שאלה לכולם

• פותח הנושא F-17
  • פורסם בתאריך

F-17

New member
שאלה לכולם

מה הדבר הכי מטורף או מופרע שעשיתם בחיים שלכם?

שיחקתי שחמט!

סתם... עכשיו ברצינות, וזה לא בקטע להרשים אף אחד או משהו כי זה לא דבר שאני מתגאה בו, אבל שאלת, ואני עונה, בסה``כ אין לי בעיה עם השאלה... בלעתי 16 כדורי אקמול... מי שרוצה לשמוע את הסיפור המלא... מוזמן לשאול באייסיקיו...

Oi Vey Zmir

New member
ובקשר לכדורים

זה לא טוב היה לי קטע של לקחת כדור על כל כאב ראש קטנטן ובמשך הזמן זה נהיה לקחת חמישה כדורים על כל סמי-כאב ראש ובהמשך לקחתי כדורים כי 3 אקמול+1 בירה= 3 בירות ואח``כ פשוט לקחתי כדורים כי שעמם לי ועכשיו כשאני מתה מכאבי הנשי חודשי שלי לא עוזר לי כלום כי הגוף שלי התרגל וזה גם מקריש את הדם אבל את הסיפור המגעיל הזה אני לא רוצה לספר וזה גם אוכל את הקיבה או משהו, נדמה לי אז עדיף לא להתחיל עם כדורים. תסבלו בשקט. אוי דם קרוש

המממ...

כדורי אקמול פוגעים בקיבה ובכבד בעיקר ככל שידוע לי עד לפני שנה הייתי גם מכורה לאקמול... מאז תקרית שישה עשר הכדורים, לא נגעתי יותר באקמול, אולי כדור אחד כי סבלתי מכאב ראש נוראי... מה שכן, בכיתה ח` סבלתי מסינוסיטיס נוראי במשך שנה, ולקחתי פול אקמולים... זה התחיל מ2 כל יום, עד שזה הפך ל7... בסוף החרימו לי את האקמול, והתחלתי לקחת אופטלגין (שאישית, להיות מכורים לזה הרבה הרבה הרבה יותר נוח :) פשוט מטפטפים 20 טיפות לכוס קולה ושוכחים שבכלל כאב משהו)... וזהו אני ממש מצטערת שהסתבכתי עם כל הסיפור של האקמול, אבל אם ההורים שלי היו טורחים להתייחס לעובדה שאני סובלת מכאב ראש תמידי אולי זה לא היה קורה....

Levinzone

New member
אמא!

די אל תפחידו אותי עכשיו אני קצת מכורה לאקמולוזה לא כיף אבל מה אני אעשה? כל הזמן כואב לי הראש!! אוף! סגגרו את הקומה?

יעל, תקראי, ותקראי טוב...

אמנם אני לא אמא שלך, ולא החברה הכי טובה שלך, אבל אני מציעה לך, ותכניסי את זה טוב לראש, לא להתמכר לכדורים וכאלה, זה ממש ממש ממש לא בריא לך ולראש שלך, תתפלאי לגלות אבל גם כדורים משככי כאבים ממסטלים, והסוטול של זה בכלל בכלל בכלל לא כיף... ועם הזמן, תרדי עם המינון של הכדורים, ושימי לב שהראש יכאב פחות ופחות, כי הראש שלך מייצר את הכאב בכך שאת זקוקה לכדורים... ותבקשי מההורים שיקחו אותך לרופא לבדוק למה את סובלת מכאבי ראש. תחשבי על זה מיכל

Oi Vey Zmir

New member
אה מיכל שכחתי

עם כל זאת שההודעות שלך מרגיזות אותי הכתיבה שלך לא מרגיזה אותי וגם בדקתי לך את האינפו באייסיקיו כי אני ממש עושה מחקרים על הדברים האלה ונולדת בתאריך שאני נולדתי זה אומר שאת מזל שור וזה אומר חרא מזל רק שאני נולדתי שנתיים לפנייך מה שאומר- שור עם שור זה לפעמים בלאגן בכל מקרה פתאום אחווה שכזו. עוד לא מצאתי אנשיי 29/4 רק 28/4 וגם זה במזל אוי משועממת עד כאב

erlich

New member
אם כבר העלית את הנושא.

אז ככה. אני יודע על זה ממש ממש הרבה, אבל אני לא ממש יכול לפרוש את זה פה, כי זה ארוך. אז מי שרוצה לדעת, ודרך אגב אפשר לפתור בקלות את בעיית קרישת הדם, שיפנה אלי לאי סי קיו: 106362860 ונדבר על זה. תודה, תלמיד מגמת כימיה (הנדסת חומרים לעתיד), ארז.

אקמול לא הורג

פעם הבאה תנסי כדורי שינה או משהו תאמיני לי ב16 שלך את כבר לא תהיה איתנו...

JUVENTINI

New member
מממ ...

המורה שלי לגרפיקה עיצבנה אותי ... וכל כך רציתי לפוצץ אותה ...:) ... הסיפור המלא באיי סי קיו ..כמו שמיכל עושה .. כי משעמם לי בטירוף !

Oi Vey Zmir

New member
סלקציה זה רע, רע, טוב מאוד

אין לי כוח להתחיל להשתפך עם סיפורים אבל אני רוצה לכתוב גם משהו, שאני לא ארגיש נחותה מול ההודעות המגניבות של מיכלי. אז נעשה את זה קצר ולא לעניין, כי לא ממש בחרתי מקרה מסויים: 1) להסכים שחברה מסויימת שלי תעשה משהו מאוד מסויים לידי. אני לא יודעת אם יש פה צנזורה על מילים מסויימות, בכל מקרה זה קשור לאיברי מין ותנועות קדימה ואחורה (אה, וזה שני אנשים עושים לא אחד) 2) לשבת על צוק בים ערומה עם בירה ביד ולדבר על גלגול נשמות 3) לנסוע עם אנשים שאני לא מכירה לים ולעשן כל מיני דברים אבל זה היה יותר מדיי פעמים. וחבל שכך. 4) ללכת להפשיט את הדחליל...זה היה סתם דבילי בעצם 5) לעבוד על חבר שלי לשעבר בטלפון שנה ומשהו (בהפסקות אבל) ובכלל להתנצל בפניי האפס הזה יותר מדיי פעמים. לבכות מולו. לבקש בנחזור בקיצור אני מפגרת 7) לזרוק פתקים לים (לא משנה) טוב אין לי עוד רעיונות בינתיים אבל עדיף באמת שלא יהיו לי אוי

יש לי הרגשה שבחורינה מסויימת לא מתה עליי ממש...

אם את מניחה שאני כותבת דברים כדי להראות מגניבה, את ממש טועה ומה שכתבתי קודם היה דבר דיי אישי שלקח לי כמה דקות טובות להחליט אם לכתוב את זה או לא, מסתבר שטעיתי בשיפוט.

Oi Vey Zmir

New member
תשמעי...

את פשוט מייצגת כמעט את כל מה שאני שונאת באנשים אבל מי יודע...לא שאת חייבת לי משהו או שאת צריכה לשאוף שאני אחשוב עלייך משהו חיובי אבל כבר קרה שטעיתי בדברים האלה. ואל תשימי לב אליי אני סתם במשבר אמצע החיים אוי, מתנצלת או משהו

Oi Vey Zmir

New member
איזה יופי אני מגיבה על הודעה שלי

ממש משעמם לי ושכחתי גם ללכת עם בנאדם שאני לא מכירה לבית מלון לשחות בבריכה פרטית שלא בדיוק שייכת לי ועכשיו אני מפסיקה ולא, זה לא קטע של ``וואי אני טיפשעריסטית מגניבה``. אבל למה להתנצל.

MOR@N

New member
לא הכי מטורף בחיים שלי.....

סתם צבעתי את השיער לכחול בשירותים של הקניון..... כמעט דקרתי מישהי כי היא עצבנה אותי פצצות ו.....רגע תנו לי לחשוב.... פרצתי למחשבים של אנשים אחרים....בלה בלה בלה לא זוכרת עוד.... ועוד דבר אחד אני מגיבה להודעה הזאת סתם משעמום

נזכרתי בעוד משהו!!!

לא יודעת מה יותר מטורף, לבלוע 16 כדורים או זה... פעם ברחתי מהבית לאשדוד ההורים שלי מצאו אותי אחרי 5 שעות בערך לצערי...

AirOHead

New member
לא כזה מטורף אבל סתם אני אענה

הלכתי לדירה של אחד בן 24 שאני לא מכירה... היה אחלה

flowr..

New member
יש כמה דברים (בערך)

טוב, דבר ראשון- אני נגד עישון וכל זה, אבל פעם הייתי מעשנת, אז, כשהייתי בכתה ז` הלכתי לטייל (מישהו פה מכיר את ההר הזה עם המדרגות שליד הסיפרייה העירונית של רמת-גן?), ומצאתי על הרצפה של ההר ההוא כמה סיגריות וגפרורים, אז הרמתי מהארץ המלוכלכת סיגריות וגפרורים ועישנתי סיגריה שמצאתי על הרצפה. זה היה דבר מטומטם וחסר טעם לעשות. דבר מטורף שני- לפני קצת יותר משנה חזרתי מחברה שלי, ובדרך עצרה לידי מכונית ושאלה אותי על רחוב מסויים, אם אני יודעת איפה הוא. אמרתי שלא והמשכתי ללכת, ואז שוב פגשתי את המכונית והבחור ששם שאל אותי על רחוב אחר. אמרתי שאני יודעת איפה זה אבל זה קצת מסובך להגיע לשם מכאן, אז הוא אמר לי שאני אכנס למכונית ואראה לו איפה זה, ושזה גם יהיה טרמפ בשבילי. אז נכנסתי למכונית ונסענו, ובמשך הנסיעה הוא שאל אותי כל מיני שאלות (``איך קוראים לך?`` ``בת כמה את?`` ``יש לך חבר?`` ``נעים מאוד, אני איציק`` [טוב, זאת לא ממש שאלה]). בכל מיקרה, כשהגענו הוא עצר עם המכונית ודיבר איתי קצת והחזיק לי את היד ושאל אותי מה הטלפון שלי (לא נתתי לו את הטלפון שלי, מה אתם חושבים שאני, לעזאזל??) (סתם, אני יודעת שזה דבר דפוק להגיד אחרי שאני מספרת על טרמפ שלקחתי). בכל מקרה, אחרי שגם סירבתי להגיד לו איפה אני גרה, יצאתי והלכתי. זהו, זה דבר שני ועוד יותר מטומטם שעשיתי. מי יודע מה אתם חושבים עליי עכשיו, אבל שתדעו שזה אחד הדברים הכי מטורפים שעשיתי ושאני לא כזאת שנכנסת למכוניות שמציעות טרמפ!! פשוט הייתי משועממת... סתם, אני יודעת עד כמה זה מטומטם מה שעשיתי. בעצם, מה אני אומרת את זה לכם? כאילו שאיכפת לכם. טוב בכל מקרה, איפה אנחנו? אה, כן, דבר שלישי. לפני איזה חודש עישנתי ג`וינט ובאנג (ששרף לי בגרון) עם 2 ידידים של אחותי. זהו, אלו שלושת הדברים הכי מטומטמים שעשיתי בחיים שלי. אני לא גאה בהם. אני יודעת שזה נשמע מטומטם להגיד שאני לא גאה בהם אחרי שסיפרתי את זה, אבל סיפרתי את זה בגלל שF-17 שאל מה הדבר הכי מטורף או מופרע שעשינו בחיינו. טוב, עדיף שאני אשתוק עכשיו...

למעלה