שאלה לכולם...

../images/Emo127.gif

כמו שכבר אמרתי אני בעד! אין לי כלכך בעיה איפה זה יהיה (אגב איפה קריות?) יהיה נחמד לפגוש אנשים מכאן שאני מכיר כבר המון המון המון זמן! אז אם יש למישהו עוד פרטים אשמח לדעת

moriss

New member
אני מקווה להיות שם

כמו שכולם אמרו, זה תלוי איפה ומתי, אבל אני מאוד בעד (אני הצעתי את זה לפני כמה שירשורים) דרך אגב (?LOVE AT FIRST (JAGGED וכל מי שלא יודע, אתם יכולים לכתוב בניק שלכם מכל מקום שהוא (כל עוד יש שם אנטרנט, דה!) פשוט נכנסים ל"החלפת שם", כותבים את הניק והסיסמא הסודית, והופ! (קטנטנים) נכנסתם לחשבון שלכם ואתם משתמשים בניק שלכם! נחמד, הא?

תשובה לדן...

הקריות זה ליד חיפה. תפתח מפה, הקרוית הן בדויק מעליה. ולא קוראים לזה "קריות". פשוט זה שטח די גדול שמורכב מ: קריית ביאליק, קריית מוצקין, קריית אתא (שהיא הכי גדולה), קריית חיים, קריית ים, קריית שמואל (שכונה של דוסים) וקריית בינימין. וזהו. וזה דווקא אזור מאוד מוכר. הקיריון (שזה בקריית ביאליק) הוא לפחות בין שלושת הקיניונים הכי מצליחים בארץ. ואורט דרום (גם בקריית ביאליק) הוא התיכון הכי גדול בארץ ובמזרח התיכון והוא גם הכי טובים בארץ. סתם, קצת ידע לא יזיק לא?! בכל מקרה אם תתקע יום אחד באחת הקריות תבוא לבקר, הא?!

I Was Hoping

New member
לכל תושבי הקריות המתוסכלים למינהם

אני מתנדבת בזאת להיות על תקן "הורה מלווה", כל ההורים המודאגים יכולים לפנות אלי, אני מהקריות ותיכף בת 23...נו באמת, יש לי פרצוף של ילדה טובה ואחראית. ניפגש ברכבת וניסע יחד, מה הקטע? אם יש הורים / סבים / סבתות וכיו"ב שמודאגים אני מבטיחה להיות אחראית, לא לקלל, לא לעשן [לא מתחייבת על זה] ולא ללמד אתכם שום דבר שינגוד את החינוך שלהם! סתם אני רצינית, תשתמשו בי, אני אסע איתכם.

AlanisJunkie

New member
היש ספק במהממותה של הילה?

קבלי
. וכדי שאשתי לא תקנא, קבלי גם את
ו-
.

j u n k

New member
זהו מאוחר מדי!! אני קנאית -

אני לא מאמינה יוסי איך יכולת

I Was Hoping

New member
אווווף נמאס לי

הצעתי שלישיה בנישואים האלה, וכלום- גם אם הייתי אימא טרזה יהיה לי סיכוי, אז ויתרתי, אני זקנה מדי בשביל השטויות שלכם, בני הזוג גבאי, לא רוצה להתחתן איתכם, מר גבאי - אל תדבר עלי/ איתי/ בנושא שקשור אלי בנוכחות אישתך הנעלה [שתיכף תקבל נעל לפרצוף] שנפגעת כל פעם מחדש. תפסיק לפגוע בה, כי אם תפגע בה שוב יהיה לך עסק איתי, ולא כדאי...עכשיו תנו להזדקן בשקט ותתחפפו

AlanisJunkie

New member
אשתי! אין לך במה לקנא!! ../images/Emo140.gif

הדבר היחיד שיכול להסיט אותי מליבך זה רק פרדי פרינז ג´וניור!
. חחחחחח...... כלומר, אין סיכוי שזה יקרה! כי הוא גר בחו"ל! והוא נשוי!
אז שוב, קבלי ממני אלפי
ות ומיליון
ים.

j u n k

New member
אוח הפרדי הזה עוד ישמע ממני!!!

הוא עוד יחטוף הרבה
ים בראש ממני. איזה חופצן

AlanisJunkie

New member
סליחה? יא חוצפנייה!../images/Emo123.gif

אני ביג מיסט? איך הגעת למקסנה הזאת?

I Was Hoping

New member
לאט ובזהירות מותק

אם אתה רוצה להתעסק עם ג´אנק, אתה תהיה נאמן לה ורק לה, לא תפזול לצדדים ואף פרדי- שמפרדי יסיט את ליבך ממנה, כי שוב - ראה הוזהרת - צפוי לך עסק איתי, ואני אגיד אותך לזאת שהפורום הזה על שמה, אולי היא תכתוב עוד קצת שירים על גברים בוגדניים ואז יהיו לך פאדיחות בקנה מידה עולמי, אז תשכח מכל הפרדים שלך, ברור???

j u n k

New member
שניכם חופצנים../images/Emo70.gif

את ענייני תשאירו לי , הגברים הבוגדניים בחיי ישארו על הדף, הם גם נראים שם יותר טוב, חוצמזה שזה טוב לרזומה שלי
אם אתה לוקח את פרדי אני אלך לי על אלאניס, בראד פיט עם שיער ארוך!!!!!! ראה ערך תמונתי

I Was Hoping

New member
רעה מכשפה

הגנתי עלייך ובסוף את הולכת על בלונדי??? סחטיש בייבי, הסתדרת, אני אפרוש בשיא

AlanisJunkie

New member
פרדי שלי שווה יותר!!!

דבר ראשון, הוא לא בלונדי!!! דבר שני, טוב שאת מודיעה לי שאת בוגדת בי! דבר שלישי, הילה, יא הורסת משפחות! הכל בגללך!
אשתי, אני מבטיח לזרוק את פרדי אם תחזרי אליי!
. חוזרת?

Rוית

New member
אני חייבת לציין

שהרגתם אותי עם השירשור הזה!
והילה תודה על רוח הנדיבות, ננצל את זה במקרה הצורך (כולם פה עדים
)

למעלה