שאלה לכולם

• פותח הנושא hajy
  • פורסם בתאריך

avshalomat

New member
יאלה בוא

רק שאני מביא טנק איתי בסדר? טוב ועכשיו ברצינות ממש לא משנה אם העקרונות שלך שונים בx או בy מבחינתי ניתן ללמוד מכולם. גם לא נראה לי שלימוד עקרונות בצורה מסוימת יהרוס לי כל אפשרות ללמוד עקרונות בצורה אחרת אין צורך לשרש רק להבין (מחדש אולי) את העקרונות שמציע המורה

orii

New member
יאללה בא

אני שמח להיפגש עם אנישם כי אני לומד מכך. הנקודה המרכזית היא שכדי להפנים עקרונות ברמה מסוימת יש צורך בשנים רבות של אימון אינטנסיבי, למה שקראתי להפוך לטבע שני. אני חושב שזה נכון להרבה אומנויות. עכשיו, יש הגורסים שאם הפכת סט מסוים של עקרונות לטבע שני לאחר שנות אימון זה יקל עליך בהמשך להפוך סט אחר לטבע שני. יתכן וזה נכון אם אין הבדלים "גדולים" בין הסטים. לדעתי זה לא נכון לגבי טאי צ'י ואומנות אחרת. לגבי הטאי צ'י שאני לומד עוד לא ראיתי אומנות אחרת שמלמדת סט עקרונות דומה (לא ברמת המילים אלה ברמת התנועה). מהניסיון המועט שלי ומהניסיון הרב של המורה שלי, מי שירצה ללמוד את הטאי צ'י לאחר שכבר למד אומנות אחרת מה שלמד יהיה לו לרועץ.

WhiteSnake 85

New member
אני

התחלתי בגיל 10, אני חושב שחוץ מהעובדה כי ידעתי שזה מגניב בעיני כולם. אז גם רציתי לדעת ללכת מכות ושכולם יפחדו ממני ואני אהיה הכי חזק בבצפר שלי. אבל זה היה מזמן....

dutchman

New member
התחלתי קרטא בארץ בגיל 5

כי חבר שלי עשה אבל עזבתי כי לא ממש נהנתי ואז בגיל 7 נכנסתי לג'ודו ושם סוף סוף נהניתי מזה :) היום אני לומד ג'ודו קרב מגע ואיגרוף

WhiteBear

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif - נוסטלגיות

למרות שאין פה הרבה תגובות, זו שאלה לא רעה...

למעלה