שאלה לכולם...

AlanisJunkie

New member
שאלה לכולם...

האם כדאי לערוך מפגש פורום? תהיתי אם יש כאן מספיק אנשים שרוצים להגיע למפגש פורום, בו נדבר, נשיר, נעביר חוויות, תמונות, מתנות ומה שבא לכם. אם כן, שרשרו לכאן את דעתכם. אם יהיו מספיק תגובות טובות, נארגן מפגש! אם לא..אז לא! וגם מי שלא יכול לבוא מוזמן לשרשר ולהגיד למה?.
. המפגש עדיין לא מאורגן, אני רק רוצה לדעת אם יהיו כאלה שיבואו.

תגיד לי יא חתיכת מפגר

מה אתה נכנס לי בשם ושולח מסרים וכותב הודעות בפורומים ? לתשומת לב חברי הפורום, מישהו כותב לי בשם, ההודעה שלמעלה לא נכתבה על ידי ובמקרה לגמרי אחד מחברי הפורום שלכם יכול לאשר את זה....... LOVE AT FIRST JAGGED ישבנו בבית קפה בשעה הזאת

עלה.... להירגע בבקשה סה"כ

כתבתי הודעה אחת וגם זה כי לא הייתי בבית !!! הייתי ב....... את יודעת. וחוץ מזה ידוע לכל שלא משנה מה את תאהבי אותי לנצח !!!!!!

נשמההההההה זה אתה !! ../images/Emo7.gif../images/Emo3.gif

איסה תפוקה אנייייייייייייייי חחחחח ואני כבר חשבתי שמישהו עושה לי בלאגן.......... הוי הוי מה שלומך נשמה? אני יוצאת עוד מעט עם א** וכשאני חוזרת אני אכתוב לך איזה מגילה או שתיים ...... סליחה מותק שלי!!!!!

j u n k

New member
בטחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo80.gif

אחלה טיימינג יש לך בעלי היקר. הגיע הזמן- הפורום צמח לאחרונה ואנחנו מספיק גדולים כדי להתגאות בםורום המגניב שלנו...(חוץ מזה שיוסי מתגייס עוד מעט וצריך להגיד לו יפה- גיוס נעים
) בקיצור...אני בעד, ובחגים נשמע לי מצויין.

Rוית

New member
../images/Emo127.gifברור השאלה איפה..

יש לי בעיה להגיע למקומות רחוקים.. טוב אבל השאלה היתה אם אני בעד-אני מאוד בעד!

נריה פי

New member
לא נראה לי....

כמו שכבר אמרתי קודם... ההורים שלי בחיים לא יסכימו! (חבל!!!!)

j u n k

New member
אין ספק בעייה../images/Emo70.gif

ואפשר להבין את ההורים שלך- אבל זה לא שאת מתנגדת לרעיון, את פשוט לא תצליחי להגיע כי הורייך מתנגדים לכך...אני בטוחה שבעוד כמה שנים תוכלי לקבל את ההחלטות האלו לבד
עד אז ניפגש איתך פה ף וזה בהחלט גם טוב
peace

תלוי מתי ואיפה!../images/Emo153.gif

ואם כבר אז כבר - בואו במקום נוח, לא יותר מדי בולט, נגיד פארק רעננה או משהו?
וואי, אני מת מעייפת, רצתי 6 ק"מ, לקח לי שעה! יופי של בילוי ליום שישי בערב... טוב, תודיעו לי מה קורה! איי סי קיו שלי - 158108864

symptoms

New member
אני

אשמח לבוא אבל תלוי מתי (לימודים אתם יודעים
)ואיפה

יש בעייה.

והבעייה הזאת נקראת: מקום ומצב. זה ממש קשה. אני גר בקריות, ג´אנק בבאר שבע, יוסי בחדרה, עדי בתל אביב ועוד. ומצטער יש לי הורים שפויים שלא מסיכמים לי לצאת מהקריות באוטובוס ומונית ספיישל זה ממש ממש ממש לא זול (ספיישל מהקריות עד לתל אביב - 350 ש"ח). ------------ לי אין בעייה לבוא. אבל (מצטער שאני נדחף) אני יבוא רק עם רוית תבוא - שאני יוכל לבוא ולחזור עם מישהו. אז אני פחות או יותר תלוי גם ברוית.

רוית אני ממש מצטער!!!

שרשמתי:" אבל אני אבוא רק עם רוית תבוא"... מצטער שקבעתי את זה בלי לשאול אותך לפניי זה..........................!!! מקווה שאת סולחת.
דרך אגב, נניח והכל המפגש הזה ייקרה (למרות שקשה לי להאמין.
) בא לך אולי שניסע ביחד? נוכל להפגש בקיריון ומשמה כבר נקבע. אבל רק איך שאת רוצה.................................................................. דרך אגב, אלו המקומות שנוכים לי: הקריות - אני גר בקריית ביאליק - 10 דקות הליכה בשביל להגיע מקריה אחרת. חיפה - יש לי אוטובוס ישיר לשמה. וכל מקום שהוא מקסימום שעה נסיעה. אני יכול להתפוצץ שאני באוטו יותר מחצי שענה.

Rוית

New member
איןלך על מה להתנצל ../images/Emo13.gif

אין בעיה מצידי, אני חושבת ואפילו יודעת שיש לפחות עוד 1-2 אנשים מהפורום שגרים בקריות.. מי יודע, אולי אפילו המפגש פורום יהיה בקריון
בכל מקרה, כמו שאלאניס אומרת- "Always Looked Good On Paper, Sounded Good In Theory" או בקיצור-כרגע זה הכל באויר, בנתיים אמיל אין שום בעיות, בכיף, אבל שהכל יהיה מגובש יותר נוכל לקבוע הכל.. דר"א, כדי שאני לא אחשוב שאני מדמיינת-מי פה עוד מהקריות?

avivs

New member
גם אני מהקריות

אני גר בגבעת רם קרית אתא ולומד בביאליק.

למעלה