שאלה לכולם

itai90

New member
שאלה לכולם

חברה יש משהו שרציתי לדעת מה דעתכם על דימיון מודרך האם הוא חלק מהכישוף או לא? האם ניסתם אותו? ואיך הלך? אני פשוט משתמש בו יום יום זה די עוזר בדברים קטנים וגדולים אבל אני תמיד חוזר אם כאב ראש אחרי שהשתמשתי בדימיון מודרך האם לאחד מיכם זה קרה? בברכת האור פם

L e s t a t

New member
דמיון מודרך (ויזואליזציה)

הוא חלק חשוב ומשמעותי בכישוף, תמצא במאמרי הפורום את "תרגילי ריכוז והדמייה", שם יש גם מאמר שמסביר על הנושא.

itai90

New member
הי

אני יודע איך להשתמש בזה ואני יודע גם את החוקים של זה יש הרבה סוגים של דימיון מודרך פשוט רציתי את הדעה שלכם על זה אני משתמש בדימיון מודרך מגיל קטן אז ני מבין בזה אבל תמיד יש מה ללמוד ורציתי לשאול אותך משהו lestat כדי לרשום על זה מאמר אם כן אז תגיד לי ואני ירשופם מאמר אם כול החוקים ודרכים לשיפור הריכוז והדימיון בברכת האור פם

grizelda

New member
דמיון מודרך במאגיה

לי זה די ברור שהדמיון המודרך הוא חלק חשוב וגדול מאוד במאגיה. איך אתה משתמש בו? מה היא יצירת מעגלי אנרגיה למיניהם? אתה מדמיין פעולה שגלי אנרגיה זורמים לך מהגוף אל נקודה שאתה רוצה למקד אותם. באיזשהו שלב זה נעשה כל כך טבעי עד שאתה לא שם לב שאתה מדמיין אותם. הפעולה חקוקה לך במוח. כנ"ל לגבי תיעול אנרגיה, עבודה עם האלמנטים ולחשים שונים. בכולם אתה משתמש בפעולת הדמיון כדי להשיג תוצאות רצויות. האופי של הפעולה (לחש, מדיטציה וכו´) מנחה אותך לסוג הדמיון המודרך שעליך להשתמש בו. למשל... אתה נעזר בלחש מסויים, נגיד שזוהיא פעולת הביינדינג (binding(, כדי לעצור אדם מסויים מלפגוע בך ובאחרים. והלחש מורה לך לקשור סרט בצבע מסויים סביב התמונה שלו או השם שלו תוך כדי אמירת משפט מסויים מס´ פעמים. בדרך כלל הלחש יורה לך לדמיין אותו ולחשוב עליו כאדם שלא יכול להזיק יותר. כלומר- לדמיין את התוצאה הרצויה. מה בעצם קרה כאן? מעשה ליפןף הסרט סביב התמונה שלו והמשפט שנכתב ספציפית לפעולה הזו לחץ על נקודות מסויימות במוח שלך ככדי שהרצון והמחשבה על הפעולה הרצויה (במקרה הזה- מניעת סבלם של אחרים הנובע מהאדם המסויים) תודגש ותתבצע ביעילות. זאת צורה של דמיון מודרך. ההבדל בינו לבין הפעולה השניה שמתבקשת (לדמיין את המעשה מתבצע) הוא שכאן אתה נעזר במעשים חיצוניים, פעולות ממשיות להפעלת הדמיון ובפעולה השניה אתה מדמיין בכוחות עצמך. אם תיישם את הניתוח הזה על פעולות מאגיות אחרות תגלה שכולן הן תוצאות של דמיון מודרך מסוגים שונים. ואם אתה מודע לכך המעשים שלך יהיו עצמתיים יותר...

itai90

New member
אני מאוד מודע לזה

בגלל זה אינ כמעת לא משתמש בכלים כי אני יכול לדמין את הכול לפרטי פרטים אני משתמש בזה לדברים שטותים כגון משחק בשעון של המורה שלי (זה עובד) הפסקת התנועה של רכבים ודברים פשוטים אחרים וגם לכישופים שלי שכמו שאמרתה לדמין את התוצאה למה אתה משתמש בזה חוץ מכישופים בברכת האור פם

למעלה