שאלה לכולם

avi1283

New member
גם לי

טוב עם זה שלא יודעים, כי אנשים לא יבינו ואני לא חושב שזה פרט בחיים שלי שצריך לעניין אותם. אבל זה עדיין לא יהיה סוף העולם אם אנשים יגלו, ואני מסכים עם ענבר שזה לא סיבה לא לבוא למפגשים, כי גם יקרה הסיכוי המאוד קטן לפגוש מישהו שמכירים אני בטוח שלא יספרו לאף אחד.

wingate

New member
האמת הייתי במפגש

אבל באותה תקופה, היו כמה פעילים בפורום שסירבו להגיע. אני מנחשת שהאפשרות לפגוש מישהו מוכר הייתה אחת הסיבות.

avi1283

New member
אני מניח

שבאותה תקופה הייתי אחד מהם :), לא חושב שזאת הסיבה העיקרית, יש פשוט כאלה שלוקח להם יותר זמן עד שהם מרגישים בנוח להיחשף.

AL212

New member
סליחה, אבל

נראה לי שאת קצת מגזימה. אפילו מלהט"ביות כבר לא כ"כ עושים עניין, ואנשים לא רצים לספר כמו פעם. אני לא מאמין שמישהו *מתוך הקבוצה* ירוץ להוציא אותך מהארון, במקרה בעל הסבירות הנמוכה שבכלל תפגשי מישהו מוכר. ובכלל, יש כאן סוגים כל כך שונים של אסקסואליות, שההגדרה הזאת לא אומרת שום דבר ברור.

wingate

New member
לרוב לא עושים את זה בזדון

אבל לפעמים, אנשים יודעים לחבר אחד ועוד אחד, בעיקר אם האדם שאני מכירה יבחר לצאת מהמגירה. בדרך כלל, אם אתה מכיר מישהו שחבר בקהילה מסויימת - נניח החבר'ה שלא מבשלים את הירקות - ופתאום מגלה מישהו אחר שמכיר אותו "דרך איזה פורום" - על איזה פורום תחשוב? כנראה שעל פורום החבר'ה שלא מבשלים את הירקות. אבל בינינו, קורה שאנשים מוציאים אחרים בכוח, ויש לי חבר שהוציאו אותו מהארון בכוח, מתוך אידיאולוגיה ("אין לך במה להתבייש וצריך לקבל אותך כפי שאתה") שלא התחשבה בדעה שלו בנושא. העניינים הסתדרו עבורו - הוריו לא נישלו אותו, שזה מה שפחד שיקרה - אבל זאת חוויה מאוד קשה, בעיקר, אגב, בגלל שאנשים מגלים דברים עליך שלא דרכך ונפגעים שלא בטחת בהם.

inbardaf

New member
../images/Emo4.gif

לגבי ה'לא בזדון' והקישורים שאנשים עושים - אני מבינה אותך וזה נכון, אבל אם את מספיק מתוחכמת, את יכולה להתגבר על זה. (ומההודעות שלך נשמע שיש לך את יכולת התחכום הזו של לענות דברים שיבלבלו את האויב..) לגבי אלו שעושים את זה בכוח: זה באמת מגעיל, אבל אני מאמינה שכאן אין כאלה. מקווה לפחות..

AL212

New member
לא טענתי שבזדון

לדעתי ציירת בראשך תמונת מציאות לא נכונה. תמיד קיים סיכון שיוציאו אותך מהארון ושזה גם יזיק לך, פשוט במקרה הזה של א-מיניות הוא זניח.

snoopytush

New member
את יכולה להכיר מישהו מהפורום או

מישהו מחו"ל בAVEN יש הרבה חברים אמיניים באתר. אני למשל חושבת שבעתיד אולי אני אכיר מישהו מחו"ל

be the change

New member
להכיר מישהו באינטרנט נשמע לי

מאוד מנותק מהחיים האמיתיים שלי. הנקודה הבעייתית אולי אצלי היא שאני די בטוחה שאני הולכת להיות עם מישהו מיני בהמשך החיים שלי, ואיכשהו לגרום לזה לעבוד, בעוד שכולם כאן נראה לי ממש לא מאמינים בקשר כזה.

מקמיקא

New member
בהצלחה

אבל אני לא חושב שזה יעבוד. יש יותר מדי מרחק לגשר בין מיני לא-מיני במערכת יחסים.

be the change

New member
תודה על התגובות

אני מודעת לעובדה שיכול להיות שזה לא יקרה, כנראה ש-time will tell.

AL212

New member
אני מאמין בקשר כזה.

אני ממש לא פוסל אנשים מיניים לקשר.

לא ישירות ...

אבל המון פעמים אמרתי להם שאני לא רוצה חבר, ולא בעל, ובכלל אני רק רוצה ילדים............... לא הצהרתי על זה. -וזה בגלל שבמשפחה שלי יש טאבו על כל נושא מיני/זוגי.

מקמיקא

New member
מכיר את התחושה

גם אצלי אני לא צריך להתמודד עם הא-מיניות שלי מחוץ לפורום הזה. ובפעמים הראשונות, זאת הייתה די מהלומה, לחשוב על כל הדברים האלה. בסופו של דבר, זה הפך להיות יותר הקלה מאשר מועקה... אני חייב להגיד שאני עדיין לא סיפרתי להורים שלי. כל ניסיון להעלות את הנושא הוביל לתוצאות מאוד לא מספקות... בפעם האחרונה, דיברתי עם אבא שלי על חבר שלו - שהוא הומו נשוי, עם אישה ושני ילדים. והוא סיפר שלאחרונה אותו החבר - נקרא לו משה - מצא סטוץ גבר חדש (בידיעת אישתו), וכבר הרבה זמן שהוא לא מסוגל לקיים יחסים עם אישתו. אז שאלתי אותו, איך היא מסתדרת? היא לא מתוסכלת מינית? הוא אמר שהיא באה מחברה דתית, ולכן היא יותר 'בנויה' לעשות את ההקרבה הזאת למען בעלה. ניסיתי לתפוס את הפיתיון: "אולי היא פשוט לא מרגישה את הצורך בזה." "לא, היא דיברה איתו על זה וכן מנסה לשכנע אותו." "כן, אבל זה לא בלתי נתפס... יש אנשים שלא רוצים סקס." "לא, אין כזה דבר, זה בטבע האנושי, בני אדם נולדים עם הרצון להתרבות." הוא דיבר בטון די חד משמעי, כאילו זאת עובדה ידועה ובלתי ניתנת לערעור. פה התחילו והסתיימו הנסיונות שלי לספר להורים שלי. אני כן מתכנן לספר להם בסופו של דבר... אבל אין לי ספק שזה הולך להיות לי מאוד קשה. דווקא אצלי יש משפחה מאוד פתוחה מבחינה מינית, ואני חושב שבגלל זה כל כך קשה לי לספר. דווקא במשפחה יותר 'מסורתית' אני חושב שזה יתקבל יותר טוב.

inbardaf

New member
אני חושבת שפספסת משהו...

אבא שלך אמר: "לא, אין כזה דבר, זה בטבע האנושי, בני אדם נולדים עם הרצון להתרבות." כתגובה לזה שלא יכול להיות שאנשים לא רוצים סקס. היית צריך לענות לו: אז גם אין דבר כזה הומו - כי למיטב הבנתך הביולוגית, מיחסים עם בן אותו המין, לא נולד ילד... אל תשכח שהרבה אנשים משתמשים בטיעון הרביה נגד הקהילה ההומוסקסואלית. בהצלחה!

p019

New member
משפחה

ההורים שלי יודעים. כשגיליתי את AVEN ושאני לא לבד עד דיברתי אם כל החברים הקרובים שלי, אחי ואחותי ואמא שלי - ושלחתי אותם לקרוא את הכתבה שדרכה הגעתי לAVEN וגם AVEN עצמו. אחותי קיבלה את זה אכי טוב - אם כי הודתה שקשה לה להבין. אחי עדין לא מסוגל לקבל - אבל אי אפשר לקבל הכל בחיים. לאמא שלי היה מעוד קשה עם זה - היא טענה שזה כיוון שהיא רוצה שיהיה לי טוב. והיא דועגת לי. בפעם אחרונה שדיברתי איתה על זה - לפני שהופעתי בתוכנית בערוץ 2 לפני מספר חודשים - היא ממש לא רצתה לשמוע על זה ואמרתי לה שזה שהיא תיתעלם מיזה לא יגרום לזה להעלם - אני א-מינית והיא צריכה ללמוד לקבל את זה. זה דווקא עזר - לאחר כחודש היא ביקשה לראות את התוכנית בעצמה. ולאומת זאת - אבא שלי - איתו מעולם לא היה לי נוח לדבר על זה - אבל הוא ראה את הרעיון שלי בתוכנית הבוקר (מישהו זוכר מתי זה היה?) והוא אמר לי שהוא מעוד גאה בי שהיה לי העומץ להיחסף כך בשביל משהו שאני מעמינה בו. בסיכום - lose some win some

למעלה