שאלה לכולם:

מאין הדעות האלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אנחנו מנוע של

מכונית???????????? את באמת חושבת שיש בלאי בגוף של אשה?????? אני בשוק מדעות שכאלה. אני לא רוצה להגיד שכל אישה חייבת לקום בכל בוקר ולהחליט: היום יהיו לי 2 זיונים חדשים....(אם היא רוצה בכך-זה לגיטימי) אבל- לחשוב שכל ריבוי של זיונים הופך אותנו לשוות פחות????!!!!! אני דווקא חושבת שההיפך הוא הנכון. ככל שהתנסיתי יותר- כך צברתי חווייה, רגישות, אבחנה, הנאה, זיכרון מתוק..... מכל מפגש מיני! רואה בזה חלק מההתפתחות האישית שלי. מקווה שרעיונות כאלה לא ימשיכו להדהד במרחבי הנט , אלא יפחתו וייעלמו מהעולם.

../images/Emo13.gif תודה על אזהרת הבטיחות הבריאותית

אבל, בלתי, שימי לב כמה שרירותיות וקיפאון יש בדעה על ה*אישה המשומשת*. למה אין תגובות של גברים המסכימים עם דעתנו בעניין? אני אחנך את בתי לעשות מה שטוב עבורה, אבל (ובצער רב אני אומרת זאת) אם כך נראית החברה שלנו, עדיף שלא לספר על "ההישגים" המיניים. אולי כל ייטב. זה- מתוך תקווה שיחלחלו יותר ערכים אסרטיביים במהלך השנים הבאות. אחר כך כבר יהיה קל לצאת מהארוןולספר חופשי....

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אם הגבתי , זה אומר שאני גבר ?! ...

chagaip p

New member
../images/Emo45.gifנשים כיין

אני אישית עם יותר ממאה.... ואיני מסכים עם דימוי המנוע כלל וכלל לדעתי ההיפך הוא הנכון הנסיון מוסיף המוןןןןןן

יש תגובות של בר, גל ולוויתן

בשרשור מתחת, איפה שהיה דיון ביני לספרנית והיא טענה שקיימת נורמה, שלא מתירה לנשים לשכב עם גבר בדייט ראשון. יש גבול כמה אני יכולה לצפות מגברברינו לטחון את זה. ובקשר לעצבים: את רואה טקסט כתוב, לא ראה את האדם. אין לך מושג מאיפה באים כל האנשים שכותבים פה הודעות, אולי דווקא מסביבה שמרנית מאוד, ואלה התפיסות שהם חונכו עליהן. יכול להיות אפילו, שחלק עשו צעד עצום לקראת התפיסות שיש להם היום, ועצם הכתיבה בפורום "סקס" מעידה על המון עבודה עצמית אצלם.

initboy

New member
ומה לגבי

גברים שלא מניחים לנשים לשכב איתם בדייט ראשון? מה זה עושה אותם?

אני מכבדת בחירות כאלה

יש לי בעיה רק: א' עם מוסר כפול (בשבילי זה לגיטימי, בשבילך לא); ב' עם דמוניזציה (תגיד "לא מתאים לי", אל תקבע דברים לגבי ערכה כאדם/המידה בה היא ראויה לזוגיות).

Nלי שם

New member
נשבע.!!!!! נשבע ש....

לא אחת ויתרתי על סקס, ולו רק כדי לא לפגוע... היו מקרים שמבחינתי רק סקס היה בא בחשבון, ולא שום דבר מעבר. היא מבחינתה רצתה הרבה מעבר,סקס ו"לברוח", פירושו פגיעה בבחורה. ויתרתי. לא קרה כלום, אף פעם לא היה חסר. אז אני לא קדוש מעונה...אני בן אדם.

למעלה