שאלה לכולם...

שאלה לכולם...

בייחוד אלה שנמצאים פה כבר כמה זמן... האם אתם מרגישים שינוי בעצמכם מאז שהצטרפתם? באופי שלכם, בהרגשה, בכלל... |blushed| love, מעיין (an EX parrot)
 

Sonata Of Tears

New member
כן..מאד

הצתרפתי לפה שבפעם הראשונה סיפרתי לידידה שלי שאני בי סקסואל מאז הבי סקסואליות דאחה ואפשר להגיד שאני הומו טראנסקסואל בפוטנציאל..
 

Shenizel

New member
וואלה אוריאל?

וואו.. זה המון זמן!! :) אני גאה בך שעשית משהו בנוגע לעניין.. :) ועוד עזרת לי לעשות משהו בנוגע לעניין תודה לך :)
 

lonely TearDrop

New member
כיין בהחלט..

נכנסתי לפורום הזה לפני כמה חודשים ומדי פעם אני גם כותבת פה.. ובתקופה הזו נפתחתי לנושא והתחלתי להתעניין הרבה יותר ואני מרגישה שרוב המחשבות שלי כל היום עוסקות בהגדרה העצמית שלי.. דבר שמצד אחד הוא טוב ומצד שני מעצבן.. אבל בזכות הפורום הכרתי אנשים נורא נחמדים ואני שמחה להיות פה (!!)
 
אווףףף אתכם

לא סתם שאלתי את השאלה הזאת, היא חשובה לי... ואני חושבת שהיא חשובה לפורום בכלל... בבקשה, תענו?
 

Shenizel

New member
חחח.. חמודה..

אממ.. הפורום לא שינה אותי במיוחד.. רק ילדה מיוחדת שינתה אותי:) אבל קריאת הבעיות שהועלו בפורום זה עזר לי להבין פתרונות רבים לגבי המון נושאים.. ולזה אני מודה תודה לך אוריאל! ותודה לך פורום!
 

resputin

New member
האם הפורום שינה אותי?

אני מניח שהוא שינה אותי. בעקרון גרם לי להפתח יותר ולגלות דברים חדשים- שאומנם נתקלתי בהם בעבר, אבל בשכיחות גבוהה יותר. בעיקר עזר לי מבחינה חברתית -גיוון את סוג החברים שלי והכיר לי את דנד'וש ואבי'לה (ועוד אישים ואישות אחרים, אבל הם החשובים ביותר
) הממ.. אני מניח שמאז שהפכתי למנהל הוכרחתי להיות יותר מנומס, וכן למדתי שאם אני לא אעשה פה דברים מסויימים, הם פשוט לא יקרו
(בצחוק, כמובן.)
 
למעלה