמים דברים שהם חושבים שהם צודקים בהם והם לא ועוד מה? הם מתווכחים שזה נכון, אז אם אתה רואה שטעית תודה בכך לפחות ואתה טעית גם לגבי האלבום וגם לגבי הסינגלים! השמעות ומכירות זה משהו אחד ובקשות והצבעות זה משהו אחר וה-TOP20 של אירופה זה כמו ה-TRL של ארה"ב שלא מבוסס על מכירות או השמעות אלא ע"י הצבעות של מעריצים באינטרנט זה הכל תבין!!!

britney4u

New member
אתה טועה ובגדול!!!

אתה ממש טועה, ממש... אולי אתה מבין גדול במכירות סינגלים ואלבומים, כן יכול להיות שטעיתי אני מודה... אבל בtop20 זה שונה, זה לא trl ממש לא, זה קובע איזה סינגלים הכי טובים באירופה על אמת, ע"פ מכירות ע"פי הכל!!! זה לא trl שמצביעים, אני מבין יותר טוב ממך בזה, אל תתווכח! אני לא מתווכח איתך על המכירות כי אתה אומר שאתה מבין גדול בזה, אני לא אז אני אומר שאתה צודק בסדר... אבל 20 הגדולים באירופה אני המומחה ועלייה של 3 מקומות לקליפ חדש במצעד זה דבר עלוב מאוד!!! אבל נדמה שבריטני עלתה יותר מדי מהר, הקליפ יחסית נורא חדש... תמיד אחרי כמעט חודש צריך לעלות קליפ חדש של מישהו, אבל בריטני עלתה יותר מדי מהר - אני לא יודע מה הסיבה... יכול להיות שבגלל שהיא עלתה כל-כך מהר אז היא לא הספיקה להפציץ את המצעד, אז יכול להיות שהשבוע השני היה בשבילה פיספוס... אם היא תעלה שבוע הבא ל-top10 יש לבריטני סיכוי להגיע למקום 2-3, ואם לא היא לא תעבור את ה4-5, שזה גרוע בשביל סינגל בכורה לאלבום!!! אבל, אם היאתעלה שבוע הבא נגיד למקום 6 או 5 או רביעי, יהיה לבריטני סיכוי טוב מאוד לכבוש את המקום ה-1, כי במצעד הזה כשלקליפ יש עליות חדות כמו עשר מקומות ומעלה אז הוא מצוםפה למקום ראשון... תלמד מהמורה! סמוך עלי, אני מבין במצעד הזה יותר טוב ממך!!! לא משנה, שבוע הבא אני יעדכן שוב לגבי המצעד של אמ.טי.וי - זה יהיה השבוע הקובע בשביל בריטני אם היא תצליח או לא, אני יודע איך לזהות הצלחה או כישלון, תסמכו עלי...

למעלה