יש כמה דברים (בערך)
טוב, דבר ראשון- אני נגד עישון וכל זה, אבל פעם הייתי מעשנת, אז, כשהייתי בכתה ז` הלכתי לטייל (מישהו פה מכיר את ההר הזה עם המדרגות שליד הסיפרייה העירונית של רמת-גן?), ומצאתי על הרצפה של ההר ההוא כמה סיגריות וגפרורים, אז הרמתי מהארץ המלוכלכת סיגריות וגפרורים ועישנתי סיגריה שמצאתי על הרצפה. זה היה דבר מטומטם וחסר טעם לעשות. דבר מטורף שני- לפני קצת יותר משנה חזרתי מחברה שלי, ובדרך עצרה לידי מכונית ושאלה אותי על רחוב מסויים, אם אני יודעת איפה הוא. אמרתי שלא והמשכתי ללכת, ואז שוב פגשתי את המכונית והבחור ששם שאל אותי על רחוב אחר. אמרתי שאני יודעת איפה זה אבל זה קצת מסובך להגיע לשם מכאן, אז הוא אמר לי שאני אכנס למכונית ואראה לו איפה זה, ושזה גם יהיה טרמפ בשבילי. אז נכנסתי למכונית ונסענו, ובמשך הנסיעה הוא שאל אותי כל מיני שאלות (``איך קוראים לך?`` ``בת כמה את?`` ``יש לך חבר?`` ``נעים מאוד, אני איציק`` [טוב, זאת לא ממש שאלה]). בכל מיקרה, כשהגענו הוא עצר עם המכונית ודיבר איתי קצת והחזיק לי את היד ושאל אותי מה הטלפון שלי (לא נתתי לו את הטלפון שלי, מה אתם חושבים שאני, לעזאזל??) (סתם, אני יודעת שזה דבר דפוק להגיד אחרי שאני מספרת על טרמפ שלקחתי). בכל מקרה, אחרי שגם סירבתי להגיד לו איפה אני גרה, יצאתי והלכתי. זהו, זה דבר שני ועוד יותר מטומטם שעשיתי. מי יודע מה אתם חושבים עליי עכשיו, אבל שתדעו שזה אחד הדברים הכי מטורפים שעשיתי ושאני לא כזאת שנכנסת למכוניות שמציעות טרמפ!! פשוט הייתי משועממת... סתם, אני יודעת עד כמה זה מטומטם מה שעשיתי. בעצם, מה אני אומרת את זה לכם? כאילו שאיכפת לכם. טוב בכל מקרה, איפה אנחנו? אה, כן, דבר שלישי. לפני איזה חודש עישנתי ג`וינט ובאנג (ששרף לי בגרון) עם 2 ידידים של אחותי. זהו, אלו שלושת הדברים הכי מטומטמים שעשיתי בחיים שלי. אני לא גאה בהם. אני יודעת שזה נשמע מטומטם להגיד שאני לא גאה בהם אחרי שסיפרתי את זה, אבל סיפרתי את זה בגלל שF-17 שאל מה הדבר הכי מטורף או מופרע שעשינו בחיינו. טוב, עדיף שאני אשתוק עכשיו...