שאלה לכולם:

אנטישמית גזענית שכמותך

את תומכת במפלגות שכל מטרתם פגיעה ברוב העם היהודי ממש כפי שעשו באירופה בשנות ה30. את תומכת ברדיפת היהודים ובשליחת לצבא בעוד תלמידי הישיבה משתמטים באוהלה של תורה (יחד עם לירן2000 שסתם משתמט כי בא לו). את תומכת במיסים ובנשיכת נשך מהיהודים בעוד תלמידי הישיבה וחבריהם אינם משלמים מיסים. את תומכת בהגבלת התנועה של היהודים באזורים שונים בארץ ישראל בחלק מימות השבוע. את תומכת במניעה מהיהודים לעבוד ביום מימי השבוע. המפלגה שאת מגנה עליה החליטה על קאזוס בלי ליהודים אשכנזים במשרות ממשלתיות ואם הם יצליחו הם יביאו את ליל הסכינים הארוכות על עובדי המדינה היהודים האשכנזים. את שונאת את היהודי שעומד בראש שינוי, את שונאת את המוצא שלו, את שונאת את העדה שלו, את שונאת את הצבע שלו. ונסיים אין לי אח חרדי - לא היה לי אח כזה בצבא ואין סיבה שיצמח לי אח כזה עכשיו

זה מה ששינוי מייצגת שנאה ../images/Emo6.gif

כל מה שכתבת נכון אמיתי למפלגה אחת וזאת שינוי מפלגתך ושל רונן ועוד נוספים באתר אולי אין לך אח כלל, ואין זכות לדעת ולקחת נופך מעולמם של החרדים

דברי מה עקץ אותך../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

אני אשמע לך ואלך לרב אמנון יצחק, ואשמע את נגינותיו של יואב יצחק המזרחי מה אוכל אותך
הרמה שלך לא מגיעה לרבע של הרב אמנון יצחק ומי דיבר עליו בכלל מדוע את שמו אתה מעלה בכלל ? האם אוכל אותך שהוא מצליח
על אנשים" נבובים" מדעת ע"פ גירסתך אך האנשים הנבובים האלה ע"פ גירסתך הם הרוב במדינה והם ימשלו במדינה תבדוק בקובץ המצורף מה מה מעצבן אותך בקשר לאמת של שינוי שקשורה בשנאה כולם יודעים זאת!!!

אל תבדיק לי את שמותך דבורי../images/Emo60.gif

אז למה לא בהקשר ההוא הגבת
למה פה איבדת כיוון זה קורה לעיתים

UM2 חזר

New member
השוואה מקוממת

אני לא אוהב את ש"ס וגם אני לא אוהב את ההתיחסות שלהם לאשכנזים אבל להשוואה שלך יש ריח לא נעים ,מי שתומך בש"ס הוא מקסימום אנטי-ציוני ולא חכם אך להגדיר אותו אנטישמי זה לא לעניין (לעומת זאת יכול להיות שהם קצת גזענים) ואני אסיים שבשירותי הצבאי נתקלתי בגדוד חרדי חדש הנח"ל החרדי אז במקום לעודד את התופעה הזו אתה כותב את המשפט הטיפשי שכתבת בסוף

לא הבנת אותי.

כל ההודעה שלי הייתה בציניות. התחביב של נמוכי המצח הוא לכנות את שינוי "אנטימשמים" ולהשוות אותנו לנאצים (מי בצורה ישירה ומי בצורה עקיפה). ההודעה הזאת בסך הכל הראתה שהמשחק הזה הולך לשני הכיוונים.

אם הוא יכין לי סלט אני אצביע עבורו

נתתי לך צ´אנס להעביר גם אותי למפלה שלך. תנסה ליצור קשר עם ליברמן ותודיע לו שאם הוא מכין לי סלט ערבי (או ארץ-ישראלי ע"פ רחבעם זאבי ז"ל) עם הרבה שמן זית קצוץ דק דק אני מוכן להצביע עבורו.

למעלה